Номинации за най-голяма муня

• 3 557 875
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 185
Flocke,   Joy  Joy  Joy  направо се заливам от смях, представям с каква настървеност си викала срещу 'изрода'    hahaha
Аз една история да ви разкажа - имаме среща с най-добрата ми приятелка и още 2-3ма приятели в едно заведение в София, ще има група на живо - наши познати, джаз, вино ала бала..  Ние с моята приятелка много се лигавим и се познаваме от много години, така че всичко е допустимо по принцип.
Та влизам аз в заведението и гледам на една маса точно пред сценичката 2 момичета (в гръб ги виждам и приближавам) и едната я гледам аз в гръб и си викам - Ааа ето я! и решавам нещо да се закачам и се приближавам като убиец зад нея и заставам точно на 5 см от главата и й прошепвам на ухото някакви глупости като от извънземно ала "Лююдиии парарудиииитуруууу...." примерно  докато момичето, с което тя си говори ме гледа през цялото време с ужас и неразбиране...
Обръща се 'моята приятелка' след като чува съобщението от Марс, което й бях прошепнала, а аз все така съм на максимум 5 см от лицето й и се поглеждаме очи в очи и аз осъзнавам, че това не е моята приятелка.... аз почвам да се извинявам, те 2 ме гледат странно и оглеждайки се виждам въпросната приятелка на 5 м от тази маса вече се смее с глас... Голям срам беше

# 1 186
... Поглеждаме към покрива и що да видим, силует на невестулка, промушваща се в процеп между керемидите в таванската стая  Crazy та така се разбули мистерията с призрака, но вярвайте ми не знам как ходи това животно, но стъпките му се чуват досущ като човешки  Crossing Arms

Flocke, преживяла съм същото. Нощувах преди време в една селска къща, когато посред нощ се стреснах от такъв шум - все едно някой се катери по фасадата. Бях сигурна, че крадец се промъква. После ме успокояваха, че това били невестулки, които често си се качвали на тавана. Разправяли са ми, че и на таралежите стъпките са много тежки и може да ги объркаш с човешки.

# 1 187
  • UK
Таралежите са много зловещи като ги чуеш в тъмното,  ама те и дишат като хора и е много ужасно да чуеш таралеж в тъмното в стара селска къща. Simple Smile

# 1 188
Таралежите са много зловещи като ги чуеш в тъмното,  ама те и дишат като хора и е много ужасно да чуеш таралеж в тъмното в стара селска къща. Simple Smile

Не съм имала удоволствието да се пострахувам от слушане на таралежи още  Simple Smile

# 1 189
  • 221B Baker Street

newsm10

# 1 190
И белките са същата напаст-всяка година ни посещават тавана и наистина в началото,мислехме,че са хора.Стъпките им са същите,а като хукнат да се гонят е ужасно-все едно някой играе фурбол на тавана,и то посред нощ.

# 1 191
  • Германия
Ох, успокоих се, че не съм единствена  Grinning

# 1 192
Един ден заведохме сина ни при хирург и му направи манипулация на чурката. Прибираме се у нас и той решава че иска да отиде при баба си. Звъня на баба му , за да я питам свободна ли е да го гледа и тя ми заявява че смята да си ходи на село и автобуса и е след 10мин. Но в разговора става ясно , че сина ми много иска да отиде при нея и тя се отказва да ходи на село. Приготвям аз една торба с необходими неща и ще потегляме към баба му, но в тоя момент му се допишква и той започва да пищи, че го боли чурито. Събличам го, влизам в банята и го мия с душа да не го боли толкова, а в същото време вече съм взела крайно решение , че няма да го видя у майка ми, за да не я притеснявам в тази ситуация и извъня по тел , да тръгва за автобуса, ако все още има време да го хване. Душа е пуснат, детето пищи, аз и обяснявам каква е ситуацията, но не чувам отговор. Тя ми е казала добре, и хукнала да хваща автобуса, като си е забравила мобилния в бързината. Аз обаче решавам че е припаднала, чувайки писъците на внук си и пак звъня... на домашния , на мобилния, край.... викам тая жена припадна. Звъня на мъжа ми да отива веднага да види какво е положението. Той идва да вземе ключ от мен за апартамента , и аз виждайки го почвам да рева, детето съответно спира и вече нищо не го боли.  Crazy Мъжа ми заминава, аз обличам набързо детето и го мятам в колата и аз се отправям към апартамента на майка. Влизам на бегом във входа и един комшия слисан ме гледа, защото преди това видял мъжа ми да профучава като линейка, след известно време аз, и детето припка след нас. Асансьора е с чип, ние нямаме такъв и бягаме нагоре по етажите. Аз съм на 2я, мъжа ми е на 6я и аз викам: какво става? Той, отключил само желязната врата вика: нямам ключ за дървената, ще я разбия. Аз: разбий я! Мисията е изпълнена , всички сме в апартамента - няма никой. Аз тайно проверявам дали не е паднала през терасите... успокоена сядам на дивана и правя великото заключение: Значи си е на село! Мъжа ми ей така ме изгледа  Shocked    ... има и продължение , но няма да успея да го пресъздам толкова смешно, затова и до тук е достатъчно!

# 1 193
  • I want it all and I want it now.
Ани   Laughing не мога да спра да се смея.

# 1 194
  • Варна
Ани,
сигурно хич не ви е било до смях, ама аз се скъсах да се хиля hahaha hahaha hahaha
Оправи ми настроението Party

# 1 195
 hahahaРазказвай края!Той и този е смешен ама чакам нататък!!!!

# 1 196
  • Карлово
успокоена сядам на дивана и правя великото заключение: Значи си е на село!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 197
  • София

Вчера се качвам на асансьора, вече изморена от работа, с едничката мисъл - вкъщи.
След мен влиза един съсед. Застава до копчета за етажите, натиска неговия, асансьора тръгва,
той се обръща и ме пита:
- Вие къде бяхте?
Аз без да се замислям, изстрелвам:
-Ами на работа  Crossing Arms
Откъде на къде ще ме пита къде съм била.... 2 секунди по-късно се усетих какво съм казала, забелязвайки
погледа на съседа  Shocked и му казах:
- Аааа на последния съм аз  Whistling
Добре, че той беше само до 4тия...

# 1 198
Хахаха, много сладки истории - Ани, съчувствам ти за нервната криза, ама репликата накрая "Значи си е на село" просто ме разплака от смях Joy

# 1 199

След мен влиза един съсед. Застава до копчета за етажите, натиска неговия, асансьора тръгва,
той се обръща и ме пита:
- Вие къде бяхте?
Аз без да се замислям, изстрелвам:
-Ами на работа  Crossing Arms

И аз така бих реагирала hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт