ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 44)

• 14 051
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
На мен машината ми прави козунаците цял следобед, та до сега. И яйца боядисвах преди това и така се уморих, все едно съм копала лозе. Кръст не ми остана. И даже по повода един късен сън му ударих.

Пумичка, някои от яйцата си боядисах с желатинови бои... полудоволна съм, интересни са, де, едни такива перлени... ама чак пък да съжаляваш, споко Simple Smile Мен ме е яд, че бяха свършили пъдпъдъчите яйца, защото всеки път си боядисвам и от тях за украса и са много приятни... ама няма да си разплета чорапите... догодина пак Simple Smile

# 181
  • София
Нари ви разказах веднъж, че имаме синигерчета в къщичката на балкона и женската снасяше, а таткото нетърпеливо чуруликаше отстрани Whistling.......И днес като излезнах на бълкона и чух писукания.....излюпили са се  Laughing а мъжкия и женската летят напред назад и постоянно носят гъсенички Laughing А те така сладко писукат като новродени  Heart Eyes Малеееееееее , много съм сантиментална изглажда - размазвам се от кеф Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 182
аз чак сега почвам да меся. Още маята втасва, де.

Райке, виж в първия пост в темата, в албума със снимки - има снимки и на купени вече дрешки.
В Габрово ако е по-хладно, или пък се случи хладно лято, ще има и дълги ръкавки, и дълги крачоли. И чорапки имаше в албума.
Коколина, ми няма пък да ги къпеш заедно, или голямата няма да я къпеш толкова старателно, един кратък душ и айде Simple Smile Деян за щастие си се занимава сам в коритото и си играе по половин час поне с играчки във водата, така че бих могла да изкъпя още 1-2 бебета през това време Simple Smile И твоята бандитка ще порасне до лятото, ще почне сама да излиза от банята с хавлията и да не ти отваря много работа Simple Smile

# 183
ketito,честити ти синигерчета!  bouquet
Ето това са нашите великденки яйца.Аз участвах само в украсата Wink:
http://alisa13.multiply.com/photos/photo/1/1

# 184
  • София
Ееее, толкова рядко съм свободна и на компа, а неща хич не пишете Crossing Arms

Забравих да кажа, че и аз коластра нямам, но и не искам Peace Миналият път си кърмих успешно без да ми тече и капчица.Знаете ли какво облекчение е това за лятото. Ходиш си по потник и не  ти пука. А ако ти тече, все с подплънки, колектори сутиени ooooh! може да пукнеш от жега.

Направо вече ме е срам да показвам всеки ден какво съм си купила Blush Сигурно ме мислите за откачена Mr. Green Ама да кажа, че все изгоди покупки правя, не се изхвърлям Wink

# 185
  • Sofia

Направо вече ме е срам да показвам всеки ден какво съм си купила Blush Сигурно ме мислите за откачена Mr. Green Ама да кажа, че все изгоди покупки правя, не се изхвърлям Wink

Ааа неее, показвай веднага Praynig Много обичам да гледам покупките Sunglasses От другата седмица и аз се впускам на шопинг Laughing

Алиса, много са ти хубави яйцата. Аз честно казано само веднъж правих опит за боядисване и станаха едни полупрозрачни, не знам как става такава плътна боята newsm78

# 186
Аз се върнах от покупки  Mr. Green

http://july2008.multiply.com/photos/album/27

зумнете снимките колкото може, защото не се виждат хубаво, комплектът е супер и е на Aziz bebe

# 187
  • Sofia
Момичета, всички магазини ли работят по празниците?

Катинче, комплекта на Азис е супер Heart Eyes Откъде е? Цена?
Искам също да те питам- ако сравниш материята на Азис и Бебето коя е по-добра според теб? (нали на Бебето беше жълтото ти комплектче за изписване).

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 19:59 от NBM

# 188
  • София
NBM а ти отговоря аз, че и аз имам и двата комплекта Mr. Green
На Азис са пъти по-добри от бебето, а ценана е еднаква Rolling Eyes Ако на Азис трикото е първо качество , на Бебето е второ Peace

Ето снимки:
Зелените неща са за снаха ми. Комплекта е на бебето. А някъде в албума има и комрлект на Азис-розов-вижда се разликата Peace

Новите неща са още 3 бодита на Дисни Blush и едно потниче, което много сладко се връзва с едното боди Wink
А, снимала съм и всички дрешки, които имам/останали от Дени/ и нови ooooh! Казвам ви , че прекалявам Blush
/Не са подредени, защото не са прани./
http://ketito.multiply.com/photos/album/7

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 20:23 от ketito

# 189
  • Sofia
Мерси Кетито  bouquet
Явно само аз съм назад с покупките Confused
Ще се коригирам още в понеделник ако ме светнете къде го продават тоя Азис Mr. Green И също дали Пигис хаус ще работи newsm78

# 190
  • София
Ето ме и мен, вече в седми месец - така показва линийката  smile3534, доволна, щастлива, изморена и малко притеснена ама това са подробности.

Цял ден се занимавам с яйца, станаха горе долу поносими:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240759  (паролата е 2008)

макар че минала година се представих по-добре  Crazy

И да се похваля - вече си имаме количка, лилавата на firstwheels, много съм хепи  newsm18

Много весели празници на всички и много здрави яйца Wink

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 21:33 от puhtulka

# 191
  • София
Качих в горния пост снимки.

NBM В Комсед има Азис. Но последния път като ходих , нещо много малко неща имаше. И комплекти имаше само плюшени Confused Незнам дали са заредили. Иначе бодитата им за 0м. отговарят за 3м  Wink

# 192
Аз днес боядисах яйцата,но нещо с кристалите не ми се получи Sad иначе пак станаха хубави.Следобяда имахе гости,после дремнах малко и ходихме на пазар.В покупките за бебо и аз изоставам,но усещам че след седмица ще започна да наваксвам.Свекито не дава да се купува нищо,не било на хубаво но пък не съм я питала,снаха ми си купи всичко предварително,така ще сторя и аз Grinning

# 193
  • Бургас
здравейте мами,

ние още нищо не сме жзели освен коли4ка...карерата на кенгуру(4ервено и 4ерно)...

Ще трябва и аз да се ориентирвам ве4е...е има още време де, ноооо...има и доста за обикаляне:)

Днес правих козунак...стана огромен...да му се 4удиш какво прави тази мая  Peace

Ще обикаляте ли църква в 12????

# 194
  • Варна
Кети, Катинче дрешките са чудни  Laughing. Къде ще ги търся тук тези Азис бебе  Crazy. Така ме зарибихте ooooh!.
Катинче, като станат малки дрешките къде ги складираш?
Малък ангел, и моето свеки говореше така, но аз и казах че по този начин предизвиква лошите неща и като влязохме в един магазин не можах да я възпра  Wink. Вземи и това, вземи и онова.
Брат ми, който е в щатите ме пита какви подаръци искам да ми изпрати за бебето. Какво бихте ме посъветвали да поискам? Аз мислех за бебефон или пееща играка за над леглото. Иска ми се да е нещо, което тук го няма или е много скъпо в България  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт