Великден иде, рисуваме яйца, силно нека в нас да тупкат НОЕМВРИЙСКИТЕ ни сърчица

• 10 915
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Нещо не разбирам.Пишат някои мами в 11-12 г.с бебчето е 5 см.
Ми на мен док ми каза че сме 10 см. newsm78.Даже го пише на снимката от ехографа.

Ние сме 6 см мерено от главата до дупето. Кра4етата не се мерили. Да не би оттам да иде гре6ката?

А за зелената салата напоследък и аз само това ям. Но с лимон и зехтин - хи4 даже не ми дразни корема  Mr. Green

# 166
Казва ли ти някой, Шамс.Тя все пак е АГ от 35 години насам #Crazy.Не вярвам да се е объркала.По-скоро да е грешка на езика.Ако е мислила нещо друго в момента.

# 167
Здравейте!Да се похваля,и ние днес бяхме на лекар.Станали сме 27,5 мм/2,75см/ и ритаме и махаме с крачета и ръчички а поразия.Страхотна гледка! Crazy Grinning  Гледам тук някои са по 6см,10см,но предполагам разликата идва от седмиците.аз съм в 10та.
Е,не беше всичко гладко.Откриха ми раничка на шийката на матката,сега изследвания и ще видим какво ще правим. SadГледам да не се притеснявам предварително  Confused
Да ви попитам записали ли сте се вече на Женска Конслутация и какво точно представлява тая процедура?

# 168
На мен също не са ми казвали колко е голям бебо - казват само, че всичко и ок.
Аз се записах на ЖК и бях малко разочарована, защото лекарката ме нахока, че ходя и при друг доктор /да ме пита човек защо си признавам/. Каза ми, че не било коректно така. Женицата просто иска да й плащам допълнително, защото здравната каса покривала само три прегледа или нещо подобно. Ако някой знае какво ни се пада по здравна каса моля нека сподели.

# 169
annidm по здравната каса се полагат два безплатни видеозони, една цитонамазка и 3 пъти кръв и урина.Мисля че това е по ЗК.
И да честитя на всики които са били днес на преглед  bouquet
Момичета аз да ви се оплача, много се притесних значи.Имаме апарат за мерене на кръвна захар , преди няколко дни си мерих захарта на гладно и беше 2,9.Днес си я премерих след голямото натъпкване  Blush и беше 10,1 #Crazy Незнам колко е лошо и какво да правя.Много ли е опасно?

# 170
  • София
Добро утро!
Май ще съм самичка днес... Sad
Да ви разкажа за снощи, изкарахме си страхотно в Сите Българи! Незнам дали има други почитатели на хорото, но аз си отиграх,даже таткото се притесни като рипкам така да не изтърся бебето, ама си му беше добре, направихме малко фитнес Laughing

# 171
  • Монтана
Добро утро
ladybeby предполагам че не е някакъв проблем кръвната ти захар тъй като баща ми е диабетик и до колкото знам стойностите на гладно са доста по верни, а и самата ти пишеш че си се натъпкала (важно е и с какво си се натъпкала след торти и шоколад ми се е случвало и аз да имам такава стойност).
Проследи е няколко дни.

# 172
Браво valia 7608   Laughing на мен така ми липсват танците , тъй като дълги години танцувах джас балет ,сега се страхувам да  се помръдна и тялото започва да ми се схваща здраво   Embarassed, а да
не говорим за килцата които съм качила и ме карат да изпадам в депресия .......... Embarassed

# 173
Добро ви утро  Flutter
Само аз ли съм днес на работа ooooh!
Много е кофти , хората да почиват , а аз гърч от всякъде Whistling ама ще се изтърпи ощше малко Mr. Green

Вале , поиграла си си значи , и аз така преди седмица бяхме на един банкет и там едни хора едни чудесии бяха , че си потропах и аз де Mr. Green

# 174
Добро Утро Hriska , ама ти сериозно ли днес си на работа !!!!   newsm78

# 175
  • София
мила, и аз се притеснявах особено в началото, но не мисля че трябва да се обездвижаваме 9 мес. А и ти щом си танцувала дълго време знаеш колко можеш да се натоварваш. Е и аз не съм като девойките, които играха вчера на по 18-20 г с корем залепнал за гърба, стройни и кльощави, но пък се забавлявах прекалено добре. А и незнам защо имам такова усещане, но като излезем вечер да танцуваме в клуб, всички те оглеждат отгоре до долу едва ли не си на ревю, а в тези заведения където се играят хора всички се забавляват без да се премерват с поглед да покажат кой колко може... Laughing

# 176
Добро Утро Hriska , ама ти сериозно ли днес си на работа !!!!   newsm78
Аха , на работа съм и още как Crazy
Няма почивка , никой нищо не ти признава , че било празник Whistling

# 177
 Да така е !!!  Grinning , танците мисля да ги позабравя , но съм решила да ходя на плуване след четвъртия месец , дори го коментирах с доки и тя каза , че ако така продължава всичко да е нормално плуването много добре ще ми се отрази , но есттвено пак всичко с мярка и ще бъде много полезно за бебето  и за раждането по късно  Hug newsm37

# 178
  • София
Хрисе, и аз съм на работа...чак до 3 часа????? Тези хора мислят ли как ще се справя. После трябва да тичам при мама, че ме чака да боядисваме яйца, таткото е инструктиран да мине да остави яйцата и боите и кристалите...после да намери хубав козунак и накрая да ме прибере с яйцата Laughing Сутринта като му изредих задачките за деня ме погледна само с едно око и  се обърна да си доспи.

Знаете ли някъде от старите хлебарници, където правят козунаци като преди не от тези внесените от Испания, Гърция дето могат да служат са хладно оръжие. newsm78

# 179
  • София
Да така е !!!  Grinning , танците мисля да ги позабравя , но съм решила да ходя на плуване след четвъртия месец , дори го коментирах с доки и тя каза , че ако така продължава всичко да е нормално плуването много добре ще ми се отрази , но есттвено пак всичко с мярка и ще бъде много полезно за бебето  и за раждането по късно  Hug newsm37
Къде ще ходиш на плуване????
И аз исках но ми казаха, че в басейните, особено нашите има голяма опасност от инфекции и не е точно сега момента за това...

Общи условия

Активация на акаунт