Великден иде, рисуваме яйца, силно нека в нас да тупкат НОЕМВРИЙСКИТЕ ни сърчица

• 10 932
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Хриска много сте сладки Simple Smile
Софи бравос за яйцата - страшни са Wink
Аз следобед ще ходя да си взимам резултатите от изследванията и в корема ми е една топка от притеснение - почти съм сигурна, че нещо не е наред с бъбреците ми и направо ме е страх да отида Confused Rolling Eyes
За усещането на пола - аз първият път много исках момченце и се надъхах, че ще е мъжко - не толкова, че съм имала някакво предчувствие Whistling
Рени и моят син се движеше с 2 седмици закъснение още отначало и така се и роди с 2 седмици по-късно от термина ми по менструация. Ама важнотое всичко да е наред Hug

# 106
Честит празник на всички рожденници!   bouquet
Яйцата са ви много хубави, ние утре ще се отдадем на тази творческа дейност  Laughing

# 107
Честит рожден ден ,Вале-да си жива и здрава , много глезена и обичана , и разбира се здраво бебче ноември  bouquet
Тонеса,да ти е жив и здрав рожденика-много да те слуша и обича.
Аз яйца още не съм боядисвала-но и утре  е ден.Относно козметиката за бременни още от 7 сед.се мажа с крема против стрии на Мустела

# 108
Тонеса , гледам и твойте лентички са ги резнали и не се виждат Mr. Green
И мойте така бяха и сега ги смених Mr. Green
Явно някой модератор тайничко се е намъкнал , надвишаваме допустимите размери за форума и за туй Mr. Green

# 109
  • София
tonesa   Naughty без черни мисли! Всичко си ти е наред! Тук или някъде другаде четох, че през бременността бъбреците се натоварвали повечко, т.к. обработват мръсотийките на двама - и на бебе и на мама. Мен от време на време май ме наболяват, но резултатите от кръвта и урината бяха 6+. Така че - Я ПО - ВЕДРО!   Hug

Аз имам един друг козметичен въпрос: Понеже мен май още не ме е пуснал пубертета и в лицето от както съм бременна съм много зле. Постоянно се изприщвам като преди МЦ. Ужас!  smile3557 Четох, че при по-проблемна кожа преди забременяването първите месеци са така. Сега вече преполовихме 3тия и се надявам след 2-3 седмици тези проблеми да стихнат. Някой има/л ли е подобрен проблем? и отшумява ли след края на първия триместър?  newsm78 Вече ме е срам да се покажа навън.  hahaha

# 110
Хриска просто страницата, на която се хостват лентичките не работи в момента и затова ги няма.
Аз мисля, че ще се появят скоро Peace

# 111
аз пък миналия път се мазах просто с един много силно овлажняващ крем, не беше нито за бременни, нито за стрии, и нямах проблеми. Все си мисля, че твърде скъпите кремове не са много по-различни  newsm78

# 112
tonesa   Naughty без черни мисли! Всичко си ти е наред! Тук или някъде другаде четох, че през бременността бъбреците се натоварвали повечко, т.к. обработват мръсотийките на двама - и на бебе и на мама. Мен от време на време май ме наболяват, но резултатите от кръвта и урината бяха 6+. Така че - Я ПО - ВЕДРО!   Hug

Аз имам един друг козметичен въпрос: Понеже мен май още не ме е пуснал пубертета и в лицето от както съм бременна съм много зле. Постоянно се изприщвам като преди МЦ. Ужас!  smile3557 Четох, че при по-проблемна кожа преди забременяването първите месеци са така. Сега вече преполовихме 3тия и се надявам след 2-3 седмици тези проблеми да стихнат. Някой има/л ли е подобрен проблем? и отшумява ли след края на първия триместър?  newsm78 Вече ме е срам да се покажа навън.  hahaha
аз съм така,даже щях да повдигам въпроса!
Преди малко преди цикъла ми излизаше по 1 - 2 пъпчици,които си отиваха после.А сега е ад,хормоналната буря не ми се отразява хич добре newsm78,но ще потърпя и аз като теб прочетох същото,че кожите на бременните обикновено са хубави ,заради повечето естроген,но ако преди това си имал смесена или мазна кожа,този наплив на хормони се отразява злу.Дано наистина като преминем 3 месец да се успокоят нещата. Praynig

# 113
Наистина не е нужно чак толкова скъпи кремове,според мен всички вършат една и съща работа.Аз ползвам бебешко олио и съм много доволна.

# 114
  • София
Tonesa, всичко ще е наред, ще видиш! Hug
Шамс, хайде, къде си!? Идвай да разказваш! Hug

# 115
Здравейте и от мен!
Толкова сте активни последните дни, че аз докато се наканя да ви изчета и сте започнали новата тема.

Първо - ЧЕСТИТО на малкия красавец на Тонеса!!! Да ти е жив и здрав, много да те радва и да хапва повечко!И да знаеш, Тонеска - ще стане разбивач на женски сърца!

ЧЕСТИТО на Валя! Много любовно щастие, най-леката бременност и ноември - най-щастливата мама!

Аз да ви се оплача - и мен не ме подмина гадната настинка с хрема и кашлица.
Така се страхувах да не се разболея, че преди два дни се развиках на един много болен колега да стои далеч от мен. Но с моя късмет същата вечер спуках гума в най-голямото задръстване на канала и трябваше да сменям в големия дъжд - и до вечерта вече бях болна!!!

Моля да ме успокоите - как ще повлияе това на бебчо?
И ако може някакви съвети - какво мога да пия, за да си облекча поне кашлицата?

# 116
Мамчета , днес си взех крем Мустела против стрии, но преди да започна да се мажа
пак искам да попитам вече ползвали те го , дали и безвредно за бебето ако се мажа на
 корема  newsm78, че малко съм си шубе .... Grinning

# 117
Мила, аз го ползвам.
И понеже имам приятелка в аптека, от нея знам, че това е най-добрия продукт за бременни и преди една година даже е получил някаква европейска награда за най-продукт. Напълно е безвреден за бебчо и е правен с тази идея - да е най-доброто за бебче, мама и разбира се - за касата на компанията.

# 118
за първи път чувам ,че крема е вреден

# 119
Ми6ле тук съм, ама се опитвах да ви из4ета  Mr. Green

Сега доклад: мериха ни вратле, излезе 2 (не знам мерната единица), било добре, до 3 се приемало за ок. после ни изто4иха кръв4ицата, пуснаха ми и желязо, да видим как е, 4е бе6е малко ниско и туйто. Оба4е  Naughty се ядосах, за6тото резултатите излизат 4ак след втория скрининг, който ми е записан за 21 май... Док каза, 4е не виждал ни6то притеснително, да не съм се била 6а6кала, ама аз нали съм си паника... Ина4е бебо е станал 6 см ве4е и рита6е като 6антав с двете кра4ета и маха6е с ръ4и4ки, даже аз дето съм недоскив, вси4ко видях, а таткото само дето не се разплака  Grinning

За кремовете - аз понеже стрии си имам и ме е 6убе да не се увели4ат, запо4нах отрано да се мажа с мустелата (няма стра6но, крем4ето е специално за бременни), а отскоро по4нах да се мажа ве4ер с едно олио на Рок, пак за бременни, което ми се отразява много добре.

А, и да се похваля - док ме изнуди да се ка4вам на кантара и аз със страх погледнах - ка4ила съм само кило и половина от на4алото на бременността  Simple Smile Много съм доволна, макар 4е не си влизам в никоя дреха и си купих дънки за бременни и една 6ирока блуза за камуфлаж  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт