ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 44)

• 14 028
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Коколина, малкия ангел е с термин 12-ти и е включена в списъка! Махнала си е и множественото число в Ника. Можеш да оправиш първата страничка, когато имаш време  Peace

Кетито, сетих се за къде става въпрос, когато мога ще мина да разгледам, не ми е далече  Hug

# 136
Коколина, малкия ангел е с термин 12-ти и е включена в списъка! Махнала си е и множественото число в Ника.
Еййй страшна си!!!  newsm10 Къде пък забелява?
Аз се подготвам за утрешното боядисване на яйца. Имам намерение да стана рано и да ги боядисам преди Михаелка да се е събудила. Така като си мисля май в 5ч. Ама че съм луда. smile3506 Тя ако види цялата процедура по боядисването ще пощурее, ще иска да пипа, да троши, да маже. Голямо диваненце си ми е то. Дано като цяло станат хубави. Ама то май-по важното е да са здрави, че ако ги изпотроша докато ги варя. Ужас! smile3511

# 137
Като сте заговорили за яйца... голям съм карък. Миналата година ги сварих хубаво, боята не ми хвана. Тази година станаха страхотни цветове и украси, обаче... май не са хубаво сварени  Whistling даже на рохки ми бият

# 138
  • Варна
Добър вечер и от мен ..  Grinning
Вече съм настроена на отпускарска вълна от днес след обед ..Излизах и пазарувах след работа в Пикадили  Twisted Evil , изхарчих 1/3 от последната заплата ...Ми то с тези празници .. Rolling Eyes Mr. Green
Купих си Hipp mama масажно олио за шкембака, без аромат сега се мазах след душ , много е приятно.Разни други шампоани балсами, серуми за коса и кремчета ...Въобще отпускарско харчене на пари, а после ще чакам на НОИ и мъжа ми  Mr. Green
Купих и козунаци, 2 различни единия е разпечатан и наченат  Embarassed Не издържах .. Laughing
Утре с мам ще боядисваме яйца, ще видим какво ще стане  Grinning
Инка,искам и аз на пазар за ношница пък  Crossing Arms
Айде лека и розова вечер  Hug

# 139
Добро утро момичета.
Аз както и предполагах се събудих "в ранна доба".  smile3538 То бива бива, ама спах от 11ч. до 2ч. и като не заспах до 4ч, си викам хайде ставай да боядисваш яйца.  kyllmg И като се започна едно мацане, мале мале. Добре, че детето не беше до мен. Ето какво излезе накрая.
МОИТЕ ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА   easter
Сега ме боли кръста и едвам стоя. Охх май доста се преуморявам напоследък. Нищо де поне денят е пред мен, а пък аз съм си свършила работата. Така обичам най-много.
Лек път на всички, които ще пътуват днес  travel и приятна почивка.

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 08:00 от Kokolin@

# 140
Добро утро на всички!
ИСкам да се извиня, че не съм дала пълна информация, когато се включих във форума. Термин - 29.07, На 36 години съм от Шумен.
Много сте ранобудни, не че аз много спах. Днес и ние тръгваме на път, ще женим и моят девер. А бъдещата му съпруга също ще има първо бебче и най-интересното е, че терминът й е един ден след моя. А те са в Търново. Смеем се, че ако родим както са ни тремините, свекърът няма да успее за изписването да търчи от Търново до Шумен  Joy
Още веднъж -Весели празници на всички. Много са ви хубави яйцата. Да станат борци!  bigdance2 

# 141
  • Сливен
Добро утро от мен!
Унас вече започва да се носи дъх на печен козунак ,направих снимки сега ще ви ги покажа .Малко апарата не е настроен но съпругат ми спинка, нормално след  среднощното  месене . То докато ги кача мина цял час даже ще сложа и първият готов.

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 09:54 от marieta_78

# 142
  • Варна
Момичета, страшни домакини сте,  bouquet.
Веси, време е да се запознаем, дори и повода да е нощницата  Laughing.
Каква му е цената на масажното олио на Хип, хвърлила съм му око?
Кети, ще потърся такава играчка из тукашните магазини, още не съм ги обикаляла.

# 143
Инка, за това ли питаш??? Масажно олио против стрии, Hipp
Аз в началото на бремеността, ползвах бебешкото олио-Подхранващо олио, Hipp .На него също пише, че става за бременни.

# 144
  • Варна
Инка, за това ли питаш??? Масажно олио против стрии, Hipp
Аз в началото на бремеността, ползвах бебешкото олио-Подхранващо олио, Hipp .На него също пише, че става за бременни.

Точно за това питам, Hug.
Аз пък сега ползвам това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3445. Толкова е нежно, направо съм възхитена. И нямало много консерванти и оцветители. За сега нямам стрии. С изключение на старите  Tired по вътрешната част на бедрата. Сега ще видя в метро има ли Хип.

# 145
  • Сливен
Ето ги , бях дала линк преди това но не ми харасваше нещо и докато го поправях го изтрих.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240551');

# 146
Добро утро,мамчета!
Браво за хубаво боядисаните яйца!Големи сте майсторки!
Вън времето е подтискащо и не ми навява никакво празнично ностроение Sad!
Да ви се оплача,бебо така здраво ми подскача на пикочния мекур,че чак изпитвам болка.....
Лек път на пътуващите и весело празнуване на всички.Аз ще съм си в къщи,поне за сега нямаме планове.

# 147
Добро утро и от мен!
Inka аз ползвам само масажното олио на Hipp (досега 3-4 опаковки). Има го в Метро при козметиката струва около 8 лева. Пия и витамините на Hipp които са сокчета (също от Метро). Много съм доволна и от двете и ЖЗ за бебенцето ще ползвам тази козметика. Снощи излизахме и минахме покрай магазина за нощници, видях ги на витрината, но ще ходим заедно да пазарим  Laughing
marieta страхотни козунаци  newsm10
Сега отивам да боядисвам яйца в майка ми,  взех някаква немска боя от Метро и дано станат хубави  easter

# 148
Добро утро, момичета!  Sunglasses
Аз пък съм сам-самичка на света (с малките пумпали в тумбака  Heart Eyes ), всички ме изоставиха  Cry - нашите отидоха на село (мама и баба ще правят козунаци, мммммммм) , мъжът ми пък хукна да търси гипсокартон за къщата. Сега извадих яйчицата да се темперират и после ще ги варя и боядисвам, да видим какви ще го овапцам. Вашите всички са много хубави!  Grinning
И аз съм от "не пътуващите" ... вчера категорично ми забраниха такива екстри  Sad
На всички пожелавам весели празници, а и ще надничам тук, да видя кой скучае като мен! Wink

# 149
  • Sofia
Ех, знаех си аз да не влизам преди да закуся Confused Тези домашни козунаци изглеждат фантастично, трябва да навия свекървата да направи , че така ми се приядоха Sunglasses

И аз спах много зле- снощи заспах в 9 Shocked и после естествено в 2 се събудих и до 5 гледах Animal planet. После пак спане и в резултат сега ме боли главата Confused

На свекървата също се счупиха повечето от яйцата, пък не е бременна Joy Така че да знаете, проклятие няма, боядисвайте на воля Peace

Моята кожа се побърка и сега ме сърби от всичко което се мажа и става на червени точици. Дали да не пробвам и аз това на Хип Rolling Eyes
Имам 2 въпроса:
1. Кога бебето започва да се движи по-малко? Моето бебче от 2 дни рита по-рядко и не се движи толкова силно, дали му отеснява мястото?
2. Всички ли имате коластра вече? Аз нямам още, дали значи нещо?

Общи условия

Активация на акаунт