М & БИ - 66

• 21 987
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета! Първо искам да честитя празника на всички празнуващи!   bouquet

Марси ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Нека обич топли твоите очи,нека щастие огрява пътя ти с лъчи!Здравето да ти е спътник всеки ден и да посрещаш още 100 години твоя рожден ден!

п.с. момичета после ще пиша пак... само исках да ви поздравя за празниците и да честитя рожденния ден на Марси, преди да съм закъсняла. До по-късно!  Hug

# 211
                    Честит Рожден Ден-мила Марси

Бъди щастлива,силна,ведра - в душата ти да царства обич и търпение,

лицето ти да грее в неподправена усмивка

и винаги да си ценена и любима

# 212
Преди да е станало 12 часа при нас  Simple Smile,да поздравя и аз Марси ! Много хармония и щастлив  живот на теб и семейството ти. Жива и здрава по пътя напред!  bouquet  Наздраве !

# 213
Добър вечер момичета Hug
Сега сядам да се почерпя от трапезата на Марси Hug за нейно здраве   bouquet
Мароканско Кате  Hug добре съм, а ти как си ? Кога заминаваш ? Тук при нас винаги има веселба  Simple Smile а за говоренето - Теди проговори пръв, пръв проходи и на него първи му излязаха зъбки, на 6 месеца казаха мама  Heart Eyes а на 1г и 9 м  вече говориха цели изречения, на Йоанка по - трудно и се разбираше, ама сега е огън  Crazy любимите приказки на Йоана са - Спящата красавица, Пепеляшка и Червената шапчица, а на Теди - Бамби и Трите прасенца, снощи не спях защото чаках сестра ми да ми се обади , поприказвахме си, поплаках си тука малко ..........мъчно ми е  Tired липсва ми , много .......
Снежна как си ?
Дуа Heart Eyes къде се изгуби  newsm78
Кате изпотрошени и изядени  Simple Smile Ти каква кана слагаш на косата ?
Хаяти и малките харесват тази  Party Simple Smile и тази с аквариума и рибката , много
Тарик Мом и на мен понякога ми е забавно  Simple Smile но понякога и ми се плаче от лудориите  Crazy  трудничко си е двечки наведнъж , в началото в коремчето ми бяха един до друг, после един върху друг и от 6м  до 9м Йоана седалищно а Теди напречно, затова се наложи и операция , никой не пожела да се размести  Simple Smile много ми беше интересно като ритаха, показвах на мъжа ми коремчето а него го беше страх, като гледаше от няколко страни крачета и казваше - ей ама много ритат бе, и теб боли ли те сега , кой знае как се бутат вътре ........ Simple Smile ама и твоя сладур е палавник  Heart Eyes  

# 214
  • In a surreal moment!
Ох, Сабинче и мен много ме забавляват децата . Не се въздържам , преразказвам и на шефа лафовете на Йоанка - много се смеем .... а култовите реплики на Теди от детската "Помощ нападат ме лелички" ме разсмива всеки път като се сетя ....Да са ви живи и здрави !

# 215
Сабинка ех колко мило звучи за малките ти злата  Heart Eyes чак се замечтах и аз за бебенце.  Blush

Дуа не преувеличавам .. това е самата истина поне за мен...  Hug

Хаяти на мен почти винаги, когато предчувствам нещо ми се случва, но обикновено предчувствията ми са за месеци или година напред.  Grinning

Кате питах го дали имат роднини в Сирия и той каза, че въобще нямали роднини там. Не можахме да ги сродим.  Mr. Green
Незнам имам чувството, че няма да стане. А и като разбрах сега се дърпам...май по-дбре да не беше ми казал.  newsm78 Май не съм готова за нова връзка....защото май ми се игуби желанието да дарявам някой с внимание и обич. Нещо изгасна в мен сякаш след всичко. Страхувам се, че повече никога няма да мога да обичам някой.  Tired
Сама ли си рисуваш по ръцете с къната и на мен мн ми харесвам и имам голям мерак да съм с нарисувани ръце.  Heart Eyes Много е красиво.

# 216
Добро утро и успешна седмица с работещите в България мами - с цели 2 работни дни!

Добре дошла на Валенс, после ще се разговорим за Белгия.

Сабинче, ех колко хубаво, дано и аз скоро имам такива спомени и преживявания - с милички деца, но ще гледам пак клипа, който Деси ми беше пуснала - как на края на една сватба, булката и забременя и с голямо коремче, а родата се развика и зарадва още повече! Ад тръгвам на 30.11 - утре вечерта през Милано и по никое време - по малките часове ще съм в Казабланка - имам само 90 минути чакаме на летището в Милано, но на връщане - иншалла, ще чакам цели 12 часа за полета за Бг.

После в Каза ще спим при близки - единственото семейство, което има 8 деца - е големите вече са на около 20 години, но има и малки, така че от емоции и деца, няма да спим, но ще има разпитване, и подаръци, децата по мене накачени -  Hug Hug  Аз молех да отидем на хотел, ама НЕ. После с кола - като такси ще е - 500 км на юг до до Агадир.
За срещата със свеки ще пристигна в "прекрасен" вид.

Не знам, момичета, толкова неща съм помъкнала. От край време пътувам, но все е било като че ли по-прибрано. Не че съм свидла и не съм носила подаръци, но този път - имам чувството, че пренасям цял град. Шоколадите най-вече са във фолио и торбички. Да имах едно летящо килимче.   

# 217

Добро утро,ето слагам и кафето(макар,че не съм пила вече от 2 седмици)
Кате2 -много си ранобудна,винаги на линия от ранни зори Wink
 Близнаци-вече съм добре.Наистина аз едва с по едно бебе се справях,а ти с 2 наведнъж,сигурно е доста трудно,особено когато още не са спяли през ноща.Има ли някой близнаци друг в семейството ти? Hug
 Амал-писах ти вчера. Heart Eyes
Хаяти,нали казват,че жените имали 6 чувство,но при някои явно е по развито.
Деси,браво на каките,това първата изява ли е като кулинари?
 Добре дошла на Валенс
 Ясминка и Дуа-как сте?Ясмин,като гледам лентичката,вече наближава и ще е лятно бебе.Това е най-хубавото време за раждане,а не като мен и трите декември и после си стоим в къщи до пролетта. #Crazy

# 218
Снежна,вчера отплеснах, мн гадно това със системите, дано няма вече и да караш по-лека бременност Praynig
Марси,честито на патерици, ама хич не съм по честитките Embarassed
Дезъртщом няма роднини от Сирия, питай го поне от кое племе е, да ги изкараме съплеменници  Simple Smile  Сигурно е бадини, ама питай кой клон на племето бадини Crazy
За къната, със сирийска се каносвам в едни платнени чувалчета. Според момчето цяла нощ се седяло с къна, ама не мога да търпя, 3 часа издържах снощи. За ръцете използвам, това което е останало, с клечка за уши рисувам по-плътните, а с клечка за зъби по-тънките орнаменти ( това изобщо не е техниката Mr. Green). Пробвай сама, от нета си избери картинка, аз гледам нещо примерно, но не го следвам, а драскам каквото ми дойде, листета, точки, плетеници.

Деси, не се появи вчера и Лили  newsm78

Хаяти, и аз съм така все с предчувствия, много е гадно и много ме тежи и затова съм така нервна, само мисля за всички възможни опасности, които могат да се случат на семейството ми. Верно е дето казват, да не ти се случва, което най-близкия мисли.

Тони, регистрирах се за вашите игри и чакам д аимам време да пробвам тази с пиратите Twisted Evil

# 219
Добро утро, ранобудници. Two Hearts

Two HeartsКате 2, още мъъъъъъъничко остана. Hug Heart Eyes

Снеже, дано няма вече проблеми. Да, за зимно бебе казват, че е гадно, ама то и зимата може да се разхождате, за бебо ок, че си е на топличко Simple Smile, ти може и да поизмръзнеш.  Въпреки, че като е зимно пролетта направо го показваш очовечено вече.  Mr. Green
А пък лятното ни дете все няма с кого да празнува рождените си дни - всеки заминал някъде.  newsm78 Една година го празнувахме на морето, друга в Сирия и така, я се съберат тука 3-4 дечица, я не.

Сабинка, колко мило само го описа.  Heart Eyes Сестра ти къде е ? newsm78

Деси, на кой актьор прилича мъжо бе? Ама де не го бъркаш с този кръгличкия на първата снимка? Mr. Green Браво на каките, хем оправни, хем грижовни за килцата на мама. Joy

Ясминке, къде си? Драсни някой ред на лични да се разберем по нашия въпрос.  Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 10:53 от amal

# 220
добро утро милички

децата са ваканция и задължения имам с тях много-уроци,че наближава кр.на годината,а и ходене на вън ,че ще падне къщата

Кате-значи утре тръгваш Heart Eyes
Сабинка,Снежна,-Как сте как са дечицата
Амал-писах ти
Дезърт-не ми писа за кюрдското момче
Марси-мерси за почерпката от снощи
Лили,Абра,Хаяти,Шиланче,Хари,и всички наши мами-ще пиша веднага щом намеря минутка
Другарче и Магда-останаха ли яйца и козунак newsm78-или всичко изядохте Mr. Green
Ние вчера бяхме на вилата-правихме си барбекю-оставих Рабуба на татко и докато аз и децата се катерихме по баира и тичахме Mr. Green(не ми се смейте нямаше хора-а много ми се тичаше-децата умряха от кеф-а татко и Рабуба си седяха с баща ми и майка ми на приказка край реката-те не изявиха никакво желание за нашите занимания Joy)-сега имам леко мускулна треска  bouquet
Лек ден за сега- Heart Eyes

# 221
Днес съм на работа и честно казано седя и се чудя защо ли работим, но поне ще имам време да ви прочета на спокойствие, че тоя Великден го изкарахме на бегом на работа до последния момент, събиране на багаж набързо и после пътувахме на гости на родителите ми, но там поне си починах и се наспах (и се понаядох  Mr. Green ).
Тая година и аз не си харесвам яйцата, аз обичам ярките цветове,  боядисвахме ги с 3 вида бои и пак станаха пастелни, даже и червеното е по-скоро тъмно розово  Crossing Arms

Сабинче всеки път се смея с глас като чета лудориите и бисерите  на твоите две мишлета, да са ти живи и здрави. Вярно, че близнаците са двойна грижа, ама са и двойна радост  Hug и това за двата жълтъка е направо невероятна случка.

Кате Акхтал не остана време за чакане вече  аз оттука подскачам от вълнение, а не знам ти как си  newsm44 
дали ще се поберат подаръците на летящото килимче  Thinking иначе да беше казала по-рано, имам един чат френд от пакистан - чичо му има магазин за килими, все щеше да уреди нещо  newsm78 аз преди време се пазарях за такова килимче, обаче се оказа, че инструкциите за управление са на пакистански и се отказах да летя с килим, с метлата ми е по-сигурно  hahaha

Дезърт принцес , чета постовете ти, видях ти снимките и на  бившия само едно мога да кажа  ХА ХА ХА  и още веднъж ХА ХА ХА  hahaha да му е честита братовчедката  ooooh! а за новото момче - дай си време да го опознаеш, хубавите неща стават бавно и ако това е "твоят" човек ще има търпение и начин да намери път към сърцето ти   Peace

ДУА завиждам ти за енергиятя  Grinning  и аз излизах на полянка, ама какво ти тичане при мене с толкова изяден козунак, само гледах да полегна на тревата на слънчице, че даже и позаспах докато децата играеха с кучето   Blush

# 222
Абра, и аз така се чудя защо работим като само блеем в компютрите, а то и повечето колеги си взеха отпуск.  newsm78 Ама че хубава торта, кой я прави? Другия път да доведеш принцеската.  Peace Каква картинка са с котьо. Как се казва котето?

Дезъртке, и аз сега го видях твоя бивш, не е лошо момчето, ама кратуната му празна.  Joy Той да си сърба попарата сега.  Peace

Елисина, това мъжът ли е на снимката? И твоите яйца си ги бива. Hug

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 12:25 от amal

# 223
а  моят народ може още да прави -супа,яйца на о4и,бъркани яйца и помагат с прасковите-така 4е имат на4ални кулинарни умения
амал4е не съм го сбъркала  мъжа ти-на няколко снимки сте заедно-като се сетя актьора как се казва и снимка ще пусна
валенс ти когато беше бременна,не се ли допита за име newsm78 имам някакъв спомен
надя и дъщеря преместихте се в другата тема и ни забравихте Crossing Arms
..

# 224
Амал тортата я правих аз, но "откраднах" идеята от един друг форум и така се бях овъртолила накрая, че не успях да оформя  .... лапките на жабата и трябваше сестра ми да ги нареже на "пръсти", снимката с котето (Рижко) ми е много любима,  не е хубава като качество  но бързах да снимам, та чак ръцете ми трепереха от напрежение, защото тия двамата да ги видиш в покой, та даже и заспали е чудо на чудесата  Joy непременно ще доведа девойката следващия път  Hug

Общи условия

Активация на акаунт