" След отговора им кои са- съответния тъп въпрос" А какъв беше адреса?"...Не знам как не ме отрязаха още тогава
В интерес на истината на интервюто бяхме доста предварително одобрени, но избраха мен. А историята явно се беше разчула, защото колегите после ме бъзикаха "Та кои бяхте вие?"
..Аз стискам дистанционното на алармата в очакване всеки момент да я открие и да затвори вратата ,а аз да натисна бутончето на алармата ,но уви..Муньо се тутка..
Пребърква по 2 задни джоба на дънките,два предни на дънките..два външни на дънкеното яке , после два вътрешни и ги "лепва" пак в обратния ред
..Първо се ядосах (същия номер като онзи ден в банката като трябваше да тегли едни пари пък забравил кода, който си написа поне на 100 места) .....Междувременно се сещам за темата за Муньовците и както отчаяно съм се подпряла на вратата на колата в очакване - избухвам в смях!!!Гледам го и си викам : Дали има по-загубен мъж от него?Вечно си търси телефоните,ключовете,документите ......главата как не си е загубил още не знам
..Най-сетне я открива след цели 5 мин. ровене.
..Дори не попита защо се смея..Най - вероятно и идея си няма
..Изтипосваме се пред гишето на денонощната аптека и едва ли не се сбутваме пред него - нали аз съм "семейният доктор" пък той болният...Изненадата е пълна..Аптекарката - муня около 50-те няколко минути се кьори в рецептата и накрая тържествено заявява:"Нищо не мога да му разчета!
,а моят Муньо я успокоява без да се усети
:"Ами аз като го гледам той дори не може да пише!"
Аз не изтърпявам и се включвам:"Първото е Дуомокс 1000 мг на 8 часа"..Те и двамата ме изглеждат строго и аз излизам - да се оправят!!! 
..Има опашка..Без да ми мигне окото се намесвам отново :"Защото инак довечера ше спиш в локвичка!(И аз съм муня ! Да е ясно - изцепвам се без да ме е еня за публиката
)..Муньо в миг осъзнава :"АААААААААА превръзки - ама да дайте едно пакетче"
..Цялата градина в найлони постлана и се редят тези торбички..Аз прехвърчам към чешмата до кладенеца и обратно...Свиркам си ,размахвайки "петленцето" и усърдно помагам..
..както си вървя смело обаче изведнъж земята под мен се отваря и падам рязко вертикално надолу
успявам само да препреча дясната си ръка пред гърдите ,а с лявата вдигам "петленцето нагоре",при което се поливам цялата с вода от главата до петите
.бе - не беше много смешно..Муньо бившия само чул:"АХ!" - обърнал се,а мен ме нямало на хоризонта..Всички се усетили веднага- паднала съм в шахтата на кладенеца!
..Оказа се ,че шахтата е пълна с някакъв мотор за помпа,купчина счупени бутилки ,найлони и стърчащи железа...Аз въобще не знаех ,че имало шахта,а татко Муньо пък я покрил с 2 ката найлон и причислил въпроса към решените
..Да ви кажа - отървах се само с натъртени ребра и намокряне с уплаха !Нали съм късметлийка!

Flocke - аз съм точно толкова мила като тебе с топките
!Чевръста съм просто,но ако изтърва нещо след много премятания го улавям на 2 пръста от пода обикновенно,но пък след мен-потоп
.Мога за стотни от секундата да разруша цяла стая(изкючвам по време на секс ,когато ми трябват малко повече от 10 мин
)
Мъжа ми още ме бъзика че съм пуснала СВ там
И няколко дни по-късно чакайки асансьора в нейния блок слиза позната жена с черно кожено яке. И тъй като нямам много познати в този вход, а и жената ме поздравява и ме заговаря решавам да изразя съболезнованията си:
Като изразихте съболезнования за съпруга ми помислих, че нещо е станало с бившият ми съпруг и аз не съм разбрала и хукнах да му звъня. Той за лоша участ не вдигна мобилния си и звъннах на новата му жена и ... а бе и нея ошашках, че нещо лошо се е случило. И тя се притеснила и двете сме побъркали ГСМ-а му да звъним, а той като видял че сме го търсили двете толкова много пъти помислил, че нещо лошо се е случило с детето ни и хукнал от важна среща да се прибира. Качвайки се в колата се свързал и разбрал, че е фалшифа тревога, но нямало как да се върне вече на срещата и в крайна сметка се изпокарахме сериозно ...
Ако се сещате, аз съм на 2я етаж, мъжа ми на 6я и вика: Ще разбия вратата! Аз: разбий я! И съответно един комшия не излезе да види какво става, а тя разчитала на дървената.
Аз да я успокоя и казах, че още в понеделник ще докарам майстор да оправи вратата, но баща ми друг муньо, възразява: А, то аз няма да мога да я оправя, чуждия човек как ще ми я оправи! И затова вратата все още не функционира.
Тъй де, ама засядаме откъм 4; колегите "наздраве, наздраве", пък аз квася устните в някакво безалкохолно
Пък къмто 7, като видях, че нещата се отичат, си викам "едно малко може". Към 9 купонът успешно приключи и аз потеглям към къщи, ама нали съм гузна, че съм ударила едно питие, пък ще шофирам, си викам "Едва, едва ще карам, че да не ме спрат някъде". Вали дъжд като из ведро. Карам си аз; кво си карам, направо се влача
До този момент се движа по главна улица. Наближавам блока и свивам в една пряка - брех, много тъмно, нищо не се вижда. Викам си: ток ли няма тук, какво ли
Стотни от секундата след тази моя мисъл загрявам - не съм включила фаровете
Пък се чудя защо ми свирят тез нахалници
Веднага си помислих, че въпреки тътренето ми с 30, нямаше да ми се размине полицейска проверка, при условие че съм без фарове в тази тъмна и дъждовна вечер. Ама, нали съм късметлийка
И пак, и пак - не става...По принцип алармата даваше някакви грешки понякога и реших, че е от това. Отключих с ключа и се натоварихме в колата - да, ама не мога да запаля. Звъня нервно на съпружеското тяло и му обяснявам ситуацията, като не пропускам да омърморя пустата аларма и специалистът, който я е поставил (съответно вдигам и неговото кръвно, щото специалистът му е приятел). "Ей-сега ще му звънна да дойде да види какви ги е сътворил, идвам и аз", казва мъжо, пък аз доволна, че ще има възмездие