Мнения за д-р Владимир Канарев, Парк Хоспитал Пловдив

• 1 273
  • 2
  •   1
Отговори
Мнение за д-р Владимир Канарев, Парк Хоспитал Пловдив -  отрицателно - консултацията беше не повече от 5 минути, никакво лично отношение, никакво вникване в спецификата на казуса, напротив, небрежно и повърхностно отношение, две приказки на кръст, погрешно разчетени от доктора резултати от изследвания, цена 200 лв. Който иска да си загуби парите и нервите - и още от здравето - да заповяда при него.
Случаят касае онкологично заболяване - елементарна милост и разбиране няма системата за болните!

# 1
  • Пловдив
Не съм съгласна с написаното.

Преди месец  придружавах моя позната и присъствах на консултацията,която със сигурност не беше 5 мин, а поне 20, а може и повече.   Преди нас имаше и други хора и определено консултацията им беше поне 15-20 минути.
Д-р Канарев прочете всички представени документи, отвори и диска от ПЕТ скенера и тъй като тази информация се оказа , че не дава пълна яснота по конкретния случай, веднага определи ден за КТ и жената беше приета  след няколко дни в болницата.
 След направените там нови изследвания се оказа, че е с разсейки ,които не бяха отразени в представените документи. Към момента вече провежда и химиотерапия.    
  Жената беше отчаяна ,но след срещата с д-р Канарев и отношението,което получи, сега   по-спокойна .

Д-р Канарев е не само лекар, но и невероятен  Човек.

Многократно е препоръчван  в темите за рака и е един от най-добрите онколози в България.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 17:04 от Перах

# 2
Разсейките само той ли ги видя? И аз съм с много мило мнение за тази болница, но за гинекологията.

Общи условия

Активация на акаунт