Великден иде, рисуваме яйца, силно нека в нас да тупкат НОЕМВРИЙСКИТЕ ни сърчица

• 10 912
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
Лейдибеби, кръвната захар се мери само на гладно, иначе резултатите не са достоверни. Ако се притесняваш, мери си я два-три дни подред сутрин преди ядене и ще видиш реални резултати. Но щом ти е била 2,9, мисля че няма място за притеснение.

Хриска, да свърши бързо работния ден ти пожелавам. Simple Smile

Тази сутрин малката както си му е реда за почивен ден, ме събуди в 7ч. Crazy
Та сега съм се разшетала по този повод. ако знаех, че ще ми спретне този номер, нямаше да боядисвам яйцата снощи извън всякакви традиции,  ама на, боядисахме ги вече Laughing

По повод на ЖК, аз не съм се записвала, нямам и намерение да се записвам. Не виждам смисъл от нея. Ходя си при моята лекарка, тя работи само на частно, така или иначе предпочитам да ме гледа всеки път на видеозон и да съм спокойна, че всичко е наред, отколкото да ми мерят обиколките и кръвното Laughing В края ще се запиша формално, колкото да се оформят документите и толкоз, не стъпвам при друг лекар.

В тази връзка, Ани, не се сърди на лекарката, наистина е някак неприятно да знаеш, че пациентът ти посещава и друг лекар, сякаш наистина ти няма доверие. Не е трябвало да й казваш просто Simple Smile

Много хубав ден на всички ви пожелавам  bouquet

# 181
Да така е !!!  Grinning , танците мисля да ги позабравя , но съм решила да ходя на плуване след четвъртия месец , дори го коментирах с доки и тя каза , че ако така продължава всичко да е нормално плуването много добре ще ми се отрази , но есттвено пак всичко с мярка и ще бъде много полезно за бебето  и за раждането по късно  Hug newsm37
Къде ще ходиш на плуване????
И аз исках но ми казаха, че в басейните, особено нашите има голяма опасност от инфекции и не е точно сега момента за това...
[/quote

На закрит басейн , лятото и без това хората излизат на откритите имаме тук един , в Новотела  басейна е закрит не ходят много хора защото е малко по скъпо и не всеки желае да го ползва водата е чиста и най важното там не стъпват цигани , мисля че няма да има проблем  Grinning Grinning

# 182
  • На топло...
Дубрютру и от мен!  Hug

Честито на патерички на рождениците!   bouquet
Вале, браво на теб, ей това се казват упражнения wavey за бременни newsm44, дано нямаш мускулна треска само тия дни!  smile3503
Да си здрава, спокойна, усмихната, лъчезарна, обичана и мноооого щастлива!   newsm51 
А за бебчето- то е ясно- най-страхотното на света!  newsm10

На всички, видели бебчетата- ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! mamma

И на новите ни мами, добре дошли и докрая с нас!!! moresmile

Лейдибеби, няма страшно- това е нормално за кръвната захар- така и трябва да бъде! Веднага след "натъпкването" се качва максимално, въглехидратите и белтъчините биват разложени и преобразувани в прости захари, те навлизат от червата в кръвта, което е сигнал за задстомашната жлеза, че трябва да пусне инсулин, за да направи възможно влизането им пък от кръвта в клетките... Този процес трае около час, в който пиковите стойности изчезват (в зависимост от състава на храната, ако си яла белтъчини е по-дълго), след това кръвната захар няма да ти е, разбира се, веднага пак 2,9, ами малко повече още няколко часа! Споко!!!  newsm03

Ако пък много те притеснява, иди да ти направят троен тест- пие се през час, мисля, по чашка чиста глюкоза, разтворена във вода и се мерят пак стойностите! Но мисля, че няма да имаш проблем!  newsm68

Мале, вие ме убихте с тая бързина, 8 НОВИ ОТГОВОРА, па може и  hahaha аз да съм бавната!  Joy

# 183
ама как се вмъкнах в цитата самооо  Grinning Grinning Grinning още не мога да разбера някой неща в този форум ....... будалица съм си ....... Laughing smile3537

# 184
Вале , ами няма ли някоя пекарна , дето правят закуски и днес би трябвало да правят и козунаци Rolling Eyes
Ние поне имаме "цели" 2 такива и сутринта питах и казаха , че цял ден ще вадят , до 7 часа и ще има Laughing Като ги видях ми изглеждаха страшно добре и мноооого вкусни , едвам се сдържах да сиу купя един и да го почна Mr. Green

Фаери , днес може ли да се шета Rolling Eyes защото и аз мисля като се прибера после да я свърша тази работа , че не съм пипала нищо от 2-3 дни и е лудница Crazy

Момичета наистина внимавайте с тези басейни , всичко може да се хване от там , колкото и да ги почистват и дезинфекцират Whistling а си е опасно  Rolling Eyes

# 185
Фаери , днес може ли да се шета Rolling Eyes защото и аз мисля като се прибера после да я свърша тази работа , че не съм пипала нищо от 2-3 дни и е лудница Crazy

Опс, сигурно не може Embarassed Но аз по принцип не се съобразявам с тези неща, не взимайте пример от мен Embarassed Laughing

За басейните и аз съм съгласна с Хриска, не бих рискувала, там бъкат всякакви бацилки. Confused

# 186
  • София
nanunana, благодаря!!!

Хрисе, и аз така си мисля, при нашите има един хлебозавод мисля там да се пробвам,
Вие ще ходите ли довечера на църква???
мила, предполагам че тогава няма да има проблем! Приятно плаване! Аз мисля да походя с девойките на народни танци лекичко newsm19, че нещо фитнеса не ми идва отвътре

Не се работи цялата Велика седмица преди Великден!!! И добре че е така...в къщи се заформя лека кочинка и като се представя в понеделник какво ме чака newsm79  1dishes wash hang newsm28...

# 187
Хаахахах тези всичките емотикони и мен ме чакат Joy Joy Joy
В понеделник ще е страшно hahaha hahaha hahaha
Ние ще ходим на църква , не сме пропуснали до сега ходене Flutter даже в обедната почивка ще прескоча да купя и свещи , че довечера не може да се вреди човек Whistling

# 188
  • София
и на мен ми се ще да отидем, но ще трябва да намеря 2 часа да дремна следобяда  иначе в 8 ще съм заспала.

Направо, не ми се мисли за понеделника, това е единственият ми почивен ден, вторник съм на работа и ако го утрепя в чистене... #2gunfireще се самозастрелям!!!!!!!

# 189
Привет мацорани Wink

Май повечето са зачезнали на някъде  newsm78
За плуването исках да кажа, че е супер идея - аз миналата бременност на дюшек в морето я изкарах  Mr. Green но сега май и морето даже е пълно с мръсотия...
Аз още се мотам, но и аз ще поработя днес  ooooh! а как ме мързииииии  Crossing Arms

# 190
  • София
привет от нас с тчицата! ние снощи се натанцувахме, а днес няма и помен от гаденето от последния месец  Shocked честно казано, се надявах още малко да ме държи, че така контролирам много лесно апетита, ама... всъщност последните 10 дни съм свалила почти 3 кила  #Crazy

За кръвната захар да се изкажа и аз като минала веднъж през гестационен диабет, дано не ме повтаря  Praynig - най-добрият начин да се установи точната картина е не количественото изследване - еднократно сутрин ан гладно, а качественото изследване - ОГТТ. известно още като обременяване с глюкоза.

Феъри, провери дали няма да ти направят проблем, като се запишеш на ЖК в последния момент. Моя приятелка беше отишла в 6 м. и после разказваше, че доста и мърморили преди да я запишат... пък и нали се попълват изследванията в обменната карта, с която приемат за раждане, а те няма да са ти пускали такива... знам ли.

поздрави и весели празници!

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 12:34 от Rumya

# 191
  • София
Здравейте, сладурки!
Почивни дни са и забелязвам форумско затишие Mr. Green
Ние сме при мама и тате, днес боядисвахме яйчица.
Да не остана по-назад от другите "зографки" - веднага показвам и нашите шарени яйчица Mr. Green

още    и още  

Сиска, какво стана, миличка, вчера на скрининга? Снощи нямах възможност да вляза, че имахме гости, но все съм те мислила Praynig  fingerscrossedДнес влизам специално заради теб, видях , че не си писала и се притеснявам. Всичко е наред, нали, Сиси? Влез драсни два реда, моля те! Hug

Хубава вечер на всички ви и весели и спокойни Великденски празници! easter easter

# 192
  • Попово
Здравейте момиченца Simple Smile с коремченца  Hug
появявам се само да ви пожелая Весели Празници  Hug и догодина с малките човечета да боядисваме яйчица  Heart Eyes

# 193
  • Попово
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ  Hug
къде сте всички, аз ли съм най-голямото куку тук  да си пиша сам саминка Whistling Crazy

# 194
Zdraweite momi4eta! Hristos Vaskrese. Nikak ne ni warwi Velikdena zna4i, kazahme 4e nqma da go praznuwame po Kanadski i 4akahme za Bylgarskiq, i za po-interesno re6ihme da prekarame 16 4asa w spe6noto. Nqkakwa bolka w korema posredno6t, ima tuk telefon da se obadi6 na medicinska sestra, obadih se az razkazwam i, tq wika -kato si bremenna i te boli korem otiwa6 w spe6noto i nqma kakwo da mu misli6. Sabudih maja, wzehme taksi i aide w spe6noto, w 2 4asa bqhme tam, kym 5h ni prieha. Golqma ludnica, narkomani, indianci, abe ne wi e rabota. Kakto i da e, izsledwaniq twa onowa... Temperatura nqma, wsi4ki priznaci na apandisit ima. 3-ma doktoti me gledaha na videozon-beb4o OK sys igurnost, ne se wijda da mu ima ni6to na apendiksa, mene o6te me boli qkata. Nemojelo da se naprawi rengen, re6iha da probwat s MRI (onowa det te wkarwat w edin tunel i te karat da ne myrda6)-ne bilo opasno za bebo. Ostanowi se 4e twyrdo ne e ot apandisita i hirurga ne nameri drugo za kylcane. Ne ostana dupka po mene da ne sa bryknali, nemogat da razberat ot kakwo me boli i re6iha da me pratqt da si hodq, to we4e be6e 6h we4erta. Nai wajnoto 4e beb4o e dobre, ima si ra4i4ki i praw nos-na tati mom4eto! Ta i toq strah mina uj, ei sega kakto si sedqh i se zaka6lqh i powyrnah, neznam kak stana toq nomer, neznam kakwo ne e nared, doktorite i te neznaqt. Ako stanela po-lo6a bolkata da sym otidela zadyljitelno pak pri tqh, ako ne-na4i sym se oprawqla i taka.
Be mani gi tiq rabotu! Praznuwaite si sys qi4icata i nai-we4e kozunacite!!! M-m-m-m, taka me e qd tuka nqma 4owek ot kade da si kupi edin hubaw BG kozunak, ama 6te zamesim, jiwot i zdrawe, kato ni pomine. I ne se trewojete za 4isteneto, u nas wse edno bomba e padnala, ostawila sym wsi4ko na myjyt, toi kolkoto moje tolkowa prawi, to koe po-napred, na rabota li da hodi, za men li da se griji, ky6ta li da gleda. Nqma se sabori ky6tata ot towa 4e ne sa umiti 4iniite, badete sigurni. Celuwki i svetal praznik na wsi4ki!

Общи условия

Активация на акаунт