Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
-
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
-
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
-
Какво е значението на фразите "ана мажнун хаббик", "بحبيك قطر وأمري لالابد" и "بحبيك جدن"?
-
Какво означава „мутаалик“ на арабски?

,добре 4е доктора знае руски-ина4е кой знае какво щеше да си помисли 
И предполагам не само красива, но и много вкусна. Браво 
Вече започнах да се тревожа сериозно, скоро имам изпит.

телефона прегрява, народ ме чака, а аз нямам представа какво трябваше да предприема. Та затова реших да драсна някой ред във форума
Много ми е тъжно и обидно (но не и изненадващо) да го чуя! Това е изпитала и най-добрата ми приятелка тук, българка, омъжена за сириец. Живели са в Бг преди да дойдат в ОАЕ. Мъжа и знаел български перфектно, бил рус, синеок, така да се каже не изглеждал като типичен арабин
Живял е в Бг от 14-годишен, бил се вписал добре в стила на живот и пр. И все пак, приятелката ми каза - трябваше да махна децата от България , преди да са стигнали училищна възраст! Не можела да позволи да и тормозят децата заради имената им..........

Дано малките са като него!