Номинации за най-голяма муня

• 3 560 528
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 000
Вчера в 17 часа ми се обади сестра ми и се разбрахме къде да се чакаме след работа, за да се видим. В 17.30 часа излязох от работа и се метнах в колата при колежката, с която обикновено се прибирам. И си се прибрах. Crazy 40 градуса е навън, простено ми е, че забравям.

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 11:05 от Dara888

# 12 001
  • Euskal Herria
Реших да спирам климатика. Натискам копчето на дистанционното, няма промяна, продължава да работи. Отстрани моят мъж седи и се хили. И как няма - вместо дистанционното за климатика държах в ръката дистанционното за телевизора. А двете са коренно различни на вид - и по форма, и по цвят.

# 12 002
  • Стара Загора
Реших да спирам климатика. Натискам копчето на дистанционното, няма промяна, продължава да работи. Отстрани моят мъж седи и се хили. И как няма - вместо дистанционното за климатика държах в ръката дистанционното за телевизора. А двете са коренно различни на вид - и по форма, и по цвят.
Пак поне, че с някакво дистанционно се пробваш. Аз обикновено се мъча с телефона си.  33uu

# 12 003
  • София
Аз един ден се опитах с дистанционното да затворя вратата на балкона.

# 12 004

И аз така...натискам и се чудя защо не се изключва и си мисля - Пак ли батериите са сдали багажа? Усетих се чак, когато телевизорът се включи  Mr. Green

# 12 005
Вчера избирам картичка за имен ден. На жена, но доста нестандартна, не вървят при нея обичайните цветя и "мадамски" неща. Трудно избрах, но накрая тръгвам горда към касата. Пресреща ме сина ми. Питам - харесва ли ти картичката? Той ме гледа странно - "Мамо, нали картичката е за Петя?" Аз - разбира се, че е за Петя. И той: "Добре, ама тука пише "За най-добрия дядо" Dizzy Face

В мое извинение освен жегата ще спомена и факта, че надписът беше ръкописен и чудно вплетен в цялостния вид на картичката, без да се откроява особено Grinning

# 12 006
Като заговорихте за климатици. В хола ни е по - нов климатика и го оставихме от седмица да работи непрекъснато на 25градуса, като влезеш в стаята е приятно, не те удря хлад или да ти става студено, като се застоиш.
Ама като решим да си лягаме в спалнята - жега.
Там имаме климатик, ама е доста стар и започна да прави проблеми...нещо не му хваща дистанционното (не е от батериите), та 2години не го бяхме и пускали и онази вечер ММ успял да го пусне и да го нагласи и него на 25градуса.
Добре спахме, на сутринта ставаме аз и детето, мъжо на работа и отварям вратата на затворената тераса към спалнята, че голям част от играчките на детето са там...моткам се из вкъщи, оправяме се да излизаме с детето, ама започва чак хладно да ми става в спалнята...преди да тръгнем, оставям освен вратата към терасата и тази на спалнята отворена. Логиката ми беше, да влезе топло от коридора и да не е толкова хладно в спалнята.
Върнахме се...стоим пак в спалнята на отворени врати...хладно..обухме по едни чорапи с детето, не смея да изкл климатика, че незнам после дали ще тръгне. Вече взех да се завивам със завивка...няма стопляне тази стая, дори с отворените врати.
Звъня на ММ и му казвам че и двата климатика са на 25градуса, ама в хола е приятно хладно, а в спалнята студено. Какво да направи той от работа, казва ми да увелича градусите, щом ни е студено, ама тц, сменям градусите на дистанционното, ама климатика не реагира.
Връща се ММ гледа двете врати на спалнята отворени, ние завити и ми вика "Ти си голяма шматка, защо не отвори и външната врата?" А аз в своя защита му обяснявам логиката си, че съм отворила да влезе топъл въздух и да не е толкова студено... Ама се оказа грешна  Embarassed Laughing Като навлиза топъл въздух климатика не престава да духа студено, за да охлади...
Посмя ми се на логиките...

# 12 007
  • София
Преди няколко дни Муня (т.е. аз) решава да се обади по стационарния телефона на баща си (само с него говоря, с останалите по GSM-a), натискам последно набран номер и си звъня (даже и не поглеждам кой е, щото, нали само с него говоря). Забравих обаче, че предната вечер си търсих мобилния и за да го намеря си звъннах да го чуя. Та, звъня аз на баща си и в същия момент GSМ-ът ми звъни. Хуквам към него, затварям слушалката на стационарния, за да видя кой ме търси и звъненето спира. Решавам да видя след малко и повторно звъня на баща ми. GSМ-ът ми пак звънва в същия миг. Отново хуквам към него, затварям слушалката и звъненето пак престава. Вече леко раздразнена кой толкова ми звъни и затваря решавам да видя в регистъра кой е звънял и гледам непознат номер. След около половинминутно дзверене осъзнавам, че това е номерът на домашния ми телефон и след още около минута ми просветва какво се случва.
Ехххх, Муничка, Муничкаааа, Муничка!

# 12 008
Заредихте ме с добро настроение.  Hug

# 12 009
Моето не знам длаи се води мунско ама да си го кажа.
Сега текат някакви разпродажби в мола и аз с цялата си "прелестна" осанка, която включва тяло + бая тумбак естествено да не изпусна авантата отивам в мола. и в тоз магазин, оня магазин. Абе, лекнко се уморих. Та, отидох в H&M и там изръшках да разгледам ама бая се уморих. Та реших да поседна за 5 мин.Тъй де, ама единственото столче,което видях беше в пробната. Влизам аз там, дърпам завесата и сядам. Влязох без нищо в ръката, която да с епробва. Постоях, та тръгнах. И като излизам от пробната, една жена с костщм, вратовръзка, червена коса на кок и очила слоени на ръба на носа тръгва след мен. Отивам до асансьора виждам я с периферното си зрение, тя до мен. Качвам се в асансьора, тя се стрелва след мен по стъпалата. на долния етаж чинно вървя заедно  с мен. Явно бях крадла в нейните очи. И сега се замислих..защо не взех нещо в ръка, ей така, просто да не съм подозрителна.

# 12 010
Да предположим, че аз съм Ж, мъжът ми М.
Получавам от него имейл:

Хай М,
...
Cheers,
Ж

Седя и се дзверя, накрая раазбрах. С огромен патос му говоря каква е муня Simple Smile. Оказа се, че не той е мунята. Просто е решил да ме избъзика, защото преди дни съм му писала.

Скъпа Ж,
...
С любов,
М

# 12 011
прибирам се днес от зъболекар, скапана, навън 1000 градуса температура, минах напазарувах даже със сетни сили и заставам пред входната врата и чакам сама да се отвори....като в супера. Вадят се ключове, търси се ключ за тая пуста врата....тя е с чип. Качвам се в асансьора и натискам ....не мръдва. Аз вече проклинам целия свят и си представям как ще се качвам до 6-тия етаж... Влиза в този момент една съседка, поглежда ме странно и си натиска копчето за етажа и тръгваме. Аз съм си натискала през цялото време началния етаж и проклинам скапания асансьор.  Представям си що за гледка съм била.....зачервена,потна,рошава,с подута буза ,с торби колкото мене и си стои в асансьора и зяпа тъпо Simple Smile

# 12 012
  • Майничка
Да се изтипосам и аз с уврял от жегите мозък: халатът ми за баня отдавна беше за пенсиониране, обаче ха днес, ха утре... надхвърли пределната възраст с бая годинки. Тези дни останах сама вкъщи, та реших да шкартирам малко натурии, докато никой не е изревал. Естествено, "пенсионерът" е на първо място, даже не го нарязах на парцали, а направо потегли към кофата след сутрешния душ в 6ч., с идеята да се обзаведа с нов докъм 10,30-11ч., щом отвори близкият търговски център. Да, ама подкарах едно подреждане, едно пране... и чак към 20ч., когато вече стана крайно наложително да изпера и себе си, усетих гредата.  Mr. Green

Това беше муньовщината от вчера, а от днес - изтипосах се в темата за муньовците. ooooh!

# 12 013
И аз да кажа как изложих детето, ама добре че е малка и неразбира.

Поръчах на детето едни къси панталони, пристигнаха в петък, пробвах ѝ ги за 2мин, супер са. Пуснах да ги изпера, успяха и да изсъхнат и следобед, като се върне от работа ММ ще пътуваме към морето.
Обличам на детето същите къси панталони, мятаме багажа в колата и потегляме.
Решаваме да минем през мола в Бургас, спираме на външния паркинг и вървим към входа, ММ на 5 крачки пред нас, аз държа детето за ръка и вървим.
Чувам че минава самолет и гледам нагоре и вървим...след малко усещам, че детето забави крачка, ама не отделям поглед от самолета, пак се бави, ама не е като да си дърпа ръката, а все едно нещо и пречи да върви.
Поглеждам, те и паднали късите панталони до кокалчетата и милото не може да ходи по - бързо.
Изчервих се, засрамих се...майка ѝ, докато гледа самолета, детето ще си загуби гащите...
Пък тя се смее, хич не и пука.
Вдигнах и панталоните, ама има още 10-тина крачки до входа, пак се изсулиха, та занесох я до вътре и вече ги стегнах от ластика от вътре да няма падане...

# 12 014
  • Шумен
Последният разказ ми припомни аз как се червих пред една леличка в детската градина, като си заведох детето без бельо. Били сме първа група, лятото жега от сутринта, ние бързаме. Сложила роклички да им е хладно, вървим или по-скоро аз ги влачех сънени за нещо се бях замислила. Вали ме дърпа няколко пъти в опит да ми каже нещо, изобщо не я отразих до момента в който не се спъна и от инерцията полетя напред. Удържах я да не обели нос и какво да видя гащичките и оплетени в сандалите вече стъпкани Anguished Махнах и ги и видях че ластика се е скъсал, хвърлих ги в първият контейнер с надеждата в градината да и сложа незабелязано резевното бельо, да ама не посрещна ни лелката на групата. Жената искаше да поеме децата от вратата а аз да тръгвам, то хубаво ама как да и я оставя без бельо, казах и че не бързам и влязох с децата. Кой знае какво си е помислила като ме видя да слагам резервното бельо на детето Flushed

Общи условия

Активация на акаунт