Отговори
# 105
  • Варна
Сега се сещам за един бисер и на малкия син. Той от известно време иска всичко да прави сам и все вика - АЗ, аз......... И аз понеже му отговарям - Добре - ти, ти и той сега започна да си казва ти hahaha. Питам го за нещо кой.......... и той се посочва и казва - Ти. До като разбера за кого става въпрос  ooooh! Joy

# 106
добре 4е децата ми са 2ези4ни - което ми спестява доста неудобства,но сега сетих за една слу4ка ,у свеки сме и детенцето играе в гостната,след малко се звъни на вратата и пристига свекъра ,който си води гостенин,на който му се налага да се обади по телефона влиза свекъра в гостната и какво да види-моята да се изака на килима и да сложи слушалката на телефона вътре  #Crazy добре 4е 4овека реагирал навреме и завел госта на другия телефон преди да забележи изпълнението

# 107
Аз ще ви разкажа много пресен случай:детето си играе на улицата с децата и е много доволен от себе си,че говори френски,а пък за да направи още по-голямо впечатление раказа на всички ,че мама има много големи цици(само,че всичко това на френски без последната най-важна дума,която си я знае на български).Е,децата ме попитаха...

# 108
Страхотна тема LaughingСмях се от сърце Laughing
Ние все още си нямаме дечица, но една колежка ми разказа за една случка с нейната дъщеря.
Та дъщеря й я пита:
- Мамо, каква му е пи..ката на тати, голяма ли му е?
А колежката Shocked:
- Ами маме, нормална е, като на всички мъже
Малката:
- Е, тогава  на тати сигурно му е по- хубава от на другите

Много се смяхме на тази история Laughing

# 109
Страхотна тема LaughingСмях се от сърце Laughing
Ние все още си нямаме дечица, но една колежка ми разказа за една случка с нейната дъщеря.
Та дъщеря й я пита:
- Мамо, каква му е пи..ката на тати, голяма ли му е?
А колежката Shocked:
- Ами маме, нормална е, като на всички мъже
Малката:
- Е, тогава  на тати сигурно му е по- хубава от на другите

Много се смяхме на тази история Laughing

Joy Joy

# 110
Дъщеря ми на 3,5г. Сутрин е и бързаме- тя за детска градина, а аз за работа.
Тя нетърпеливо: "Хайде, вързвай ми рогата, че закъснявам!"
Аз  Shocked. После обяснявам, че това не са рога, а опашки.
Тя: "Да бе опашки, я виж на Дидо (кучето ни) къде му е опашката. hahaha

# 111
Наскоро в аптеката синът ми извика на висок глас: "Мама няма чурка, мама няма чурка!". Накрая го накарах да млъкне, но всички вече бяха чули.  Laughing
ахаха това ми е до болка познато моята палавница пък като види дечица колкото батко й вика имат пишкааааааа пишката и аз така умирам от срам #Crazy hahaha

# 112
Хахахахахаха, леле, ще падна, много забавна темичка!  Hug
Да , наистина  Grinning

# 113
  • Вече в моята си приказка...
Ще се включа и аз, макар че моята случка е от преди 17-18 години.Чакаме пред лекарския кабинет с малкия, той е около две годишен, пълно е с майки с малки деца. Влиза циганка с малко дете и той с всичка сила се провиква : Мамо! Виж циганче, и майка му циганка! Потънах в земята от срам. Embarassed

Е, и ние имаме подобен случай. Бяхме на касата на голям магазин. Пред нас двама възрастни роми с покупките си, вече плащат. Ивайло ги вижда, сочи с пръст и на доста висок глас казва: "Я, циганета"... На всичкото отгоре ромите го чуха, а аз щях да потъна в земята от притеснение. Ама ние сме си виновни...

И още една случка:
В детската. Взимам Ивчо следобяд, госпожата ни изпраща. Аз казвам на Ивайло да каже "довиждане", той: "Довиждане, Бабо Яго!". Е, как не потънах, незнам... Добре, че госпожата беше с нова прическа, че замаскира положението, като каза: "Нещо децата не ме одобряват с новата прическа"...

# 114
Мой познат се нарежда на опашка с 2-годишния си син.Пред тях е дебела жена облечена с панталон.По-едно време малкия я гали по задните части и говори на баща си,,Татиии,виж тази леля какво хубаво гъзенце има'' Laughing
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
 Страхотна тема направо ме заболя коремът от смях докато четох.
Да са живи и здрави всички сладури

# 115
Страхотна тема направо ме заболя коремът от смях докато четох.
Да са живи и здрави всички сладури

Моето мъниче като видеше мъж във военна униформа отдалече и викаше ентусиазирано "Татиии".Голям срам!
(Вярно,че и той изглежда така,ама доста мъже са подскачали гузно!)

Наши познати отиват на гости у комците си.Домакинята приготвила хубава софра - има и баница с тиква.Кани ги да хапват,обаче кръсникът е много срамежлив.Детето се включва и то в подканянето:
-Яж бе,кръстник!Яж бе-тиквеник!

# 116
  • ВАРНА
Тримата сме в магазин за бельо.Докато аз избирам, малката(на 2 годинки беше) пуфти в баща си изнервена.В един момент лицето и грейва и на висок глас с артистичен жест посочва изложените сутиени и обявява:
-Аууууууу,мнооого цици................ама много.
Много и се зарадваха клиентите.

# 117
много готина тема. Чета и после разказвам на мъжа ми. Но синът ми подочува това-онова (не от пикантните). Няма да разказвам наш бисер, а нещо по-различно - за темата.
Днес сме в ресторанта -той се впуска да разказва вицове и хоп един от вашите бисери го преразказана като виц - този за китаеца и Джеки Чан в началото на темата.  Simple Smile

# 118
  • На морето!
Аз пък това за "яж бе куме, яж бе тиквеник!" съм го чувала като виц преди доста време, но не мога да кажа със сигурност яйцето или кокошката .

# 119
  • In a surreal moment!
Яж , бе куме , яж , бе пуяк ! - така е във вица .
Малкия на една приятелка казва бузенце , вмесно дупенце . И като почне - бузенцето ще ти амам -по 100пъти да го казва, много смях пада .

Общи условия

Активация на акаунт