Великден иде, рисуваме яйца, силно нека в нас да тупкат НОЕМВРИЙСКИТЕ ни сърчица

• 10 923
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Мадам welcome да при нас наистина е весело - пожелавам ти наистина една прекрасна бременност и едно сладко пухкаво бебче на финал Hug

Софи относно статията - това е публична тайна. Макар, че предната бременност дадох пари единствено за почерпка при изписването. Записах се на ЖК при една страхотна лекарка, която си свърши перфектно работата. После отидох да раждам без уговорка с лекар и всичко мина ОК. Сега смятам пак така да постъпя. Не смятам, че една бъдеща майка трябва да бъде така манипулирана и без това всичко е толкова скъпо, а държавата и пръста не си мърда, за да облекчи положението. Да не говорим, че наистина има хора, кото поради финансовото си положение хвърлят чоп дали да запазят бебето или не #Cussing out а после прираста ни бил отрицателен - раждайте #2gunfire раждайте вие корумпирани #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Софи ще ходим на селото на мъжа ми - имаме си ритуал всяка година се събираме цялата рода там на пекано агънце, салатки, яйчица и козунаци. Пада много ядене, смях и веселба - 3 дена ще се размажем Mr. Green

# 136

На Тонеса, не знам защо и честитят за детето... нали мъжлето и има РД  newsm78 Ако съм права, дано пожеланията за "разбивач на женски сърца" не се сбъднат, че Тонеса ще  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out  fight и съпруга и благопожелателя Wink

Даааа, много съм зле...

Извинявай, Тонеса smile3537 smile3537 smile3537
Извинявай Тонеса и аз съм, много злеее smihesorry
Да са ти живи и здрави двамата, де, и да те радват много. Мъж ти да те слуша и да те носи на ръчички, а ноември ще му връчиш най - големият подарък smile3503

# 137

Софи ще ходим на селото на мъжа ми - имаме си ритуал всяка година се събираме цялата рода там на пекано агънце, салатки, яйчица и козунаци. Пада много ядене, смях и веселба - 3 дена ще се размажем Mr. Green
Тонеска и аз точно така,на прясно агънце и веселба с родата!  smile3521

# 138
Мадам, добре дошла!
Както каза Нелчо на мен, когато се включих за първи път, така ще ти кажа и аз "приемаме и без бой не пускаме".  newsm53
Желая ти лека и безпроблемна бременост.

# 139
Софи относно статията - това е публична тайна. Макар, че предната бременност дадох пари единствено за почерпка при изписването. Записах се на ЖК при една страхотна лекарка, която си свърши перфектно работата. После отидох да раждам без уговорка с лекар и всичко мина ОК. Сега смятам пак така да постъпя. Не смятам, че една бъдеща майка трябва да бъде така манипулирана и без това всичко е толкова скъпо, а държавата и пръста не си мърда, за да облекчи положението. Да не говорим, че наистина има хора, кото поради финансовото си положение хвърлят чоп дали да запазят бебето или не #Cussing out а после прираста ни бил отрицателен - раждайте #2gunfire раждайте вие корумпирани #Cussing out #Cussing out #Cussing out

yes дааммм, съгласна съм, за съжаление е така тук... Преди 9г., когато раждах, пак плащах "на ръка" сума ти пари, и на края толкова ме измъчиха, че да не бях плащала.... но като си им в ръчичките, т'ва е  #2gunfire

Тонеска и аз точно така,на прясно агънце и веселба с родата!  smile3521
Ауууу, БЛАЗЕ ВИ Wink Да разказвате после, а и снимки да покажете!!!

# 140
  • София
  Илка,аз за късмет,преди да забременея си смених козметиката с Nuxe - 80% натурални съставки,и измиващото ми е от серията и лосиона и крема,искам да те предупредя да внимаваш много със взясакви изсушаващи средства,възможно най-малко химия ползвай,особено сега,трик от снощи - почистих си лицето и поставих само околоочен крем,на лицето нищо,да подиша малко и днес съм в по-добра форма.

Nuxe newsm78 това не съм го чувала или мяркала. Хммм.... От де го вземаш? А за химиите - внимавам, аз и за това рядко си мия лицето с Гарнието, че то си е 110%  химикали, ама като стане много зле положението - помага  Embarassed

Мадам  welcome и дишай спокойно! Всичко този път ще е тип-топ!

П.с. 100 редакции докато го докарам! Хич ме няма с цитатите!  hahaha

# 141
Аз отивам да стягам багаж  Wink
Оттам към лекаря да видим какво става с изследванията на моя милост и направо после хващаме пътя Party Grinning

До скоро и ....

Весело изкарване на празника на всички Hug

П.С. О ще има снимки и още как Flutter

# 142
Аз отивам да стягам багаж  Wink
Оттам към лекаря да видим какво става с изследванията на моя милост и направо после хващаме пътя Party Grinning

До скоро и ....

Весело изкарване на празника на всички Hug
Весело и на теб,мила!  bouquet

Илка ето един линк с инфо.

http://www.nuxe.com/home/index.php?language=en
Продава се в аптеките,където има Лиерак.

# 143
ОЩЕ ли си тук  Wink Хайде, тръгвай и супер да си изкарате  Sunglasses тъкмо ще разходиш тумбата на чист въздух

# 144
ААААААААААА, ТОНЕСААааааааааа, А кой ще пуска темите  Crossing Arms  Wink
бягай да се забавляваш, майтапя се - 100 женоря сме тука Wink[/b]

# 145
Лек  път Тонеса , и приятно изскарване Hug Hug Hug

Аз пък от на Гарниер 3 в 1 съм много доволна , втора опаковка почнах скоро  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 146
  • София
tonessa, приятно изкарване на празниците!!!!!
МАДАМ, радвам се да те видя сред нас!!!! Добре дошла, и спокойно всичко ще е наред този път!!! Hug

Благодаря за остатъка от пожеланита, ако и половината от всичко, което ми пожелахте се сбъдне ще подскачам от щастие!!!!!

За съжаление, днес всички ме емнаха, щото казах, че днес няма да работа.... #Cussing out какво да правиш ще ги изтърпя.

# 147
  • София
Мадам, добре дошла и от мен! Hug Нали знаеш- който влезе тук, няма излизане! Praynig Тонеска държи всички ни под стриктен контрол Flutter
И ние за празниците ще сме при мама и тате, че у милото е доста скучно и тъпичко, ама....съдба ooooh!

Хайде, момичета, още малко остана до края на тази работан седмица и псоле....яко празници! Blush  bouquet

# 148
тонеса лек път и приятно изкарване.На останалите момичета весело изкарване на празниците easter.Аз също мисля да се разходя малко тези два дни и после ще пиша easter

# 149
  • София
Мишленце, весели празници и на теб!!!!

Вие заглеждали ли сте се, че ние вече сме над 80 мами???? Аз все си мисля, че сме към 30-тина, а всъщност сме внушителен отбор вече!!!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт