Номинации за най-голяма муня

• 3 560 484
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 015
 Joy Представих си ги малките сладки душички как плетат крачета в смъкнтите панталонки. Аз обаче съвсем не бях толкова сладка като тях, когато нахлузих едни стари дънки и излетях да градинарствам. Забравих обаче, че съм свалила заветните 10 кила, които си бяха за сваляне. Припомних си го, когато в движение дънките се смъкнаха до глезените ми и лъснах на средата на двора по натюрлих бели гащи.  Embarassed

# 12 016
Joy Представих си ги малките сладки душички как плетат крачета в смъкнтите панталонки. Аз обаче съвсем не бях толкова сладка като тях, когато нахлузих едни стари дънки и излетях да градинарствам. Забравих обаче, че съм свалила заветните 10 кила, които си бяха за сваляне. Припомних си го, когато в движение дънките се смъкнаха до глезените ми и лъснах на средата на двора по натюрлих бели гащи.  Embarassed

Поради тази причина може да си предизвикала единствено възхищение в мъжката част от публиката и завист в женската! Grinning

# 12 017
Обитателите на съседните дворове са над 75-годишни и най-вероятно вече недовиждат, та съм се разминала и с възхищението, и със завистта.  Laughing

# 12 018
Може и да съм писала преди - Като бях ученичка, ми бяха купили еднакъв модел два чифта обувки, едните тъмно кафяви, другите светло сиви. Един ден съм се обула за училище, обаче на единия крак тъмно кафява, на другия - сива.  Mr. Green Mr. Green Добре, че имахме физическо, та си обух гуменките и така карах през деня.

# 12 019
Аз имам бебе на 9 месеца (почвам с оправдание нали.. Stuck Out Tongue Closed Eyes), та мунски неща имам всеки ден, ама като не помня Close

Обаче онзи ден как се подредих.. Прекалих нещо с ексфолиацията и си лягам с червен нос. Буди се бебето да суче по някое време, суче, заспива, аз ставам за вода. Бродя из апартамента, нещо ми щукна да ходя в неговата стая и виждам един крем за подсичане, подарък от болницата, дето така и не ползвах за него. Мажа смело носа, супер. Сутринта ставам и пак се наклепвам, оправям си чантата и изскачам към работа. Качвам се в асансьора, поглеждам - рошава, ама рошава. Нищо ново, аз съм си всеки ден така, обаче съм се подредила и с едно чудесно бяло петно централно. То добре, че огледалото беше открито де, понякога "завиват" кабината отвътре, ако има някой да мести мебели, щях да си цъкам така с крема до офиса сигурно.

# 12 020
Аз се червих последно на това. Пуснах го наскоро в социалните мрежи и си го припомних... Това определено минава за муньовщина.

Случката е с давност няколко години и като се сетя, хем ме хваща срам, хем ми става смешно.
Седнала съм и обядвам, когато към мен се присъединява един тъмнокож приятел, който започва да яде на крак.
Аз: "- E, хубава работа, какво седиш прав...седни и хапни като бял човек!" (facepalm)

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 23:03 от Анонимен

# 12 021
Аз се червих последно на това. Пуснах я наскоро в социалните мрежи и си го припомних... Това определено минава за муньовщина.

Случката е с давност няколко години и като се сетя, хем ме хваща срам, хем ми става смешно.
Седнала съм и обядвам, когато към мен се присъединява един тъмнокож приятел, който започва да яде на крак.
Аз: "- E, хубава работа, какво седиш прав...седни и хапни като бял човек!" (facepalm)

Ваййй....FlushedScream Това вярно си е издънка! Човекът реагира ли или се направи, че не е разбрал?

# 12 022
Тактично се направи, че не е чул. Simple Smile

# 12 023
Поне ти е спестил неудобството да се обясняваш....

# 12 024
По-голяма муньовщина е да кажеш на тъмнокож колега, току що върнал се от море: "леле, колко си почернял".Relieved

# 12 025
Вчера прилежно копирах няколко пъти личната си карта и пратих мъжа ми да оправя документи за прехвърляне на кола, а срока на моя документ за самоличност изтекъл преди 4 месеца...  ooooh!
Добре, че може и с шофьорска книжка.

# 12 026
решавам да си взема сутрешен душ още преди кафето и преди да си сложа лещите. излизам доволно, взимам си новия крем за лице от шкафа, обилно се наплесквам по лицето и усещам, че нещо миризмата му много гадна, взирам се в опаковката и...... кремът за крака на мъжа ми Confounded

# 12 027
  • до най-прекрасния мъж
решавам да си взема сутрешен душ още преди кафето и преди да си сложа лещите. излизам доволно, взимам си новия крем за лице от шкафа, обилно се наплесквам по лицето и усещам, че нещо миризмата му много гадна, взирам се в опаковката и...... кремът за крака на мъжа ми Confounded
Има един с камфор. Ако е такъв или подобен.... Mr. Green

# 12 028
ох, значи камфор е гадната съставка, която като се опиташ да отмиеш, все едно са ти плиснали бензин в лицето и са ти драснали клечката  Sick

# 12 029
При последния опит да направя нещо преди да взема душ и да си сложа лещите щях да запаля къщата 😁

Общи условия

Активация на акаунт