Великден иде, рисуваме яйца, силно нека в нас да тупкат НОЕМВРИЙСКИТЕ ни сърчица

• 10 957
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за пожеланията за нашия тати Hug
Шамс стискаме ти палци и чакаме да се похвалиш Heart Eyes

Айде и аз да се похваля с нашите яйца. Нашият батко бягаше далеч, че го хвана шубето hahaha

# 91
Браво  thumbsup и вашите са много хубави Wink Е, от какво се уплаши твоя сладур  Laughing  Поне не се ли омаза с боите с кеф Wink Laughing

# 92
Добро утро на всички мами,присъединявам се към вашето форумче,на 23г. съм,бременна за първи път и чакам моето ангелче на 05.11.08г.   Пожелавам на всички мамчета лека и безаварийна бременност и най здравите и красиви бебоци . Hug                                                                                                                                                                                                                                           

# 93
Аз пък забравих да снимам яйцата ooooh!
Боядисахме ги , ама колко строшихме ooooh!
Снощи вечеряхме варени яйца и марули Whistling поне си спестих и готвенето Mr. Green

Нещо не мога да кача снимка в албумчето ни Crossing Arms
Който иска да ни види , ето тук сме ние с Цветито

http://images24.snimka.bg/005387820.jpg
А имаме и албумче в подписа ми Laughing

# 94
И аз правих зелена салата със яйца вътре Wink  Laughing Ние нямахме много строшени вчера - само 4 счупени про вр.на варенето, но пък от тази сутрин взехме да го трошим  Mr. Green
Хриси, снимай яйцата и дай снимка Wink
Аз смятам , че е още рано да се усети бебето , дори и за втора бременност пак , както е казала Лейди бейби , и аз знам , че някъде около 16г.с. е нормално , всичко друго е внушение за мен Rolling EyesИлка , радвам се за вас , че сте видяли бебо , но не ми е ясно как така сте видяли очи бре Crazy , аз имам толкова много прегледи на ехо в близките 3-4 години , но нито веднъж не съм видяла очите , дори и в много по-напреднала бременност Crazy
Нещо май сте в грешка Sunglasses
Освен ако не сте били на 3 Д , ама пак ми е невероятно Thinking

И аз така мисля  thumbsup

Тимотеева, проLIeT, в списъка сте  sweating
Момичета, айде пишете по-бързо, та Тонеска да си взема нещата в ръце  Crazy Wink

# 95
Добро утро момичета newsm78леле колко сте изписали вчера не мога да ви изчета браво.
Вале честит рожден ден ,пожелавам ти много здраве ,щастие, любов и здраво бебе ноември. newsm59
И ние смалката боядисах ме яйцата ама не сме ги снимали.

# 96
  • София
 newsm59 НА РОЖДЕНИЦИТЕ    bigdance2

Ох, още немога да се опомня от вчерашната ми среща с бебочко! Иска ми се днеска пак да си го видя!  smile3506 Ама колко беше сладко само! Как си плувкаше! Тя док. верно, че повече на таткото показваше кое какво е, за мене само един път завртя монитора за 10 сек. и пак на таткото.  smile3516 Но колкото и скапан да беше ехографа наистина си мисля, че му видях ръчичките и крачката как риткат! Акробат ще става! А за очичките - абе май очички бяха. По едно време се завъртя с глава към нас (или поне си мисля, че беше главата му това, може дупето да е било ...) и се видяха две симетрични черни петна  Sunglasses ! Точно като очички. Ама може и да не е било това! Знае ли човек,   33uu то на мен ми е само по-светло и по-тъмно сиво и 99% фантазия ...  newsm78  Shocked Сега вече никакви прегледи повече до 15 май! Е, освен другата седмица прегледа за ЖК, ама няма как ...  Innocent  Flushed Но на 15 май ще сме в Токуда и то вече ще е станало голямо човече, а и там техниката им е  thumbsup и всичко ще му се види. Няма да гадаем пак кое какво е.

И така  newsm53

smile3501 за яйцата! Много са ви хубавки! Давайте и другите  да видим!

timoteeva, проLIeT    welcome

А, и мернах по-назад, че сте си говорили за мазилата. Аз снощи реших, че вече след като е сигурно, че ще ставам мама, трябва да се погрижа и след това да изглеждам добре. Та си взех кремчетата на МамаДона. Това за бюста е 21лв, а за стриите е 25. Не знам много ли е, малко ли е, ама реших, че мога да се поглезя  newsm03

# 97
Здравейте и от мен.
Валенце честит рожден ден! smile3525 Желая ти много здраве, късмет, много любов и едно красиво, сладко бебенце ноември. smile3504
Тонеска жив и здрав да ти е мъника, много радости да носи и гордост за мама и тати, а яйчицата са ви СТРАХОТНИ. Ние ще се пробваме с племениците, утре и вкъщи ще бъде празник, после ще му мислим  Wink.   

На новите мами, добре дошли newsm51, и от мен   love001

Софи, прекрасна темичка.
Момичета, желая ви лек и хубав слънчев ден.

# 98
  • Sofia
 Добро утро сладурани.

newsm59 Валя Tada с пожелание за  много здраве , любов и една лека бременност.
 Тонеса честит ти рожденик и на теб.
 Добре дошли на новите бъдещи майчета.
 YanaRo това с пола на бебето си е божа работа.Аз със първата бременност просто от началото бях сигурна че ще е момче.Имаше  някакви таблици които само го потвърждаваха Stuck Out Tongue
 Hriska-piska имаш страхотна сладурана да ти е жива и здрава.
 момичета яйцата ви са страхотни smile3521 ние с моя синковец утре ще ги боядисваме. Милия няма търпение и всяка сутрин ме пита " мамо днес ли ще боядисваме"
 Лек и усмихнат ден сладурана

# 99
Здравейте и от мен Simple Smile

Честит рожден ден на Валя, да е много усмихната и щастлива!  bouquet
Тонеса, честит празник и на теб  bouquet

Аз вчера бях на преглед, всичко е ок, бебокът се радва на крепко здраве Laughing Вече е станал почти 5 см.
И както ви обяснявах, че ехографа при БХС е само коремен, така моята лекарка ме прегледа с вагинален Laughing Явно е решила, че така ще е по-точно, но за мен наистина няма никакво значение, така че ми беше все едно, важното беше да се види каквото трябва.
Днес минах и през Майчин дом, взеха ми кръв за БХС и на 29-ти април живот и здраве ще излязат резултатите.
Ужасно съм уморена обаче и нямам търпение и днес да свърши и да си почина като хората.  Tired

За пола какво да ви кажа - не съм имала усещане предишния път, но това с усещането си е за мен чиста проба измама. Понеже по цял ден работя с проценти, мога да ви кажа, че като имаш вероятност 50/50 да е момче или момиче, има висока вероятност убеждението ти да уцели правилния отговор Laughing Laughing

# 100
Хриси, разгледах ви снимките - МНОГО сте сладки Hug   bouquet
...Щях да те питам - ти щерката от сега ли я тренираш за братче Wink

Сега ще разгледам и нашето албумче и по-късно и аз ще кача снимка...

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 11:00 от sophiepp

# 101
Хриси, разгледах ви снимките - МНОГО сте сладки Hug   bouquet
...Щях да те питам - ти щерката от сега ли я тренираш за братче Wink

Сега ще разгледам и нашето албумче и по-късно и аз ще кача снимка...

Благодаря  Blush
Чакам и ваши снимки Hug

Момичета на вас случва ли ви се изведнъж много да ви се прияде нещо  Sunglasses
Аз сутринта се събудих с мисълта за пържени тиквички , направо ми миришеше на такива Crazy Довечера ще си вземе и ще си изпържа Laughing

Иначе на мен хич не ми се гади , нито  Sick , мноооого рядко и то от миризма , която не понасям по принцип Crazy Цигарен дим не мога да понасям , а как ги пафках само Crazy
Това ми е четвърта подред бременност и другите 3 до сега съм имала едни и същи симптоми , особенно когато бях бременна с малката и сега предния път Rolling Eyes Симптомите бяха едно към едно  , имам си едно момиче , и бебето , което загибих също беше момиченце , та затова сега си мисля , че може и да сме хванали сините гащи  Laughing
Ама то е само мои си мисли де , ще видим док какво ще каже Crazy
Само да ми е живичко и здраво пък каквото такова , няма да го връщам я Laughing

# 102
  • София
Хриска, и аз съм същата, не ми се прияджа но в един един момент ми замирисва изненадващо на нещо, сутринта ме бъзикаше таткото да се цаня за куче-следотърсач с този нос  Laughing,
Много ти е сладка щерката

# 103
Валя, Честит рожден ден!   bdbaloni Всичко най-добро ти желая! Лека и безпроблемна бременност и едно здравичко бебе да те зарадва през ноември!

Брей, никога не е било така нищо да не ми се яде.  newsm78 Направо се чудя какво да се изхранвам. Преди не можех без сладко, а сега изобщо не се сещам.

Днес успях да отида до тоалетната! УРА!  Blush

# 104
Браво на наблюдателната комшийка от съседното село! Прави ми впечатление, че в темата има вече няколко майки зодия Телец, които чакат скорпиончета...Планирахте ли го, или така се получи? Аз също имам рожден ден на 16 май и се надявах да се получи точно така......
Друго исках да попитам всъщност. Първият ми ехограф показа евентуална дата за раждане, по-късна с 10 дни от предполагаемия ми термин, изчислен на база на първия ден от последната менструация. Каката на настоящото бебе също се "движеше" с 2 седмици по-късно, и после си се роди 15 дни по-късно.Дали и този път ще се измъчим? Много се радвам на майките, които раждат 1-2 седмици по рано! Искам и аз този късмет! Дано този път се получи!

Общи условия

Активация на акаунт