Отговори
# 90
Хайде и ние отсега сме за тук.
Малкото дяволче още не мога да кажа ,че говори ,но доста добре му се разбира какво има предвид.
Та баба му седнала и му обяснява ,че вече е голям и не трябва да пишка и ака в памперса. Никой няма памперси - кака(племенницата ми),баба,тати,мама...(и т. н.)  Дяволчето се замисля за секунда и преди да е приключила баба със списъка най категорично заявява "Ъ-Ъ (посочвайки между краката си) мама пампи!"
Ами какво да правим когато сме заедно, сме заедно и в тоалетната(уж да се учим на цукалото, ама..то к'во излезе) Embarassed

# 91
  • София
 Joy Страхотна тема  Peace Това ме връща назад във времето. Синът ми на 3 г., прибираме се от някъде. Ядосвам се на някой и несъзнателно му казвам "педераст". Влизаме в къщи и той от вратата обяснява на баба си- Бабо, а мама каза на един, че е педераст. Ама си беше права жената, щото той я засече  ooooh!  Laughing
Същата му баба, тоест моята майка, го беше научила на едно смешно детско стихотворение. Казваше го пред всеки, но неясно защо винаги завършваше с - "От Ибан Гавазина"  Rolling Eyes Беше решил, че е от Иван Вазов  Laughing

# 92
Мой познат се нарежда на опашка с 2-годишния си син.Пред тях е дебела жена облечена с панталон.По-едно време малкия я гали по задните части и говори на баща си,,Татиии,виж тази леля какво хубаво гъзенце има'' Laughing
smile3532

# 93

"Бабо, знаеш ли, че снощи мама Г.... за малко да откъсне на тати Г..... "пръчката"...........(разбирайте пениса)... със зъби...."

Това ми прилича малко на художествена измислица, но кой ли знае... представям си тогава това дете , за да чуе подобно нещо в какво семейство и с какво възпитание се отглежда....
Казаното съобразно моите възгледи изобщо не е за смях ами за плач ...

# 94

"Бабо, знаеш ли, че снощи мама Г.... за малко да откъсне на тати Г..... "пръчката"...........(разбирайте пениса)... със зъби...."

Това ми прилича малко на художествена измислица, но кой ли знае... представям си тогава това дете , за да чуе подобно нещо в какво семейство и с какво възпитание се отглежда....
Казаното съобразно моите възгледи изобщо не е за смях ами за плач ...
не те знам коя си, ама не е нужно да си правиш нов профил за да пишеш коментар, а що се отнася до възпитаноето, не е твоя работа. Гледай си твоя живот и не прави ТЪПИ коментари.

Искам да поясня, че темата не е за коментари на това което е написано, а за истории с малки деца.

# 95
  • София
Скоро не се бях смяла така, страхотна темичка. Дъщеря ми още не ме е излагала, но ми се струва, че и този момент наближава.

# 96
Седнали сме да пием кафе в лятната градина на едно заведение. Дъщеря ни /на 2 години/ си играе около масите. По едно време ме втриса от гледката - тя, прихванала се с ръце за масата на някакви тийнове, леко приклекнала се надува с думите - аааааааааааааааакай дуууууууууупе... Embarassed
Тийновете запазиха самообладание, докато свърши, но после какъв смях падна... Embarassed
Голям срам брахме с мъжа ми. Mr. Green

На същата възраст баба й и дядо й според нея се казваха - Уя и Кукумил.  Grinning

На около 3 - бръкнала в носа си на улицата, поглежда пръста си и ми казва - виж, пипи. Sick Close Обяснявам, колко е противно това, което е направила и не искам виждам друг път такова нещо.
Минава време. Седнали сме с приятелки на кафе. Тя, забравила, повтаря упражнението без да я забележи никой и казва - мамо, виж пипи... но осъзнала грешката си, продължи бързо ... дългото чорапче...  Crazy

# 97
Седнали сме с приятелка в детски клуб и дъщеря ми облечена цялата в разово,къдричките в косата й се бяха подредили(като никога) и тъкмо си говорим,колко хубава е днес,как прави стойки,като истинска кукла и тя решава да си бръкне в носа и да извади доста голямо пипи,показа го на всички,докато стигне до мен да го избърша.Срам!!!!!!!!!!!!

# 98
моя съпруг има навик като видим някоя засукана кака по улиците да изтърсва:ех,каква кака.и вървим си ние двете с щерката миналото лято,а покрай нас минават 2 каки,при което тя ми заявява на висок глас"ей,мамо виж на тати каките.те негови приятелки ли са?"аз потънах вдън земя Embarassed

# 99
  • Монтана
мамо, виж пипи... но осъзнала грешката си, продължи бързо ... дългото чорапче...  Crazy

hahaha Ох,надявам се да не е било много дълго чорапчето!  Joy Joy Joy

# 100
Говоря със семеен приятел в Skype и той ме пита къде е мъжа ми, че иска да се чуят. Тогава малката(почти на 3г.) се изцепва: "Тати сега не може да дойде, защото ака. Като се изака и си измие дупето, ще ти се обади". Много е обяснителна, осведомява всеки за всичко.

Това ми напомня за детето на една приятелка. Звъни в тях телефона и разбира се, първи до него се добира малкият. Търсят приятелката ми, а той важно отговаря:"Мама в момента не може да се обади- скубе си космите на краката" Joy Joy Joy
 Моят човек още не е ръсил бисери пред хората, но скоро очаквам и това, и тогава ще пиша и за него, обещавам. Laughing

# 101
  • Костинброд
Да се включа и аз-моя син римува думички и отиваме на гости на свекървата а тои и вика Качка-мустачка,а на свекъра Тушко-педерушко при което тя веднага попита "майка ти ли те учи на това",а аз  Embarassedказах"да". И друг случай-приятелка ме помоли да гледам сина и следобяд че има ангажимент и всичко беше добре до яденето-увещавам го аз да си изяде сандвича за да стане голям като баща си а той"А п....а ще ми стане ли като на тате голяма" Shocked аз казвам незнам а той "Ти виждала ли си колко е голяма" Умрях от срам....... Shocked Embarassed Sick   

# 102
  • Някъде на път....
Хахахахахаха, леле, ще падна, много забавна темичка!  Hug

# 103
мамо, виж пипи... но осъзнала грешката си, продължи бързо ... дългото чорапче...  Crazy

hahaha Ох,надявам се да не е било много дълго чорапчето!  Joy Joy Joy

Никой не видя и не разбра какво тя имаше предвид! Успя да излезе от положение с  това "пипи... дългото чорапче". Grinning

# 104
преди време се возя в автобуса.зад мен две хлапета около  2-3 клас оживено спорят.
и двамата бяха момчета.
по едно време спорът се разгорещи и едното се изцепи
-Внимавай,да не го паркирам в гаража на майка ти!  car003

Общи условия

Активация на акаунт