E-bay тема 6

• 39 594
  • 902
  •   1
Отговори
# 720
Имам спечелени 4 комплекта сребро от горепосочения продавач.Днес трябваше да ги платя,ама май няма да стане нали,като чета какво пишете.Пробвах да си отворя някое от спечелените неща  и ми изписва
 This Listing Is Unavailable newsm78
Сега какво да правя?

Нищо, трай си, той ако се появи,ще те потърси.

# 721
Момичета, когато продавача си пише, че макар да фигурира като цена Insurance не е задължителна, как да го разбирам, ако изчезне пакета,  да не се надявам че ПП ще ми върне паричките ли newsm78

И другото въпросче е , може ли аз да кажа примерно да ми направи ми застраховка но за 3 долара такса, при условие че той е написал 10?

# 722
  • Варна
Днес и моята пратка беше отваряна. И май са си взели някой и друг лист, защото и вътрешната опаковка беше разкъсана. Да се чуди човек на кого му трябват листи за скрапбукинг.
Мъжът ми вика, че като е тежък пакета са решили, че получавам бомба. Mr. Green Joy

# 723
Аз пък днес бях зарадвана с 12 колетчета Laughing
Някой бяха отваряни,но нищо не ми липсва .Мисля ,че е съвсем нормално да се осъщесвява контрол и няма нищо за чудене.

# 724
Момичета, четох, четох, ама не разбрах и ще питам. Имам пари в акаунта в Пейпал. Но като тръгна да плащам не взема от тях, а от картата ми. Не ми дава възможност за избор откъде да вземе парите. Та питам, сега какво да ги правя тези в акаунта си, като не мога да ги ползвам? Мога ли да ги пратя в картата си и как?  newsm78 Или мога все пак да плащам с тях по някакъв начин направо от акаунта?  Thinking

# 725
Имам спечелени 4 комплекта сребро от горепосочения продавач.Днес трябваше да ги платя,ама май няма да стане нали,като чета какво пишете.Пробвах да си отворя някое от спечелените неща  и ми изписва
 This Listing Is Unavailable newsm78
Сега какво да правя?

И на мен ми се появява същото на някои от Китайските продавачи. Аз купих от различни, но още нищо не е пристигнало.

# 726
Чакам пратка от Сащ, платена е още в началото на април и получих съобщение от ПП, че е изпратена и на 15 април е напуснала САЩ. С Приорити мейл е пратена. Обаче не съм получила нищо още...Друга пратка, пусната поне седмица по-късно пристигна вече. Преди малко пуснах диспут. Струва ми се, че не може с Приорити да пътува месец newsm78. От митница не съм получавала известие (освен ако някой не го е взел от пощенската кутия

# 727
Ооох, хора, помагайте!Мойята одисея с Ебей край няма...
Сега получих имейл,че ми искат документ  шоф.книжка в  Англия и док.за платени сметки някакви..... ooooh! Да не бъркам аз нещо? За сведение още не са ми отблокирали акаунта... newsm78

# 728
Извинявайте, но къде пише кога е тръгнала поръчката т.е. кога е изпратена.

# 729
Ох, venka, само мога да предполагам колко е кофти,и да ти съчувствам, но нямам с какво да ти помогна, освен с това, че стандартно се искат платени сметки за удостоверяване на самоличност( нищо, че нищо няма да разберат  Mr. Green).

А на мен пък ПП ми казва :
Цитат
This payment cannot be funded with a credit card at this time

Платих 2 неща, а сега третото не иска да мине!  Rolling Eyes Какво искат пък сега...  Blush?

# 730
  • Русе
Чакам пратка от Сащ, платена е още в началото на април и получих съобщение от ПП, че е изпратена и на 15 април е напуснала САЩ. С Приорити мейл е пратена. Обаче не съм получила нищо още...Друга пратка, пусната поне седмица по-късно пристигна вече. Преди малко пуснах диспут. Струва ми се, че не може с Приорити да пътува месец newsm78. От митница не съм получавала известие (освен ако някой не го е взел от пощенската кутия

mousy , веднъж пратката ми с Приорити дойде след 5 седмици.Стояла е на митницата една седмица.Аз съм сигурна,че ще я получиш. Peace

# 731

Отдолу при спечелените има на всеки артикул View Order Details. Кликаш там и ще ти изпише....Dispatched on....датата

# 732
  • Русе
Момичета, четох, четох, ама не разбрах и ще питам. Имам пари в акаунта в Пейпал. Но като тръгна да плащам не взема от тях, а от картата ми. Не ми дава възможност за избор откъде да вземе парите. Та питам, сега какво да ги правя тези в акаунта си, като не мога да ги ползвам? Мога ли да ги пратя в картата си и как?  newsm78 Или мога все пак да плащам с тях по някакъв начин направо от акаунта?  Thinking

pepi7096, парите ти в каква валута са?
PayPal will always use the PayPal balance in your account first.

Отдолу при спечелените има на всеки артикул View Order Details. Кликаш там и ще ти изпише....Dispatched on....датата

Или от PayPal  акаунта ти.Понякога продавачите и там чекват пратката. Peace

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 17:49 от maiche

# 733
Не знаех, че в Пейпал акаунта го има, там къде да търся ?

# 734
  • Русе
Не знаех, че в Пейпал акаунта го има, там къде да търся ?

Но пратката трябва да е с Приорити за да има тракинг номер.

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 18:08 от maiche

Общи условия

Активация на акаунт