Великден иде, рисуваме яйца, силно нека в нас да тупкат НОЕМВРИЙСКИТЕ ни сърчица

• 10 908
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Весело изкарване на празника момичета  easter

# 196
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!  easter

# 197
  • София
Честито Възкресение Христово!Весел празник на всички ви желая от сърце! И да пазим хубаво най-хубавото и здраво яйчице- това в коремчетата ни! Praynig Hug

# 198
  • София
Весел празник на всички! Да сте ми живи и здрави и много щастливи!!!

Аз наминавам да кажа за прегледа. Останах много доволна... Обстановката е определено луксозна - изведнъж попадаш в един друг - наистина европейски свят на чистота, подреденост и мило отношение. Определено не съжалявам за дадените пари - струваше си! Момичето е много мило и всичко обяснява. Та значи гънката ни е нормална, имаме си назална кост и бебо се развива като по часовник! Отчаях се от себе си - моето слънце всичко си различаваше на бебо, а аз едва го познах къде е... УЖАС!  Crazy Та мили момичета сега съм спокойна и се наслаждавам на празниците!

Толкова от мен - тичам да се подготвям за гости при мама и тати... Тати ми бил подготвил разни изненадки и си ги чакам с нетърпение - ще разправям после!

Hug  Hug  Hug

# 199
  • София
Ейййй, Сиска, много се радвам за теб, за вас! Страхотни новини, на такъв светъл празник! Hug Аз от вчера те дебна и те мисля, а тя- калпазанка, скатава се Naughty Mr. Green
Хайде, отивай да празнуваш и после да разправяш какви са изненадите дето ти е подготвил тати ooooh!

# 200
Христос воскресе!

Весел празник на всички и не преяждайте много с яйца и козунаци  Mr. Green

Сиска тъкмо щях да питам за новини за теб - ей, моме, много ни държиш в напрежение  Hug Много се радвам за хубавите новини  Hug

Галисис а ти не си писала от сума време просто. какво става?

Разпразнувахте се всички и няма кой ред да драсне в темичката...

# 201
 Laughing а аз съм тук, опитвам се да прочета темата подробно.

# 202
  • София
Момичета радвам се, че ви има и ви благодаря за подкрепата!!! Желая ви весел празник и положителни емоции!

# 203
христос воскресе easter easter
много весело изкарване на празника,здраве и живот, а в тумбака най-красивият бебок  ylinfant

# 204
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ !!!

"Ангелът викаше на Благодатната: "Чиста Дево, радвай се! И пак ще кажа: Радвай се!
Твоят Син възкръсна тридневен от гроба и мъртвите възкреси."
Люде, веселете се!"

Честит празник!!!
Бъдете здрави и щастливи!!!
Да се помолим в днешния ден ,   Praynig Бог да пази малките ни пулсиращи точици !!!  Praynig

# 205
Топли и изпълнени с обич празници желая на всички...  Hug

# 206
 Христос Възкреси !!!!!!! 

easter lovekiss  Нека да дочакаме нашите Велики Дни през ноември ,
    с повече Вяра , Оптимизъм , изпълнени с обич и надежда , че тези малки сърчица ,
    който тупкат в нас ще изпълнят с ъс смисъл и радост целият ни живот !!!!!!

Благодаря ви , че ви има !!!!!! Обичам ви !!!!!  Hug  bouquet baby_neutral baby_neutral

# 207
Христос Воскресе, момичета Hug
Първо искам да благодаря на отговорилите ми относно кръвната захар, че така се бях притеснила, а за капак вчера цял ден нямах нет и чак днес можах да видя отговорите ви Hug Hug Hug
Сега да се изфукам с яйцата ми- не се вижда много на снимката, но за първи път кристалите ни станаха перфектни, но понеже се усъмнихме че ще стана сложихме само няколко яйца в кристали и станаха страхотни.

това е любимото ми яйце

# 208
  • Плевен
Христос Воскресе,момичета!
Да сте живи и здрави! Hug

# 209
Христос Воскресе!
С пожелания за здраве, щастие и разбира се здрави бебчета ноември на всички!

Снощи успях да издрържа на църквата.  newsm08 Толкова време не бях стояла от около месец  Weary
В събота бях на преглед  newsm78 оказа се, че за цялата бременност имам право на максимум 3 прегледа с видеозон  smile3511 Питах за фолиева киселина и витамини и отговора беше, че ако храната е богата на витамини няма смисъл да пия  newsm09 Подписах документи, че искам изследвания за синдром на Даун  smile3507 (Тук в САЩ за жени над 35 е задължителен, а за жени над 30 препоръчителен.) Имам чувството, че ще ме побъркат от изследвания  Crazy Дадоха ми още 4 седмици болничен.

npoJIeT   като прочетох поста ти все едно аз сам го писала в тази част за мъжа   smile3521 дали да работи, дали да домакинства  newsm78 При нас е същия купон, но като ми е все зле няма как  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт