Декупаж 18

• 45 211
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Джастичка,имам стотина коледни салфетки и 70-80 бутилки,ама на мен все не ми стигат BlushСупер са ти чинийките  bouquet
Момичета страхотни сте  bouquet Hug  bouquet

# 211
  • Русе
Джастичка,имам стотина коледни салфетки и 70-80 бутилки,ама на мен все не ми стигат Blush
   Ми ти другия месец какво ще правиш?!?....Като ти знам скоростта Joy...Сериозно,ако закъсаш със салфетките се обади,виж на пиене толкова не нося,тъй че за бутилките няма да съм полезна  smile3503

# 212
Джаста, калинката е страхотна! Heart Eyes И двете чинии са много, много готини, но към калинките си имам слабост, отдавнашна. Grinning
Я, кажи, салфетка ли е?

Джаста, нещо за разменяне от коледните салфетки? Blush

П.С. Какво значи боя СТ2?

# 213
  • Русе
Дивиана СТ2-не знам каква боя е...Миражчето трябва да обади...
калинката е от салфетка Mr. Green,мноооого е готина,но след като я залепих сериозно я дорисувах...
    А коледните салфетки-имам 10-15 модела,нооооо открих едно магазинче,в което продават на бройка и имат модели от години назад,страхотни неща видях....тръгнах си с една торба,смятам да си взема поне още една.... Mr. Greenще наснимам това което имам и ще ти пусна да разгледаш,надявам се нещо да ти допадне Grinning

# 214
Разбрах, че си рисувала. Много добре се е получило, браво.
Ами, да ти пратя пари, пък да ми купиш и на мен една торба салфетки? Сериозна съм, но и нахална, нали? Blush
Въпросът ми за коледните салфетки исках да отправя към Гудзи,  но съм объркала имената. Хубава грешка, без да искам се получи.  Grinning
Благодаря ти, че ще наснимаш това, което имаш!
Аз също ще го направя утре по светло.

Много съм любопитна за тази СТ2 боя. Grinning

# 215
wish, пиши ми на лични.  Wink
Дивиана, и аз имам някои коледни салфетки. Ще снимам и ще ги кача.  Grinning

Момичета, ще пиша по-подробно по-късно, че сега излизам да заведа детето на училище.

А що се отнася до питанката ви за СТ2... Мисля, че Мираж има предвид Степ 2, а не някаква специална боя.

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 08:40 от Анонимен

# 216
Джаста, чиниите ти .....
Уауууу, къртят мивки, а тази с калинката дори ИЗБИ РИБАТА  bouquet Hug Hug
Много яка..Я кажи нещо повече за нея, моля Praynig

# 217
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5860969 ето това правих снощи - реших да пробвам една ли не всички описани техники и се увлякох и сбърках, ама крайният резултат не е чак толкова зле ми се струва  ooooh!
DjastaPrasta и мене ме кефи тази с калинката Simple Smile Не мога да намеря никъде салфетки с риби, а много ми трябват..................???

# 218
Здравейте,
аз се позагубих, направих няколко неща ще ги показвам по-късно.
Сега искам да питам за акрилната шпакловка  Praynig Някой беше писал за такава, може ли нещо по-подробно?

# 219
Дивианка,нали знаеш,че си ми слабост Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246656
Джастичка,а по колко са салфетките при теб newsm78

# 220
Момичета гладах видеата, но това много ме заинтригува:

http://www.expertvillage.com/video/30404_decoupage-spray-painting.htm

Имате ли представа какво е това прозрачно фолио и с какво пръска отгоре мацката? Вие ползвате ли такива неща? Много ми хареса.

# 221
Това прозрачно фолио е обикновен найлон Grinning, използва го, за да не изцапа с лака, с който пръска. Peace

Гудзи, Джаста - благодаря! Hug Ще пиша на лични!
Кампаритка, свирни като ги качиш, може и на лични. Hug Blush

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 02:36 от Дивиана

# 222
Дивианката правилно ти е отговорила Simple Smile Wink
Фолиото е обикновено найлоново, но то е ПОД и около чинията-НЕ в/у нея.
Прозрачността на чинията се е получила в следствие на това, че в/у салфетката няма нанесено нищо друго освен лепило

# 223
Върху чинията пръскат със сребрист спрей.

# 224
Здравейте момичета,направихте ме много щастлива с вашите красоти!!!да не ви изброявам,че много сте се изредили Hug
На новичките добре дошли Hug  bouquet
Аз да се оплача, че не става напукването и с това лепило на гудзи smile3511 как ли не опитах - и вертикално и хоризонтално нанасях ц 200 нищо,никаква цепка не се получи smile3514
моята екземка се оправя ама още се пазя -сега рисувам чашки, но ме сърбят ръцете отново да се захвана с декупаж
Айде творете работливки   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт