М & БИ - 66

• 21 992
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • Монреал
Честит Рожден Ден, Марси! Пожелавам ти здраве, любов и много щастие!

И Честит Празник с малко закъснение  Embarassed. Да сте румени като великденски яйчица!  Hug

# 196
  • Монреал
Разгледах всички яйчица в албума и поздравявам всички за сръчността и уменията!  Hug Радвам се, че сте харесали и нашите яйца - аз много им се радвах тази година, защото ползвахме бои от България и цветовете станаха хубави и наситени. Тук боите стават едни съвсем бледи и белезникави цветове. А младежа счупи едно от яйцата още на предния ден - как се беше докопал до него е направо мистерия, ама като ви чета май трябва да се радвам, че само едно е набарал  hahaha

Мар.Кате - не знам да е рисувал по стените младежа ми, ама и аз не съм рисувала по тях също. Ти май си имала по-свободо -мислещи родители да ти дават да мажеш  Laughing На Тарик ще купувам само от фулмастерите, които рисуват на определена хартия - може да драска и на тавана, ако иска ама нищо няма да се оцвети  hahaha

Сабина - много ми е забавно да чета за малките пакостници. Наистина не знам как се справяш с двечки - моето едно не мога да го удържа, или бърка в контакта или дърпа кабелите на компютъра - ако някой стои отвън на вратата само ще чува, Тарик НЕ, Тарик НЕ  hahaha А това което казваш за близнаците, че Йоанка командва Теди, е научно доказано - че едното от близначетата винаги е доминатно - дори и в утробата тя сигурно е лежала отгоре  newsm78

Валенс - добре дошла при нас!

bouquet

# 197
Здравейте, момичета, честит празник на празнуващите и от мен!!!! Да сте живи и здрави, румени и засмени.  easter easter

Честит рожден ден, Марси.
Върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя, и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

Момичета, много са ви хубави яйцата.   bouquet Как постигате този електриково син цвят обаче? newsm78

Валенс
, добре дошла!!!!! Hug Hug

Сладурки, ще ви пиша утре, че се мъча на лаптопа с BDS. Joy

# 198
валенс-добре дошла  bouquet
рени страхотни стихове-събрахте се няколко поетеси в темата

# 199
  • по пътеката
рени, наистина хубави стихове си ми посветила, мерси! Hug Peace
 и за музикалните поздрави също !  bouquet
пуснах малко снимки!после пак ,4е линда напира за компа! Crazy

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 16:13 от marsy

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРСИ ! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ВСИЧКО НАЙ ХУБАВО ДА СЪПЪТСТВА  ТВОЯ ЖИВОТ С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!  Hug  Heart Eyes  Hug

И едно поздравче  Party по назад беше писала че харесваш тази песен, дано да съм запомнила правилно името  Simple Smile http://ca.youtube.com/watch?v=DuPhCmmfKiE

# 201
Сабинка, как си? Има ли радост и веселие? Кажи някой детски бисер, моля те. И да не се караш на новата приятелка на мъжа ми! Една жена било добре да е приказлива /направо си го кажи "бъбрива" - bavarde е на френски, а Йоанка си пасва тъкмо.

Раче, искам да три пратя едни стихчета - за русото момиченце - не са големи, но са няколко: кутията ти е пълна.

МОМИЧЕТА, поместих 3 рецепти в рубриката "Кухнята на г-жа Манджула"

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 18:44 от akhyal_katya

# 202
http://www.dailymotion.com/relevance/search/bebe%2Blilly
сабинка погледни тук -поздрав за вси4ки мъници /и не само/ Heart Eyes Hug
о забравих да се похваля-в4ера каките да направят кекс по рецепта от пакета с бакпулвера,да со снимат и изядът съответно-за да не ме дразнят,нали съм на диета hahaha

# 203
Деска супер си  Hug спаси ме от заспиване , след обяд не спаха и допреди малко дремеха на дивана  Crazy  обаче като я чуха и веднага дойдоха и сега сме така  newsm44 dancing sohappy  Йоанка каза - хайде цъкай тука на скайпа да се обадим на Даянка и Десито , да им кажем мерси и те да потанцуват с нас  Simple Smile

# 204
привет и от мен, как се мъча с върха на едното пръстче пиша, че ръцете и главата са ми наклепани с къна, а лицето с мед...  кой меси козунаци, кой рисува яйца, а ваша Катя си изрисува ръката Laughing

Дуа, представих си те като лазарака и ми стана мъчно, като разказваш за носиите, сегашните лазарки нали са все ромки и индииски носии носят. Миналата седмица гледах като минаваха, издокарали ги точно с ония кърпи обшити с парички дето танцуват кючекините и с индииски шалове. Ние всяка година викахме в нас, откакто го няма татко не искам.

Деси и кво снимат кекса и дразнят. Аз пък от форума направих бананов сладкиш с желатин и взе , че стана, а нали и във форма от кекс и точно като пудинг. А улучих снахата беше с малкия за 1 седмица при мама и тя във възторг. Тя си мисли, че съм голяма готвачка, щото все ме сварва в такива коменти  на кулинарно вдъхновение:35:

Хаяти, къде си ти? не си писала.
Сабинке, изпотрошихте ли яйцата вече?

Емадам я не ме бъзикай ,че съм стисната като вуйчата. Аз съм икономична и рационална и спестовна, а той е алчен, пирон да му вкараш в задника, на бодлива тел ще го изкара Joy  Аз поне за семейството си не жаля пари и искам всичко да е хубаво (доколкото позволяват финансите де Simple Smile  . На племенничето не взимам всеки ден подаръци, ама к'вото съм купила е многооо хубаво (само дето  взимам големи размери, та да му навиват ръкави и крачоли и да се износи, ама мойте брат и снаха не се сещат да ги навият и чакат да му стане тамън и аз се ядосвам, че няма да се износи,ама си трая ) Mr. Green  А като ме удари и мен "спествността" и момчето почне да ме подиграва и дразни, че от по-евтина т.хартия и веро няма да забогатея. То по едно време и мама и татко ми се караха, че Не харча пари. Изобщо около мен всичко е редкопръсто, а мен сърцето ме боли Embarassed 

Дезърт,абе и аз така се криех навремето като бях в гимназията от един. Беше ми симпатичен, ама като видях, че ме заглежда, пък после и на общи познати казал, че се интересува от мен и вече ми стана антипатичен и все гледах да се скрия, че досадно едно такова и той като ми заговореше и на мен ми става смешно и издувам бузите от смях, пък знам, че рязко му отговарям и малко го пообидих Embarassed  сега се разминаваме по улиците безмълвно. Та гледай и на теб така да не ти опротивее кюрда с неговите любовни излияния. Леле, ама наистина хич не съм романтична Rolling Eyes Дърво

Аз днес с мама и дружки на пазар, накупувах дреболиики, сега висят на простора и да се издокарам като пекне слънцето Sunglasses

# 205
Искам специално да благодаря на Деси за снимките .Тази обра овациите
http://img702.mytextgraphics.com/photolava/2008/04/27/albcvbaby01-4ablqwej1.jpeg
а долу е внука -баба го научи да се плези и да прави боц
Кате пощата ми е празна,благодаря предварително.
Сега ще видя и рецептите.
приятна вечер и после ще пиша пак

# 206
Върнах се най-после  Hug и задъхана от вратата и с малко закъснение да кажа

Светъл празник момичета
и
Честит рожден ден, Марси да си жива и здрава   bouquet   bouquet   bouquet

Благодаря ви за паролата и доверието да видя алумчето ви и отивам да си направя свое, ако нещо не успея ще викам за помощ  Grinning

Ами май успях  Rolling Eyes
Изтипосах се аз, детенце и домашни любимци асорти и специално за Шилан Шияр съм качила снимка на тортата която направих за рождения ден на дъщеря ми (идеята я откраднах от нета  Blush )

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 21:47 от I~Abra~I

# 207
Здравейте момичета . Я да ви питам вие как сте с предчувствията ,с пресвития стомах и  нервното очакване на нещо. Аз почти винаги имам такива ,преди да се случи  нещо непредвидено ,което не винаги е неприятно. И като се обадех на мъжо и той ми вика - от къде разбираш тези неща  Joy,понякога и той ми се обажда да ме пита какво ме притеснява и такива ми ти работи ,които предполагам ви се случват и на вас .
  bouquet  bouquet  bouquet

Ето тази ми е любимата http://www.dailymotion.com/relevance/search/bebe%2Blilly/video/x … nuits-new-h_music

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 22:02 от hayati

# 208
Марси,Честит Рожден ден!Желая ти от сърце много здраве,щастие и късмет.Нека всички твои мечти бъдат мои пожелания.

# 209
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАРСИ!   bigdance2

БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА И ХИЛЯДИ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ!МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХ ТИ ПОЖЕЛАВАМ  bouquet

Ей,Кате,какви дреболиики си накупи?

Общи условия

Активация на акаунт