E-bay тема 6

• 39 609
  • 902
  •   1
Отговори
# 705
От Китай нещата идват за около 20 дена - месец, поне при мен беше така.

# 706
  • на Мелмак
момичета,здравейте,и аз съм начинаеща в пазаруването в е-бай. та затова имам въпросче-харесах си количка за 70 долара доставката е 10-това нормално ли е?на мене ми се струва малко,да не ми вземат 150?защото на друга толкова и беше доставката.

# 707
  • Варна
etty775, това 10 долара доставка ти го каза продавача или го пишеше в обявата. Ако ти е казал, че е толкова продавача, той си носи отговорността и дори и да му излезе повече по принцип няма право да ти поиска да си доплатиш. Ако обаче само го пише в обявата, тогава най-добре първо питай продавача и тогава наддавай.

# 708
  • на Мелмак
благодаря деспина:) имаше опция -калкулирай и толкова се изписа ,сега се промени обаче на 32 долара:)

# 709
  • Русе
момичета,здравейте,и аз съм начинаеща в пазаруването в е-бай. та затова имам въпросче-харесах си количка за 70 долара доставката е 10-това нормално ли е?на мене ми се струва малко,да не ми вземат 150?защото на друга толкова и беше доставката.

За Макларъна ми взеха 70$ доставка  Peace

# 710
Малеее днес на пощата ме чакаха 5 пакета Party
Получих лазерна ролетка на мъжа ми  Crazy и едни кецове на Killah който ми заспаха Heart Eyes
А с това сребро ако не пристигне много ще ми е смешно.Всички се нахвърлихме като мухи на л......о. Joy

# 711
 Аз да се оплача. Днес пристигна една малка пратка от Англия, която чаках две седмици  Tired. Пакетчето определено беше отворено и залепено с тиксо, отгоре - стикер на български пощи. 

# 712
  • Sofia
липсва ли нещо

# 713
Не, явно обувки за кукла не можаха да им свършат работа  Mr. Green. Но продавачката беше много притеснена, получих четири запитвания за това пакетче.

# 714
http://cgi.ebay.com/Auth-SWATCH-Full-Blooded-Diaphane-Irony-GOLD … dZ1QQcmdZViewItem

моми4ета да сте мяркали този модел,но на разумна цена?много го искам  Embarassed

# 715
  • София
Аз да се оплача. Днес пристигна една малка пратка от Англия, която чаках две седмици  Tired. Пакетчето определено беше отворено и залепено с тиксо, отгоре - стикер на български пощи. 

Аз днес получих обувки пратени от Англия на 23 Март  #Crazy

Още миналия месец ми върнаха парите за тях.... лошото е че имам още 3 неполучени пратки от Март месец и се чудя дали да притеснявам продавачите или не  #Cussing out

Като куриоз, стока спечелена на 30.04 ми е пратена на 30.04 и е пристигнала от Щатите в БГ на 4 Май.... сутринта рано, рано ми я донесоха... бях мнооооооооооого приятно изненадана  Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 14:20 от nad_tab

# 716
С кафяво тиксо ли беше облепено ? Моите редовно идват така, но нищо не ми е липсвало никога.

# 717
С прозрачно.

Тези дълги празници объркаха доста доставки.

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 14:18 от valeria1

# 718
  • някъде там
Имам спечелени 4 комплекта сребро от горепосочения продавач.Днес трябваше да ги платя,ама май няма да стане нали,като чета какво пишете.Пробвах да си отворя някое от спечелените неща  и ми изписва
 This Listing Is Unavailable newsm78
Сега какво да правя?

# 719
  • в баира
И моите пратки най-редовно си ги разглеждат по митниците. Нищо не ми е липсвало до сега. Дразня се, че всеки път ми искат 1 лв за преопаковане.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт