Великден иде, рисуваме яйца, силно нека в нас да тупкат НОЕМВРИЙСКИТЕ ни сърчица

• 10 916
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Весели празници на всички и от мен!   easter
 easterИ да не преяждате много!!! Шегувам се. Ако и вие сте без апетит като мен, малко трудно ще преядете.

Айде, живот и здраве, на 29-ти съм пак на линия!

# 151
Какво топло послещане! Много благодаря!   bouquet

Дай Боже всички да имаме здрави бебоци през ноември!  Praynig Praynig Praynig

Ние утре сме на обеден-следобен рожден ден, а съм оставила боядисването на яйцата за утре и не знам как ще смогна  Rolling Eyes . На всичко отгоре се чудя как ще издържа при положение, че не се чувствам добре, а го пазим в тайна... Неудобно е да откажем да отидем  Naughty , ще се наложи някак да се справя.

# 152
Като за последен ден,така ме емнаха smile3515 smile3512 но най-важното е че приключих със всичко и на църква отидох в обедната почивка!!!!
Прекрасни празници ви желая милички,незабравими и бремелински,глезете се,бъдете много обичани,че ей сега ще се изтърколи ноември и ще препасваме коланите в грижи и всеотдайност! smile3522
Весели празници,на линия съм на 29 април! Дано не изпишете още 2 теми moresmile
 easter

# 153
  • Монтана
Току що се прибирам от преглед, видя отново сърцето на бебчето но сега ми показа и ръчички дори му изброй и пръстчетата та си имаме 5 пръстчета вече и крачета ми показа определено още съм много развълнувана.
Иначе на снимката от видеозона пише CRL=60.2 mm и BPD=22.2mm какво означават тези показатели че от вълнения забравих да го питам.

# 154
Пфуу, вси4ки за4езнахте и ме оставихте сам-сами4ка да си довър6вам работния ден, срамота. Не ми се работи, ама хи4..

Сиска а от теб доклада кога 6те го полу4им? 4акам с нетърпение...

Мадам добре до6ла  Hug Много мами станахме, трябва да се преброим! И оттук насетне само да се увели4ава броят - никакво намаляване  Hug

Мацки завиждам ви за боядисването. Ние тук в изгнание сме с милото, и само за нас не боядисваме. От следва6тата година оба4е по4ваме със спазването на традициите, да се у4и мъникът (аз продължавам да си говоря за него в мъжки род, голям съм цирк и смях 6те настане ако се окаже мома Mr. Green

Тук в на6е село явно техниката не е на ниво. Доки ми каза, 4е към 20-тата седмица 6те се види полът, да не го мисля о6те. А за 3Д и 4Д и други такива 4удеса на техниката са 4ували, но на живо не са виждали... Имало било, разправят, 3Д в Белгия  Mr. Green Така 4е търпение му е майката, последна сигурно 6те разбера...

# 155
Шамс , ти в Холандия ли беше  Rolling Eyes Прости ми ако се повтаря въпроса , ама ми е изветрял мозъка вече Whistling
Там какво ви пречи да си боядисате яйца , да си омесиш козунак Rolling Eyes Те там кога празнуват Велик ден Rolling Eyes
Малко съм любопитна , ама Blush

# 156
Валенце,много ти благодаря Hug!Да си жива и здрава!Ако не се лъжа днес имаш Рожден ден cheers!!!!!!!!!!

# 157
  • София
bisabork, мерси!!!
Хайде сложи я да видя дали съм уцелила.
Шамс, и аз работя и даже не мога да стигна до форума....... Cry

# 158
  • София
Сладурки, ама много сте активни тез дни несмогнах да ви изчета  Hug
По-късно пак ще се включа  Grinning

# 159
Здравейте и от мен!!!Голямо писане Laughing.На новодошлите Hug
Нещо не разбирам.Пишат някои мами в 11-12 г.с бебчето е 5 см.
Ми на мен док ми каза че сме 10 см. newsm78.Даже го пише на снимката от ехографа.
Боже пак съм изкукала ли. #Crazy
П.П.  Честито на празнуващите   bouquet ,много здраве и касмет, бебе сладко като мед.

# 160
  • София
Здравейте и от мен!!!Голямо писане Laughing.На новодошлите Hug
Нещо не разбирам.Пишат някои мами в 11-12 г.с бебчето е 5 см.
Ми на мен док ми каза че сме 10 см. newsm78.Даже го пише на снимката от ехографа.
Боже пак съм изкукала ли. #Crazy
П.П.  Честито на празнуващите   bouquet ,много здраве и касмет, бебе сладко като мед.

Не може да сте 10 см, на снимките пише CRL - и стойност, която е в милиметри. На моята в 10 г.с. пишеше 40 мм

# 161
Мале къде сте се изпокрили всички.

# 162
На всичките от нейния ехограф пише 15 см.
Но тя ми каза, че вече е 10 см.
Дали тя се е объркала???

# 163
  • София
Розичка  ще ги потърся по аптеките тия Nuxe. Зариби ме!

Имам чувството, че само на мен не са ми казали колко е голям бебочко! Вече 3 пъти сме ходили да го гледаме и нито веднъж не ни казаха колко е!  Crossing Arms Хем всеки път питам и ми отговарят "Рано е още да се каже!"  Naughty Thinking

Мили мамчета-ноемврийчета, аз май ще приключвам сесията за днес и за следващите 2 дни! И ние запразняваме още от днес, пък да видим до кога  Blush Желая ви на всички Весел празник и да не прекалявате с похапването.  Naughty Вчера доки ми каза, да внимавам покрай празниците със зелената салата, че дразнела стомаха. Тя ако знаеше, че ние с мъжа ми само с това се изхранваме  Party Но все пак непрекалявайте с яйцата, че са тежички, аи с козунаците, че се лепят излишно  Whistling

Hug и до понеделник-вторник

# 164
Мили мамчета,много ви благодаря за гостоприемството.Весели празници на всички  easter  до вторник  Hug

Общи условия

Активация на акаунт