Декупаж 18

• 45 223
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Благодаря, момичета   bouquet
 DjastaPrasta, на мен червеното ми е любим цвят и тази чиния ми легна на сърцето.
Мираж, влюбих се в пауновата чиния newsm51
 Tomygic , Къдричка е разгадала техниката, но пак да кажа - релефа се получи от релефна паста, в моя случай акрилен кит, върху който след като изсъхна налепих листата и боядисах между тях(въпреки, че не се вижда на снимката). Висящите листа са залепени върху кутия от сладолед и нагрети леко върху свещ по краищата. На връвчиците ги залепих със силикон.
Дивиана , твоите неща винаги ве оставят така Shocked. Как направи тази красота бе жена?
dadusq, този мотив ми е много любим и затова от една година не мога да реша как да го ползвам, но твоите идеи ми харесаха много и може да си крадна Naughty

# 166
Да ви се оплача-излезе ми екзема на китката и ми казаха че може да е от лака или лепилото newsm45-сега трябва да изчакам да мине #2gunfire чета ви и ви гледам обаче непрекъснато-страхотни сте всички Hug
радинка-както винаги си невероятна,направо ти отмъкнах идеята-може ли newsm03
профи, томиджик - аз не мажа стъклото с нищо
1.изчиствам със спирт
2.с ето това валяче
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234077&photo=42
нанасям латекс ,после го оставям хубаво да исъхне
3.повтарям го и като исъхне ,ако е нужно го потретям или нанасям друг светъл цвят за фон
4.оставям отново да исъхне добре и чак тогава лепя каквото и да било
търпение му е майката
джастичка -може да не си пускала скоро нищо ама като пуснеш погледа ми събираш #Crazy
миражче ,тя моята сестричка е с две леви Joy,ама нея я бива в други неща - голяма търговка е Naughty а поставката за дискове е фантастична-как ви идат тез идеи бе хора newsm78 #Crazy
гудзичка и аз по твоя метод нещо не успях ама ще пробвам с това твое лепило Thinking
дивианка това шише е много стилно бравос smile3501
дадуся - нЕмам думи - простс прелест  bouquet

# 167
Здравейте!
Наминавам да ви поздравя всички и да се възхитя на произведенията ви!
Направо нямам думи!Декупажа ми е малко в застой,но се наслаждавам с голямо удоволствие на вашите творения.
На всички   smile3501  smile3501  smile3501
и много   smile3525

# 168
Благодаря, крис, дадуся и Радинка! Blush Hug
Радинка, нищо особено - тъмнозелена /клоняща към черно/ матова бутилка, спрей с мраморен ефект /?/ - това са сивите жилки и салфетка.
Преди няколко дни върху това шише изучавах възможностите на спрея, след това реших, че така и така съм си изхабила част от него, поне да го довърша с някакъв декупаж, да не става зян материалът.  Grinning И така набързо, че дъщеря ми настояваше,  даже лепих направо върху тъмния фон /с наслагване на мотивите след като лакирах веднъж/.
vanyia , радвам се да те "видя", връщай се скоро тук! Hug

# 169
  • Бургас
Дивиана , благодаря за разясненията! Сега ако ме светнеш какво е това чудо спрей с мраморен ефект цена няма да имаш.

# 170
Спрей-боя мрамор ефект на DUPLI-COLOR.
Декоративен спрей-боя за уникален, мраморен ефект. Специална аерозолно-резистентна синтетична боя с високо качество и покривна способност. Нанася се еднократно на равен слой върху оцветена основа. За екстериорна и интериорна употреба. Приложима върху всякакви основи /камък, дърво, метал, стъкло и др./. Преди употреба основата да се почисти, обезмасли и подсуши. Флаконът се разклаща енергично за около 3 минути. Пръска се от разстояние 30-50 см. За максимален ефект може да се нанесе покритие с прозрачен лак. След употреба почистете дюзата.
Ето го.
http://divianna.multiply.com/photos/album/11#8

# 171
kadrokosa - рибар е юбиляра и аз купих от тея хартийте готовите от Слънчоглед - абе отврат става с такава хартия - хич не ми харесва, а не мога да намеря салфетки на такава тематика - в крайна сметка, ще измисля нещо - благодаря ви за идеите,  обаче си нямам ни най-малка представа, как се правят тея бутилки с релефните пасти и силикон - явно ще трябва да се зачета по сериозно в предишните постове - Слава Богу, че имам време до 24 ти май! А днес имам 2 ма рожденници - един колега и един приятел и им направих и на двамата по една бутилчица - на единият вече я подарих беше много изненадан/ама май не се зарадва много, макар че бутилката не беше празна разбира се  Sad /, а другият ще го видя довечера как ще реагира - утре ще кача и снимки от бутилките! Хубав и творчески ден на всички  newsm51
kris70  супер е това с латекса и гледах и какво си направила, обаче моя милост се назландисва, защото ми се ще да не мажа цялото шише, а точно там където ще лепя, но никога нямам план предварителен - залепям пърият елементи и тогава решавам какво ще правя...................

# 172
  • Бургас
Дивиана love001
  profil3 , с хартията се работи по следния начин - изрязваш си картинката и я слагаш в съд с вода докато стане на фунийка. Вадиш и подсушаваш между две кухненски хартии и тогава лепиш по познатия начин. Нея можеш да лепиш и върху тъмни повърхности. А за да ти изпъкне мотива от салфетката го изрязвай заедно с долния слой - отделяш някой от белите слоеве и го залепяш. Като изсъхне го боядисваш с бяла боя, тъй като е станал прозрачен и отново след като изсъхне лепиш върху него цветния елемент.

# 173
radinna newsm10 Благодаря ти! ще го пробвам с долния слой на салфетката - с тая хартия го направих горе долу така - само дето не чаках да стане на фунийка, а само да се намокри добре, но така или иначе имам ще опитам пак да ми дойде акъла  Grinning

# 174
  • Там, край реката
Здравейте!
От месец- два чета темата, с удоволствие разглеждам всяко ваше творение и ви поздравявам! Много ми се иска и аз да опитам, затова си поръчах материали чрез електронния магазин  "Слънчоглед", но от 21 април, когато направих поръчката, нищо не съм получила. Само едно електронно писмо, в отговор на което трябваше да потвърдя адреса и телефона си. Толкова бавно ли пристигат поръчките или аз нещо съм объркала?

# 175
Когато аз си поръчвах и при мен се забави няколко дни поръчката, но аз не издържах и звъннах на тел. за контакт. От там ми казаха, че ми е готова поръчката и до два дни ще е при мен. Наистина още на другия ден беше тук. Затова те съветвам да звъннеш и да питаш.

# 176
Здравейте момичета!
А така, творете и показвайте.
Джастичка, много хубава е станала чинийката, страхотна е!
Мираж, разкошни са поставката за дискове и чинията с пауна.
Дивиана, страхотна бутилка. Много хубав тоя мраморен ефект, ако видя и аз ще си взема.
Дадуся, отново много добра работа
Шишето на Радина, страшно оригинално.
Криска, оправяй се и дано не те повтори, че екземите са упорити
Гудзи, ха дано да стават с това лепило такива хубавки пукнатинки като твоите и то без да сушим. Дано от него да е , а не от боите.Ще си купя да пробвам.
Аз направих чиния, и за първи път пробвах двуфазното кракле. Иии май се получи. Вие ще кажете като ви я покажа. Лакирана е първа ръка и съхне, тия дни ще я покажа.

# 177
Добро утро момичета! Hug
Гая ваксата не е като твоята паста, за да запълва пукнатини,а за релефни повърхности,да ги подчертае един вид .Ето виж от тук до края  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244846&photo=8.Струва ми се запукнатините твоята паста би трябвало да стане,опитай.
Дивиана каква е тази красота бе момиче ,събра ми очите  Shocked smile3501.А китарата не съм я правила аз,те така си ги произвеждат,имат и като къщички,шкафчета.Това е малкия размер-около 60см.висока,в сайта я има.
Радина аз пеперудите на поставката ги правих от една прозрачна кутия за панделки,но без да искам открих,че вместо да се нагряват на свещ,сешоара ги огъва.Пуснах за секунди на най-висока степен и им придадох форма
Крис съжалявам за екземата,дано бързо се оправиш  Praynig Hug.Занапред внимавай с материалите,затова казвам винаги по възможност да се работи с материали на водна основа-рискът от алергии е минимален.А идеите си ги крадвам от списания  Laughing,обаче при сливането на фона ми се разказа играта  ooooh!

# 178
Добро утро на всички (който сега става му е утро) Embarassed Joy
радинка,това с бялото на салфетката е страхотна идея,много благодаря   bouquetвсе се чудех как да залепя мотив без да изсветлявам основата,ама като съм куха лейка Embarassed
елена-т ,добре дошла! Hugпожелавам ти много творчески успехи  bouquet
раковинка,мираж,благодаря ви за съчувствието,аз се съмнявам в лепилото - то е на водна основа ,ама е за лепене на ламиниран паркет-остана от ремонта на сестра ми и от пусти скрънзлък Embarassedда го оползотворя.Сега си купих това дето го показа  гудзи
айде показвайте,че поне да ви се радвам Hug Hug Hug

# 179
Привет момичета  Hug
Ето ми новата чиния. Голям зор докато направя свястна снимка. Все лъщи.
Без светкавица
със светкавица

Общи условия

Активация на акаунт