E-bay тема 6

• 39 692
  • 902
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
всъщност ти искат документ за плащане, банков превод и т.н., ти нямаш казваш пей пал, дай разпечатка, и вътре пише номера

Аз имам фактура за 45$ и нищо друго.
Как да им дам разпечатка от ПП като сумата е в пъти по-голяма от декларираната.

# 646
наякой ще ми каже ли мога ли да се включвам в играта преди да съм получила прословутия код от банката в смисъл ще мога ли да платя на някой ако успея да си спечеля нещо Rolling Eyes Blush

да бе, стига да е под 100 евро, нали така беше ?
ми и аз това чакам някои от по вещите с по голям стаж да потвърди дали е така или не да скачам в играта

# 647
Ако е до 100евро, скачай смело в боя  Mr. Green

# 648
  • Sofia
Някой беше писал, че среброто бързо пристига за 5-7 дни, та се надявам забавянето да е заради празниците....
погледнете оценките на китаеца със среброто.Много хора се оплакват,че не са им пристигнали нещата и си искат парите обратно
За този ли става въпрос charminglove365,защото той има само 3 негативни,или аз нещо не гледам newsm78
и 11 неутрални Laughing

# 649
  • Русе
mamahrisi ,видях че в друг форум пишеш.Не си повярвала на това,което ти написах. Mr. Green

# 650
 Embarassed Ами снова и аз из форумите, като... тая на аватара ми  Crazy
не се сърдиш, нали?

# 651
вие от американския ибей ли пазарувате или английския?аз предпо4итам английския 4е поне без мито МП

# 652
Какъв Item Number? Да не е задължително от е-бей да са купени нещата? Rolling Eyes
мот0ра в подпиcа tи ваш ли е?Сори за спама.

# 653
  • Русе
не се сърдиш, нали?

Tи пък да се сърдя  Peace

Мен ми е интересно как показваш табличката си от ПП? С Print screen,но ми изглежда по-различно. newsm78

# 654
  • Варна
Какъв Item Number? Да не е задължително от е-бей да са купени нещата? Rolling Eyes
мот0ра в подпиcа tи ваш ли е?

Да, от е-бей го спечелихме. Mr. Green майтап!

Разучих подробно условията за продажба в е-бей, таксите са поносими.  Peace Това, което ме притеснява в момента е, че, като станеш продавач, в е-бей си обявяваш данните на кредитната карта. В тази връзка притесненията ми са две, всъщност - 1. Даването на паролата за е-бей на снайпера; 2. Не особено трудното проникване в акаунт на е-бей. Какво мислите?

# 655
не се сърдиш, нали?

Tи пък да се сърдя  Peace

Мен ми е интересно как показваш табличката си от ПП? С Print screen,но ми изглежда по-различно. newsm78
Една програмка използвам Ashampoo Magical Snap  се казва, и супер много ме кефи, от много време я използвам, мога да ти я пратя на e-mail  Wink

# 656
някой търсеше чанта за количка
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=150241545835
ето семейство Дилън продават тяхната
 Joy

# 657
 newsm62 залагам я на снайпера  smile3521

# 658
извинявам се, семейство Деймън, аз и на маса така го бъркам, ама той не ми се сърди ...

# 659
Ама днес многооо печатни грешки ти станаха  Wink Ама тоя продавач яко е избухнал, като гледам има и желаещи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт