E-bay тема 6

• 39 688
  • 902
  •   1
Отговори
# 660
абе аз одавна имам една мечта, още като се разбра, че Анджелина Джоли е бременна. Виках си, ето сега ще се запише във форума, ще си обменяме рецпти докато бутаме количките заедно, може някой шопинг да направи, даже си мислех да работя по въпроса за второ, такаче бебето на Анджелина да си има другарче и да се мотаме заедно ... ама кат пуснат Гащите на анджелина, ще се пробвам

# 661
Имам проблем:както си ровя в ибей - изведнъж ми иска да се логна. Като пробвам да се логна - дава ми грешно име или парола. Не знам какво е станало, но не мога да си вляза в акаунта. Пробвах с опцията за забравена парола/макар че не съм я забравила/ - но пак не мога да вляза

Какво стана с теб, оправи ли се? Rolling Eyes И аз днес писах за същия проблем и като не усях да се оправя писах на Хелп-а и на мейла от който ми дойде писмото, че ми е Restored акаунта ( от английския EBAY). След около 30 минути дойде мейл в който ми искаха данни, и после като им се отчетох ми пратиха временна парола с която  влязох. #2gunfire Ама хич не ми стана ясно що така трудно станаха нещата.  Crazy

# 662
Аз преди време имах подобен проблем, но като си бях сменила паролата - оказа се че тъпата виста пази някъде паролите и чак като изчистих от настройките всички пароли успях да си вляза в акаунта.

# 663
  • Sofia
абе аз одавна имам една мечта, още като се разбра, че Анджелина Джоли е бременна. Виках си, ето сега ще се запише във форума, ще си обменяме рецпти докато бутаме количките заедно, може някой шопинг да направи, даже си мислех да работя по въпроса за второ, такаче бебето на Анджелина да си има другарче и да се мотаме заедно ... ама кат пуснат Гащите на анджелина, ще се пробвам
hahaha И аз така за Бекъм си мислех,ама той 3 си направи ,та си другаруват Joy

# 664
mamahrisi ,видях че в друг форум пишеш.Не си повярвала на това,което ти написах. Mr. Green

Пак съм изтървала , къде пишете бе, извинете за любопитството, ама и аз снова тук-там Embarassed

# 665
  • Русе
mamahrisi ,видях че в друг форум пишеш.Не си повярвала на това,което ти написах. Mr. Green

Пак съм изтървала , къде пишете бе, извинете за любопитството, ама и аз снова тук-там Embarassed

МерСедес , ето тук  Mr. Green

mamahrisi , Благодаря!Програмката е супер!  bouquet

# 666
Пак съм изостанала, не знаех, че има такъв форум за ненормалници като нас  Mr. Green

# 667
  • някъде
Много сме и сме пръснти навсякъде Mr. Green

# 668
  • някъде там
Продавача на сребро ми направи отстъпка за шипинга.Трябва ли да му пиша да ми прати инвойс?
Благодаря ви
  bouquet  bouquet  bouquet
Честит празник на всички и на именниците!!!

# 669
Продавача на сребро ми направи отстъпка за шипинга.Трябва ли да му пиша да ми прати инвойс?
Благодаря ви
Извини ме, но кой продавач.

# 670
Мацки,може ли да помоля за малко помощ. Embarassed Имам два въпроса.Първият е...Ако си поръчам дънки от американския ибей,дали ще трябва да им плащам мито?
И ако може някой да ми каже size 0 при дънките,на кой номер отговаря? Rolling Eyes

# 671
Честит Празник!
Момичета имам следното питане - искам да си купя един моб.телефон, но продавача е съвсем нов и има само една пол.оценка,  имат ли продавачите в ПП някаква задължителна сума, която да поддържат в смисъл да се гарантира, ако са само фантоми. И въобще, ако не получа апарата и продавача изчезне ще ми възстановили ПП парите?
Благодаря!

# 672
  • някъде там
Благодаря ви
Извини ме, но кой продавач.
   charminglove365

# 673
Здравейте.  За пръв път трансакция с пейпал ми се бави. Парите са изтеглени от сметката, но не са преведени на продавача. Оригиналната трансакция е обозначена като  Unclaimed. Какво означава това и колко време може да отнеме докато продавача си получи парите? Благодаря

# 674
В детайлите пише още  (The recipient of this payment is Non-U.S. - Unverified), ако ще помогне да разбера какво става

Общи условия

Активация на акаунт