Отговори
# 240
 Не знам дали видяхте заглавието на темата, преди да се впускате в коментари!!! Повечето неща написани тук не са правилни, то е ясно. Бях в толкова лошо настроение и се развеселих искрено с темата . Нека има повече усмивки, не може само за проблеми да се говори. Хубав ден на всички.

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 10:20 от мага

# 241
  • София
 Здравейте. Само да кажа, че "децата нямат спирачки", както пишеше на един пътен знак и понякога са твърде малки, за да им се въздейства и  ни поставят в конфузни ситуации. Дъщеря ми, например, проговори много рано (доста преди 2г.) и предизвикваше потрес в изпадащите в умиление от ангелския й вид  лелички по улиците, когато на опитите им да я погалят отговаряше с много лош поглед и леден глас:"махай си и пИятен ден!".  Веднъж пък при срещата с наша съседка- добре подържана жена на средна възраст -ме попита гръмогласно:"мамо, тази БАБА защо така се е нарисувала?" ooooh!. Аз успях само да се оплета в неправдоподобни пояснения от рода на:" а, знам, че говориш за онази баба от приказката, дето.... и т.н.", и да  се сгърча под унищожителния поглед  на жената. 
 Синът ми пък на около 2г веднъж внесе тържествуващо бутилка "Мистър Пропър" и я връчи на оплешивелия ни, но много суетен приятел с възторжен вик "Биж, Ники!".
 Друг случай.  Сладураните с тен от "Славейков"  ми бяха откраднали портфейла, добра душа го видяла  в едно кошче, предала го на полицията и в крайна сметка натоварили кварталния ни катаджия да ми го донесе лично в къщи. Когато човекът ми обяснява това, аз , естествено изпадам в благодарствена еуфория, предвид факта, че си спестявам ужаса по ваденето на нов паспорт, шоф. книжка, кредитни карти и пр. , обаждам се с благодарности в Районното и т.н. Дъщеря ми, обаче не може да бъде омилостивена и го разобличава:" Знам, ти си лошият чичко, дето се кие в хастите! Няма да гобяваш моя тати!". Човекът само каза с усмивка:"Не, аз съм от добрите."

# 242
  • Пловдив
По повод на "нарисуваната баба" на magsyn  се сетих как дъщеря ми наблюдавала на свекърва ми сестра и, докато се гримирала. Накрая и казала: "Що се правиш на маймуна?"

# 243
Умрях от смях направо  Laughing Нашата мома още няма изцепки, че още не може много да говори хубаво.
Но не мога да се стърпя да разкажа една случка  от преди няколко години, когато още давана на живо "Кой е по-по-най" и го водеше Къци Вапцаров. Излиза едно детенце на сцената и Къци почва със стандартните въпроси: "Кой те доведе?", детето: "Мама" - Къде е да помаха на камерата? - еди-къде си, жената маха, както си му е реда. Следва въпрос: А тати къде е? И хлапето се изцепва: У нас, каза че оня педал и по телевизията може да го гледа  Shocked

И май някъде по това време почнаха да го излъчват на запис, а малко след това бате Енчо пое щафетата от водещия Mr. Green

# 244
Сетих се още нещо около това че детето ми коментира и се впечатлява от всичко което види. Редовно ме кара да си купувам неща от рекламите, като се започне от лосион за пъпки, за да съм по-красива до разни уреди за фитнес. Добре че не съм от чувствителните дето се засягат бързо  Crazy

# 245
  • DE
simba21, аз това съм го гледала, обаче си беше бате Енчо. Той пита детето къде е татко му, а детето каза, че е отвън(или в къщи - не помня) и е казал, че няма да го гледа ония пе...раст Енчо.
Сигурна съм, защото го гледахме с приятеля и умряхме от смях!

# 246
simba21, аз това съм го гледала, обаче си беше бате Енчо. Той пита детето къде е татко му, а детето каза, че е отвън(или в къщи - не помня) и е казал, че няма да го гледа ония пе...раст Енчо.
Сигурна съм, защото го гледахме с приятеля и умряхме от смях!

Ааааа може може Wink Ама то толкова време мина, че вече не помня, а и си имам "слабост" към Къцито, та може да ми се е искало той да е педала  Joy

# 247
Сетих се все пак за един бисер и на моята маймунка. Отиваме да пазаруваме в кварталния плод-зеленчук и нашата е с едни пеперудени крилца, дето се слагат с ластици на гърба. И продавачката и казва с един патос: Ааааау, ама много си хубава, каква си ти? И нашето отговаря с същия патос: Бала пу*ка! (бяла пеперудка)

# 248
 Нашият татко веднъж забравил да си изхвърли изрязаните нокти. Малкият естествено пръв намира купчинката и чувам, че нещо се възмущава и разправя нещо за превъзпитание, но аз нещо заета го пускам покрай ушите си. Вечерта пазаруваме в голям супермаркет. Вече плащаме на касата, зад нас опашка, момичето пита за дребни и мъжът ми си вади една шепа стотинки от джоба на дънките и ги изсипва на щанда и заедно с тях се изсипват и шепа отрязани нокти. Шок и ужас!
 Но пък наистина имаше възпитателен ефект  Mr. Green

# 249
  • Ланкър, планините Овнерог
Нашият татко веднъж забравил да си изхвърли изрязаните нокти. Малкият естествено пръв намира купчинката и чувам, че нещо се възмущава и разправя нещо за превъзпитание, но аз нещо заета го пускам покрай ушите си. Вечерта пазаруваме в голям супермаркет. Вече плащаме на касата, зад нас опашка, момичето пита за дребни и мъжът ми си вади една шепа стотинки от джоба на дънките и ги изсипва на щанда и заедно с тях се изсипват и шепа отрязани нокти. Шок и ужас!
 Но пък наистина имаше възпитателен ефект  Mr. Green

Синът ти е номер едно  Joy Joy Joy Как се е сетил..... hahaha hahaha

# 250
  • София
Като споменахте кака и ако и се сетих, че и при нас имаше такава случка, но испанката е приятелка на девер ми и живее с него тук. Ани беше на около 1,4м. и вече казваше Каки/о на жените. Един ден, испанката беше на гости при свекърите, а Ани ходи след нея й я вика "Какоооо, какииии". Девер ми изключил от испанския и въобще не загрява, а испанката с една учудена физиономия гледа ту нас, ту детето /по онова време въобще не разбираше български/. Ние също не разбираме какво става, докато в един момент тя се престраши и пита девер ми на ушенце нещо, а той започна да се смее. Та й обясни, какво всъщност означава Како на български. Това си остана майтапа на семейството. Вече, почти година, на испанката все още й е трудно да свикне да се обръща, когато Ани я вика с Како, учим я да я нарича Еле, но детето упорито я вика с "Како Елеееее".

# 251
Темата е страхотна! Замалко да събудя малката от смях, докато четох бисерите на малките сладурчета. Засега на мен не ми се е случвало Хриси да ме злепостави пред някой, (казвам засега), но пък докато сме си вкъщи постоянно ги ръси някакви невероятни...
Тъй като мъжът ми има разстояние между горните предни зъби, а Хриси е наследила неговите гени, съответно и тя го има това разстояние. Онзи ден докато стоях на компютъра, изведнъж малката дотичва до мен много развълнувана и пипайки си зъбките с ръце ми каза: "Мамо, виж, паднал ми е един зъб отпред"  Shocked След това изглежда нещо се сети, изтича до баща си и го прегърна: "Оооо миличкия ми тати, и на теб ти е паднал предния зъб, нали?" и направи една мелодраматична физиономия. С мъжа ми паднахме от смях. Laughing

# 252
Нашите бисери тепърва предстоят,ама искренно се посмях на вашите.

# 253
Една случка.
На пясъчника сме,нейните играчки са пръснати навсякъде и изведнъж Ади казва:
Мамо,събери ми играчките.
Аз я питам-Ще се прибира ме ли?
Тя -Не!Ще си играя с играчките на другите деца!  :  Rolling Eyes
И в този момент идва една майка с 2 деца/позната/ и нашта Анджела отива й й казва-Аз ще си играя с вашите играчки!
Но майката се заприказва с друга майка-и Ади й вика-Айде изсипвай ги, че ще си играя с вашите играчки  #Crazy
Казвам ви умрях си от срам-а аз стискам нашите в една торба,щот Ади не ги дава.

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 23:10 от Пепито

# 254
Поздрав за темата!

Общи условия

Активация на акаунт