Великден иде, рисуваме яйца, силно нека в нас да тупкат НОЕМВРИЙСКИТЕ ни сърчица

• 10 924
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте милички... Аз едва сега сядам пред компа и бързам да ви драсна 2-3 реда, че ще бягам после на ранна диагностика...

Мишле благодаря, че си се сетила за мен - довечера като се прибера ще докладвам... Дано всичко е наред!
Шамс стискам палци и чакам новини!  Mr. Green Докато се натуткам и Шамс вече отговорила...

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! Само прекрасни мигове и сбъднати желания ви желая милички!

# 121
  • София
Розичка ти с какво си миеш лицето? Аз сега съм с новото Гарние. Като се сетя да се измия - добре ми действа, но не съм много редовна. Понякога и с Дав се мия - и той върши работа. Изсушава кожата и досадните пъпки. Но четох, че козметиките за лице имали някакви съставки, дето небили много препоръчителни...  newsm78 Нещо по въпроса?

mimi_03  не се притеснявай за бебчо. Нищо ми няма от една настинка! Стига естествено да не й позволиш да се превърне в повече от настинка. Аз в началото също бях понастинала и ходих даже при ДжиПи-то. Та тя каза: за хремата - солена вода в нослето (или течно вит. Ц) - прочиства много добре лигавицата; за кашлицата - мед+хлебна сода+лимон - хапваш като се сетиш - облекчава дразненето; можеш да си вземеш и клеева тинктура - те е антисептично-нещо-си и можеш да се гаргариш да облекчаване на гърлото или да пиеш по 20тина капки за подсилване на имунната с-ма. На мене комбинацията от тия всичките бабини илачи ми помогна и след 2-3 дена почти нямаше и следа от настинката. Само леко покашляне, ама нищо толкова.

mila_78 мислиш ли, че крем, предназначен за бременни ще е вреден за бебето?  Hug ,

Шамс всичко ккоето казваш е чудесно! Честито за риткащото бебоче  Joy

# 122

mimi_03  не се притеснявай за бебчо. Нищо ми няма от една настинка! Стига естествено да не й позволиш да се превърне в повече от настинка. Аз в началото също бях понастинала и ходих даже при ДжиПи-то. Та тя каза: за хремата - солена вода в нослето (или течно вит. Ц) - прочиства много добре лигавицата; за кашлицата - мед+хлебна сода+лимон - хапваш като се сетиш - облекчава дразненето; можеш да си вземеш и клеева тинктура - те е антисептично-нещо-си и можеш да се гаргариш да облекчаване на гърлото или да пиеш по 20тина капки за подсилване на имунната с-ма. На мене комбинацията от тия всичките бабини илачи ми помогна и след 2-3 дена почти нямаше и следа от настинката. Само леко покашляне, ама нищо толкова.

Илка, много ти благодаря! Hug

# 123
Честито на рожденниците!!!Ама вие с тея тортиии Crossing Arms знаете ли как се свалят после килцата Mr. GreenПри следващата публикация на такава вкусотийка ще взема адреса на подателя и му идвам на гости на по тортичка Mr. Green
Шамс честито ви махащо бебче Heart Eyes
Момичета дайте идея за боядисване на яйца.Искам да са много оригинални и по различни.Видях в едно списание едно златисто яйце, някой знае ли дали има такава боя BlushИли дали има някакви маркери или нещо подобно с които да се рисува върху яйцата.

# 124
Вале, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Пожелавам ти много здраве, нежност,топлина, любов, които да те зареждат с положителни емоции и да ти носят много радост.И ноевмри най-прекрасния подарък-една здрава рожбичка  bouquet[/color

Тонеска, да е жив и здрав съпруга ти!Много да те слушка и обича!

Софи и  Тонеса, яйцата са страхотни, имате супер помощници!
Добре дошли на новите мамчета!
Желая на всички весел и незабравим ВЕЛИКДЕН!

# 125
  • София
Шамс, много се радвам за теб и бебчето!
Сиска, чакем доклад довечеря

# 126
Шамс , честито ти махащо и плуващо бебе Heart Eyes За резултатите не се ядосвай , нали бебко си е добре , пък другото не го мисли Hug

Сиска , чакаме и от теб отчет довечера Hug

# 127
Шамс,   bouquet
Сискатаfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и да разказваш
На Тонеса, не знам защо и честитят за детето... нали мъжлето и има РД  newsm78 Ако съм права, дано пожеланията за "разбивач на женски сърца" не се сбъднат, че Тонеса ще  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out  fight и съпруга и благопожелателя Wink

И за десерт, една статия за раждането и родната действителност: http://www.lekar.bg/news-43/info-1186

# 128
ladybebi , от Метро съм си купувала предишни години седефени немски бои за яйца. Имаше и златиста. Предполагам, че и в момента ги продават.

# 129
На Тонеса, не знам защо и честитят за детето... нали мъжлето и има РД  newsm78 Ако съм права, дано пожеланията за "разбивач на женски сърца" не се сбъднат, че Тонеса ще  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out  fight и съпруга и благопожелателя Wink

Тъкмо и аз се чудих защо честитят на сина ми newsm78
Имайте малко търпение - за дребен на Гергьовден ще приемам пожелания Mr. Green

Шамс браво, не се кахъри за изследванията, щом чичо доктор е казал, че всичко е ОК Grinning
Сиска стискам ти палци - аз няма да мога довечера да проконтролирам, че заминаваме следобед, ама ти пожелавам успех Hug

# 130

Даааа, много съм зле...

Извинявай, Тонеса smile3537 smile3537 smile3537

# 131
Розичка ти с какво си миеш лицето? Аз сега съм с новото Гарние. Като се сетя да се измия - добре ми действа, но не съм много редовна. Понякога и с Дав се мия - и той върши работа. Изсушава кожата и досадните пъпки. Но четох, че козметиките за лице имали някакви съставки, дето небили много препоръчителни...  newsm78 Нещо по въпроса?

Илка,аз за късмет,преди да забременея си смених козметиката с Nuxe - 80% натурални съставки,и измиващото ми е от серията и лосиона и крема,искам да те предупредя да внимаваш много със взясакви изсушаващи средства,възможно най-малко химия ползвай,особено сега,трик от снощи - почистих си лицето и поставих само околоочен крем,на лицето нищо,да подиша малко и днес съм в по-добра форма.

# 132
Здравейте, бъдещи мами  Laughing !

И аз, живот и здраве, ще ставам мама през ноември! Надявам се да ме приемете във вашата страхотна компания!

От София съм, не е първата ми бременност, но силно се надявам да е първата успешна!  Praynig  Praynig Praynig Терминът ми е 20 ноември.

Уж започнах да се чувствам по-добре напоследък и от 3 дни пак ми се гади, основно вечер, и имам главоболие по цял ден  #Crazy ! Просто ужасно!
Вчера бях на преглед и видях и аз моето бебче със шаващи ръчички! Неописуемо усещане!
На преглед съм отново след 2 седмици, нямам търпение пак да го видя!

Засега не сме казали новината на никого, ще изчакам да минат първите три месеца и тогава.

Валя, честит рожден ден! Желая ти много здраве, безброй приятни мигове през бременността и сладко и пухкаво бебче през ноември!   Hug

# 133
Здравейте, бъдещи мами  Laughing !

И аз, живот и здраве, ще ставам мама през ноември! Надявам се да ме приемете във вашата страхотна компания!

welcome  Добре дошла сред нас! И Честито за пърхащото бебче!  smile3501

# 134
Даааа, много съм зле...
Извинявай, Тонеса smile3537 smile3537 smile3537
hahaha To само ти да беше  Joy Wink

Мадам  Hug вътре си Wink , писах те първа бременност, ако искаш корекция, казвай!

Тонеса, на къде заминавате, ако не е тайна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт