Отговори
# 60
Мамо,като порасна и като стана дебела като теб и аз ще ходя на фитнес! Joy
и още пред децата на площадката пред блока .
,,това е мойта майка.
виж колко е дебела! Joy

# 61
  • Ямбол
Говоря със семеен приятел в Skype и той ме пита къде е мъжа ми, че иска да се чуят. Тогава малката(почти на 3г.) се изцепва: "Тати сега не може да дойде, защото ака. Като се изака и си измие дупето, ще ти се обади". Много е обяснителна, осведомява всеки за всичко.

# 62
Дъщеря ми винаги когато научи нова дума я повтаря до втръсване.Това никога не ми е пречило до момента в който тя реши че се е научила да изговаря перфектно думата небе , по нейно му ебе
Та на детската площадка дни на ред се дереше възторжено сочейки с пръстче нагоре"Ебе, ебе, ебе, ебе, мамооооооо ебе!", а аз се тътрех след нея да замазвам положението с  "Да, мамо, НЕБЕ!" Whistling
И до ден днешен небето за нея е ебе.Поне й мина мерака само за него да ми обяснява

# 63
  • Linz
Смея се с глас, големи образи са тия малките Joy
Сещам се за още един случай- Александра е на около 2 год. и ще ходим в социални грижи да подавам документи за детски. Връщаха ме няколко пъти и се бях изнервила и на въпроса й къде отиваме отговорих "при едни тъпачки". Като стигнахме там се започна с въпроса "къде са тъпачките?" и колкото повече се правех на разсеяна и че не я разбирам, тя толкова по-силно и настойчиво питаше... Дребните могат да бъдат адски упорити! Crazy

# 64
Лелеее  Party уникална темичка се заформи.....
Давайте по-смело.
Аз сега се сетих за нив бисер.

Племенницата беше влюбена в бившия ми приятел, щеше да се жени за него и постоянно го разпространяваше това. Да но ние се разделихме и когато малкия дявол видя през терасата новия ми приятел (бащата на бебето,което нися) се извика отгоре. "лелчееееееееееее, много хубаво че го заряза ония тъпанар И.. ,виж тоя батко какъв е хубав, за какво ти е ония та още се чудиш кой да избереш......"  Shocked Shocked Shocked(малката беше на 3 тогава)

# 65
Рени ме подсети как като ми замирише на цигара в асансьора, често казвам: "Ех, кой ли идиот пак е пушил в асансьора!"
Един ден с малкия слизаме с асансьора и на 6-ти етаж се качва един човек с цигара в ръка и детето веднага: "Мамоо, ето го идиота, дето се чудиш кой е!"

# 66
  • На морето!
Аз се сещам как на един детски рожден ден носят тортата и казват на децата да изпеят песничката за рд и едно момиче с много силен глас започва да пее "Хепи бърдей хую!"

# 67
с дъщеря ми влизаме в автобуса.тя сяда на местото до симпатична какичка.
усмихва и се ,оная и тя .и дъщеря ми изцепва,,Пей с мен!,, Joy
и още
тя и комшийското дете,което е на 5 г .застават с гръб една към друга  ,късат листенцата на цвете и викат,,Ще ми дойде,няма да дойде!....от теб зависи!,,

# 68
и още
тя и комшийското дете,което е на 5 г .застават с гръб една към друга  ,късат листенцата на цвете и викат,,Ще ми дойде,няма да дойде!....от теб зависи!,,

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532

# 69
На колежката ми детето постоянно ръси бисери и честно казано, мога да се напикая от смях само като го слушам... Последния бисер:
баща му пътува много често и понякога го няма с дни. При едно от прибиранията му, малкия го хваща за ръката, води го в спалнята, сочи към леглото и казва "чичи"... създаде се лека интрига, но после започна и на баща си така да казва... върха беше, когато по телевизията даваха една реклама с Антонио Бандерас и детето се засили с буен възторг към телевизора, крещейки "Татиии!" (трябва да отбележа, че баща му няма никаква прилика с Антонио).

# 70
Бяхме оставили дьщеря ми на село преди сватбата на братовчед ми...Пристига с дядо си и баба си на сватбата и от вратата на ресторанта виква: ,,Мамо,мамо пьк като отивахме кьм автобуса една крава се беше изакала на шосето и аз паднах в л-то ! И после баба ме ми,ама пак мириша на кравешко л-но ! Повярвайте ми исках да умра !!! Сега вече ми е смешно !!!

# 71
На една приятелка детето е на 1г и половина и първото изречение на детето беше:Тати,ака!

# 72
Моята дъщеричка на гости при баба и дядо седи гордо на масата. Баща ми решава да се закача с нея и я пита: "Я кажи Сефи, бият ли те мама и тате?" При което Сефи придобива тревожен вид и впечатлена от новата думичка започва да повтаря:"БИят, бият..."  Embarassed Голлям смях падна  Laughing

# 73
и още
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 74
  • София
случка в ресторант:
малката отива до тоалетна с баща си ... видимо се позабавят, след което ги виждам да излизат от вратата на тоалетната - тя с блеснал от щастие поглед извиква на висок глас от другия край на заведението: МАМО, АЗ АКАХ! и се затичва към мен весело и непринудено. Нямаше човек, който да не я бе чул разбира се, идваше ми под масата да се завра  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт