БЕБЕТА ЮНИ 32 :-)

• 13 583
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
                                                ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
                           Желая ви много здраве,щастие,любов и най-прекрасните бебчета през юни!!!

Аз от два дни не бях влизала във форума,но ви изчетох до последната буква.
 Simple Smile събота вечерта ходихме на църква.Беше голяма лудница... ooooh!
БРАВО на всички мами правили козунаци.Снимките са страхотни. Peace
Тази нощ не съм мигнала от бебка.Не се спря да рита и побутва Crazy

# 226
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!   easter Пожелавам на всички здраве и щастие, много положителни емоции и здрави и красиви бебчета през юни   bouquet

Sleeping Beauty, 5 май е най-хубавият ден в годината. Затова и него си избрахме за най-специален за нас smile3521

Воистина Воскресе!

Танита стана ми интересно защо 5 май е най-хубавият ден в годината newsm78

Весели празници!

# 227
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!   easter Пожелавам на всички здраве и щастие, много положителни емоции и здрави и красиви бебчета през юни   bouquet

Sleeping Beauty, 5 май е най-хубавият ден в годината. Затова и него си избрахме за най-специален за нас smile3521

Воистина Воскресе!

Танита стана ми интересно защо 5 май е най-хубавият ден в годината newsm78

Весели празници!

Gali80, на 5 май миналата година ни беше сватбата и за мен това е най-хубавият ден в годината  Heart Eyes

# 228
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! - много здраве и щастие newsm10

Надявам се всички да сте си изкарали много весело празника Flutter
dari75 - аз съм започнала помалко да си събирам чантата за болницата от тази седмица, все още не съм осигурила всичко необходимо, с повечето неща съм готова. А за бебка за сега сме купили най-необходимите неща за първо време, дори и креватчето поръчахме и ще е готово след около 2 седмици.  Heart Eyes

# 229
Танита, благодаря за отговора  Wink, да сте живи и здрави и много щастливи мама и тати скоро   bouquet.

Момичета, вие всички ли ще вземате помпа за кърма за родилното? И всички ли сте се спрели на електрическата на АВЕНТ?

# 230
tanita_83 аз на 5 май пък имам имен ден. Е не е от най-официалните празници де Mr. Green
Gali80 аз лично съм си приготвила и помпа за родилното. От тези на Авент с 2-те шишенца или както се казват за съхранение на кърмата. Но не е електрическа а ръчна. На нея пише че е стерилна , та даже още се чудя дали да я разпечатвам да я изваря или не  newsm78. Вие какво ще кажете?

# 231
Момичета, вие всички ли ще вземате помпа за кърма за родилното? И всички ли сте се спрели на електрическата на АВЕНТ?
Аз мисля да си взема ръчна за в началото, и дано не ми се налага да стигам до електрическа. И вероятно няма да е и на Авент. Гледах едни съвсем прилични, за 16-18 лв, мисля на Нук, но не запомних... Казаха ми и за тези на Дисни, които са копие на авентските, цената е някъде 25-26 лв.
 Peace
Последни мъки на работното място... изобщо не ми се работи...

Поздрави!

# 232
Здравейте и от мен.
Днес е най после ден за релаксация от напрегната седмица.
Лек и усмихнат ден на всички.

# 233
А що се отнася до помпата за кърма е необходимост за болницата.
Аз си имам от аптеката най обикновенна не на Камера за 5-6 лв. Супер е.

# 234

Аз ще си взема помпа за родилното - моята е на АВЕНТ, само че ръчната.

# 235
На 5 май мойто мъжленце има рожден ден  Heart Eyes

и аз се чудех за помпата, накрая май ще взема, но няма да бързам с Авент-ската, има и по-евтини варианти, които вършат същата работа  Naughty

# 236

Аз в началото мислех да си взема най-обикновена помпа за кърма, от тези, които се продават по 5-6 лв в аптеките, но една приятелка ми обеща да ми даде нейната, която е на Авент (ръчна е, не електрическа). Така че ще ползвам нея.

Еййй, много поводи за празнуване на 5 май  Laughing Значи правилно казвам, че е най-хубавият ден от годината  Mr. Green

# 237
за помпите - тъй като не е от списъка за болницата аз не възнамерявам за сега да нося, ако се наложи или ми поискат тогава ще ми донесат  Wink

# 238
А аз си взех на ЧИКО тип спринцовка която е. Препоръча я старшата акушерка която води лекциите в Окръжна - Варна (по-точно препоръча този тип - не марката). Пише че се ползва много лесно, но явно висшето ми не е достатъчно защото не можах да се справя на първо четене с петте части в комплекта Crazy newsm78. Довечера ще се пробвам пак. Момичета не съм качила още снимките от срещата - не ме бийте - обещавам довечера. Отивам да готвя че мъжа ми вече ме гледа злобно...

# 239
  И аз вече съм сложила авентската, ръчна помпа в чантата, заедно с един допълнителен биберон. Не за друго, а за да имам хъс да ги напълня, което едва ли ще се случи, все пак кърмата няма да ми дойде виднаga с раждането.  Ама нали всичко така или иначе ни е в главата, дано подейства.
 Geneva, моите ги изварих, даже два пъти  Embarassed. Защото първият път нямах щипка, за издърпване на бибата. А тези спринцовки и на мен ми изглеждат много сложни.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт