направо се заливам от смях, представям с каква настървеност си викала срещу 'изрода' 
Аз една история да ви разкажа - имаме среща с най-добрата ми приятелка и още 2-3ма приятели в едно заведение в София, ще има група на живо - наши познати, джаз, вино ала бала.. Ние с моята приятелка много се лигавим и се познаваме от много години, така че всичко е допустимо по принцип.
Та влизам аз в заведението и гледам на една маса точно пред сценичката 2 момичета (в гръб ги виждам и приближавам) и едната я гледам аз в гръб и си викам - Ааа ето я! и решавам нещо да се закачам и се приближавам като убиец зад нея и заставам точно на 5 см от главата и й прошепвам на ухото някакви глупости като от извънземно ала "Лююдиии парарудиииитуруууу...." примерно докато момичето, с което тя си говори ме гледа през цялото време с ужас и неразбиране...
Обръща се 'моята приятелка' след като чува съобщението от Марс, което й бях прошепнала, а аз все така съм на максимум 5 см от лицето й и се поглеждаме очи в очи и аз осъзнавам, че това не е моята приятелка.... аз почвам да се извинявам, те 2 ме гледат странно и оглеждайки се виждам въпросната приятелка на 5 м от тази маса вече се смее с глас... Голям срам беше
та така се разбули мистерията с призрака, но вярвайте ми не знам как ходи това животно, но стъпките му се чуват досущ като човешки