М & БИ - 66

• 21 993
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Раче, благодаря за постигна на яхин. Пуснах й лична - ако поиска - да ми отговори.

Сабинка, защо не спиш? Мене ме е хванала пред стартова треска, амитебе: приказки ли разказваш.
Хей, мами, кои са любимите приказки на вашите деца? 

Щом като Другарче казва - сега прочетох: МАРСИИ, Честит Рожден Ден! Да си жива, здрава и обичана! Аз сега няма да ти подаря нищо, че не се сещам какво, но като ме спазарите с Лилило на сватбата, ще дам солиден дял от придобивките!   

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 01:01 от akhyal_katya

# 181
  • In a surreal moment!
Добър вечер - да се отчета - всичко е изядено , гостите изпратени , поизчистих , шефа е нахранен и приспан и ..... гледам няма никой тъдява....

Преди време говорихте за рекламите , колко са ужасни - напълно ви подкрепям , но наскоро попаднах на тези   http://www.vbox7.com/play:3e71f3fe   ....ох така съм се смяла и съм се забавлявала ...Когато ми е тъжно си ги пускам да се посмея - вдигат ми тонуса - браво за идеята на авторите ! 

Раче , чудя се с какво бихме и помогнали , дори и да се свържем с нея ....ако някой има идея нека го направи , не съм против .

ЯЯЯЯяяяяяяяя колко е часа ....май минава полунощ ... вече е 28-ми ....и така ...ред е на нашата обичана Марси да почерпи !

Честит Рожден Ден Марси !
Да си жива и здрава!
Сбъдвай мечтите си , въпреки всичко !
Желая ти щастие и късмет!

и още нещо , което ми хареса и искам да ти подаря , по някакъв начин ми напомня за теб !
Целувам те !
  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 00:59 от Другарче

# 182

4естит рожден ден Марсижелая ти много здраве, щастие, любов и успех в новото на4ало
сабинка бързо в леглото,4е утре децата ще станат рано Laughing
и аз писах на моми4ето дадох и линк към темата,ноп после не можах да и отговоря-кутията и беше пълна

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРСИ И ОТ МЕН!!!                                                                                                                                                                                    Букет от нежни пожелания,
дарила бих ти с две ръце.
Щастие и радост желая
ти от все сърце!
Живот и здраве,
любов и дълги дни
и нека с рози
е окичен живота ти до старини!
Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат! http://youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q&feature=related

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 05:09 от reni31

# 184

чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Марсии от мен. Пожелавам ти много щастие и любов и нека всички твои мечти станат реалност.
Кате 2 -бях на системи,защото инжекциите не помогнаха и накрая ми откриха ацетон.Поне си бях в къщи,сложиха ми системата ,а после дойде сестрата да я махне.

# 185
Добро утро и Честит рожден ден, Марси  nbirthday Жива, здрава и обичана бъди   bouquet
Лек и хубав ден на всички  Heart Eyes

# 186
  • сред маслини и портокалов цвят
Марси, честит ти рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 187
Честит рожден ден Марси!
Бъди все така усмихнат и позитивен човек!Силна и борбена, глезена и обичана, уважавана и ласкана!

Всичко най най от нас!

# 188
Марси, Честито и от мен! Да си най-обичаната майка и съпруга, много здраве и късмет  Hug
Една любима песничка, като поздрав за теб: http://www.vbox7.com/play:0d379ec0

# 189
Здравейте и от нас ,поздравления за хубавата теми4ка .
Мъжът ми е алжирец ,но живеем в Белгия ,имаме си едно прекрасно слън4ице  на име Лина(6 месеца)
 Grinning
4естит рожден ден на Марси ,да е жива и здрава   bouquet
Весели празници от нас  Hug

# 190
  • по пътеката
благодаря, моми4ета, за поздравленията и пожеланията! много съм изненадана, Crazy ей ,детективки и половина сте! Hug Hug Blush Heart Eyes

да се по4ерпите за мое здраве и дай боже да се сбъднат пожеланията!
нямам думи да изразя колко ми стана мило от ваш?то внимание и от топлотата на думите ви! ще запалите слънцето с доброто на думите, с вярата в пожеланията и хубавите послания, които те носят като заряд-ето това е, което държи хората един до друг, ръка  към ръка да се стреми, приятел с приятел да се намира! благодаря ви!  bouquet Hug Peace Praynig

# 191
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , МИЛА МАРСИ ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , МИЛА МАРСИ ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , МИЛА МАРСИ ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , МИЛА МАРСИ !ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , МИЛА МАРСИ ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , МИЛА МАРСИ !ОБИЧАНА  , ЩАСТЛИВА , ВЕСЕЛА И КРАСИВА !

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 12:47 от hayati

# 192
Здравейте момичета,мен нещо тези дни ми е гадничко малко и аз незнам защо.
Нямам още отговор от посолството,но................. ще видим и друг начин.
Честит рожден ден на Марси   bouquet

Празника го изкарахме от маса на маса с приятели и роднини  Mr. Green

не ми се пише нещо,по късно може пак да драсна  Peace

# 193
Здравейте момичета !
МЪРСИ , Честит ти ден рожден мила !  bouquet  bouquet  bouquet
Желая ти много, много здраве , щастие и любов в живота ! Heart Eyes Hug

# 194
Марси аз не съм рожденничка ,но вярвай ми ,всички пожелания и красиви снимки също много ме зареждат с енергия ,колко му трябва на човек ,само малко внимание и добра дума.Така и надеждите ни се усилват,сърцето ни се успокоява , желая на всички ви щастие и незабравими мигове.

Самира то кой не е имал такива трудни дни ,горе главата ,всичко ще се нареди. На периоди е ,ту хубаво ,ту лошо настроение .Аз все на ПМС го отдавам  и бушуване на хормоните  ,по някога ме държи цял месец  Joy Joy Joy

Рени и ти си била много добра в римите ,страхотно стихче ,нека е като пожелание за всички които им е тегаво по това време .  bouquet  bouquet  bouquet

Цитат
Букет от нежни пожелания
дарила бих ти с две ръце.
Щастие и радост желая
ти от все сърце!
Живот и здраве,
любов и дълги дни
и нека с рози
е окичен живота ти до старини!
Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,