Номинации за най-голяма муня

• 3 579 289
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 11 235
 Joy Развесели ме!

Това като оня виц:
Пращам го моя мъж за покупки със следния списък:
1. Хляб
2. Салам
3. Яйца
4. Паста за зъби
5. Тоалетна хартия
6. Бира.

Връща се от магазина с покупките - един хляб, две щафети салам, 3 бр. яйца, 4 тубички пасти за зъби, 5 ролки тоалетна хартия, 6 бири.  Mr. Green

# 11 236
  • Варна
Мунята днес е моят любим.
MП ще минава през Кауфланд навръщане - изпращам му списък като за 'олигофрен' - какво, къде се намира,марка,грамаж,цена.
имаше лееееки разминавания......
топеното сирене беше заменено с обикновене саламурено - 900гр?
Червените чушки бяха заменени с люти чушлета
Замразеният грах беше заменен с такъв в буркани - 5 бройки!
килото обик картофи - червени 2кг
2 стръка праз лук - 2 стръка пресен чесън
1 малка зелка - 2 салатки
салфетки и тоал хартия въобще не фигурираха в покупките
но имахме бонус:
цвете в саксия и фибички за коса.......
обяснението му беше....."емиии...не ме оставай сам в магазина...."
За справка - само в много критични моменти го пращам сам в магазина
Олеле, не мога да повярвам, че има такъв мъж  Simple Smile

# 11 237
Аз искам да знам за какво са му били фибички на този мъж? Laughing

# 11 238
Развеселихте ме....благодаря ви. Оправихте ми деня.
Това като моят мъж, детето иска калмари. Пращам го за такива и съответто се връща с дробчета и воденички. Не намерил калмари и взел това, разбира се детето не яде длеболии, та готвих за него отделно.

# 11 239
фибичките и цветето -  искал да ме зарадва, определено успя Simple Smile

Човекът просто си е напазарувал по неговия вкус Simple Smile

# 11 240
  • при късмета
Аз редовно тръгвам за нещо до магазина, излизам със солидна сума оставено там за всичко друго, но не и това за което съм тръгнала. Като пратя мъжа ми за нещо и той ги сътвори същите, а аз му мърморя ми го напомня  hahaha Та не мога и да му се карам  hahaha

# 11 241
Тва като моето пазаруване.Тръгнах за течен сапун от Лидъл и био лимони и се прибрах с нов шкаф за банята и огледало към него.На скромно тегло 60 кг. двата.Мъжа ми беше в потрес,ама се получи яко банята.Мдаа,отдавна ги бях намислила така да пасват.

# 11 242
Моят решил днес да си изглади сам риза. Дъската ни се счупи преди седмица, гладя на леглото. Влизам в спалнята да го видя - нашия сложил котешкото одеалце цялото в косми, върху възглавницата ми и глади с ютия на единичка от 10 минути. И вика - това много неудобно така, а и ютията е счупена - не глади добре...

# 11 243
Рибозом, в сравнение с твоето постижение, тва моето да отида за пакет сол и да изляза с по една натъпкана торба, закачена за всеки пръст на ръцете ми, но без сол, нищо не е.

# 11 244
  • Ланкър, планините Овнерог
Едни приятели преди няколко години влезли в Метро за картофи и излезли с 40' плазмен тв

# 11 245
Тъй като ние си пазаруваме само от определен магазин и аптека и ни познават добре вече, когато видят съпруга ми веднага му взимат телефона, защото знаят,че съм му пратила подробен списък на месинджъра. Той си знае влиза и подава, те приготвят и никога няма грешка или нещо излишно. Но често се случва да са прибере и да установи, че е искал нещо за себе си, но не си го е взел, защото го е нямало в списъка

# 11 246
  • Sofia
Разглеждам си аз обяви из Shed и ми правят впечатление хаш тагове #катонова, съответно глупавия ми мозък ги чете катОнова и се чудя тва няква материя катОнова ли еее? newsm78 Докато не ми просветна, че при хаш таговете не се слага разстояние на думите и съответно катОновото било КАТО НОВА!!! ooooh! Blush
До средата на поста мислех и четях "кат' онова" и се чудех що за хаштаг, като кое?? Embarassed

Преди време много ми се ядеше месо със зеле и пратих дъщеря ми да купи зеле и пилешко или свинско. Първия път се върна само със зеле. Втория път се върна с телешко - просто това месо посочила, нищо, че имало табелки и продавачи, които да попита.

# 11 247
Като говорим за пазаруване, любимия ми номер е да забравя багажа в шкафчето в някой магазин и да разбера това чак когато се прибера. Понякога багажа ми остава в друг град.  Simple Smile

# 11 248
Навремето майка ми ме прати спешно да купя червен пипер от магазина. Три пъти повтори: "Да не купиш лют пипер!". Аз обаче, от кеф, че ще се возя с новото колело (магазинът, който работеше по това време, беше далеч), така и не "пожелах" да я чуя и се върнах... е, сещате се - с лют пипер  Laughing

# 11 249
Такава съм муня, че вече имам забрана да приготвям козметиката, когато пътуваме.
Отиваме на почивка с мъжът ми, събирам багажа и констатирам, че моят и неговият шампоан са големи опаковки затова проверявам дали поне душ гел нямам по малко шише и първата туба на която видях някакъв си гел хоп в багажа. Пристигаме в хотела ползваме разни процедури и айде по едно душче, че ще изпуснем вечерята. Муня влиза в банята взима "душ гела", които миришеше страхотно, наслаждавам се на аромат, но някак не се пени стои много странно, но какво пък толкоз един душ си взимам все пак, а и мирише превъзходно. Влиза след мен мъжът ми и след две минути се провиква дай душ гел, еее значи няма да си отвори очите този човек не вижда ли, че стои там пред него. Влизам раздразнена и почвам, добре де той очите ще ти извади, ама нали всичко трябва да ти се даде в ръцете и му посочвам тубичката. Той ме гледа странно и ми вик, а това ли - да това виждаш ли нещо друго, а той милия, ами аз го видях ама това е гел за коса. Та така оказа се, че съм се измила със страхотно ухаещ гел за коса. На предната почивка си забравих крема за лице и реших, че ще ползвам мляко за тяло. На втория ден лицето ми червено и страшно ме сърби. Муня решава, че е прекалила със сауната и парната баня, защото млякото за тяло е изпитана марка и друг път съм ползвала върху лицето и всичко си е било наред, докато не прочетох, че този път съм взела комбиниран продукт душ гел и мляко за тяло в едно. Е обели ми се лицето, но сега вече няма да приготвям, аз нещата та може и да няма гафове повече.

Общи условия

Активация на акаунт