Номинации за най-голяма муня

• 3 560 466
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 030
Правим ремонт, мръсна,прашна и в латекс , муня влиза да се къпе. Взимам пяната за лице и търкам старателно цялото лице , по едно време усещам някаква странна миризма от тази пяна(която по принцип не мирише), отварям очите ,почва яко да ми люти, взела съм лекарство-шампоан на мъжа ми.Щях да умра направо, щипе, люти. За оправдание да кажа , че и на 2-те опаковката е бяла.

# 12 031
  • Сф
Моите родители дълго време си бяха мазали ръцете с крем за крака с камфор. Докато един ден се намазах и аз и като ме лъхна тази странна миризма за крем за ръце, та им показах грешката.

# 12 032
В този ред на мисли  си спомням един случай с братовчед ми. Идва ни на гости ама не си маха шапката. Първи ден, втори ден. Накрая я махна и гледаме -червена коса. По-скоро рижава беше.   Обясни ни, че в банята вместо шампоан хванал шампоана-оцветител на майка му Simple Smile

# 12 033
А, това и дядо ми го направи навремето, но върху бялата си коса сложи някакъв рубинено червен шампоан-оцветител на баба ми и стана розовоглав. Бесен беше.

# 12 034
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
А, това и дядо ми го направи навремето, но върху бялата си коса сложи някакъв рубинено червен шампоан-оцветител на баба ми и стана розовоглав. Бесен беше.

аз скоро се омуних така - направих си маска на косата с куркума.
и понеже е полезна, сложих 1с.л. за по-хубаво.
след като си измих косата щях да припадна: белите ми коси бяха станали огнено жълто-рижави....
заедно с преобладаващите кестенявите (вече с отчетлив златист отенък) се получаваше невъобразима мешавица ooooh!

веднага чета в нета как да го махна този цвят, обаче разбирам, че влизал в косъма, не бил отгоре.
най-успешно се махал на слънце.
добре, ама от 3 дена вали нон стоп, няма шанс да стоя няколко часа на слънце да избледнее  Whistling
мдааа
мъжът ми ми каза, че ако искам да се правя на клоун, няма да ме спира  Whistling

# 12 035
ОО, куркумата се използва за оцветяване на маргарини Simple Smile Така, че малко си се докарала като маргарин Simple Smile

# 12 036
ОО, куркумата се използва за оцветяване на маргарини Simple Smile

За горчици знам, но за маргарин не бях чувала. Това ще е единственото полезно нещо в маргарина, но не ми се вярва да е истина. А и няма как да не му се усети миризмата и вкуса.

# 12 037
  • Шумен
Аз миналото лято се бях докарала русо-оранжева а един  шампоан оцветител, целта беше розов отенък ама ... Е не го изтърпях дълго да падне, купих боя и го елиминирах още на следващия ден Smiley

# 12 038
  • Mediterraneo
Аз пък ще взема да пробвам маската с куркума... Нямам бели коси, в момента съм боядисана в червено и ми е много любопитно какво ще се получи. Поне със слънцето нямам проблем да го намеря.

# 12 039
ОО, куркумата се използва за оцветяване на маргарини Simple Smile

За горчици знам, но за маргарин не бях чувала. Това ще е единственото полезно нещо в маргарина, но не ми се вярва да е истина. А и няма как да не му се усети миризмата и вкуса.

Тук съм го чела

# 12 040
Обажда ми се синът ми с треперещ глас и ми казва, че всичко е обърнал вкъщи, но телефонът му го няма. Изгубил го. Аз започвам да се нервя и му нареждам да го търси докато не го намери, че иначе не знам! След 5 минути пак звъни и ми казва, че няма никакъв шанс да го намери. Накрая стоплих и го попитах от кой телефон ми звъни. SmileSmileSmileХахахаа синковец!

Преди два дена още сънена, реших да си заредя телефона. Блеейки в тв-то бутам кабела на зарядното, бутам, бутам, но не влиза. Реших да погледна защо така, а то се оказва, че съм взела малкото ми двойно огледалце и се опитвам него да заредя. Astonished

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 11:09 от crazy banana

# 12 041
Аз пък ще взема да пробвам маската с куркума... Нямам бели коси, в момента съм боядисана в червено и ми е много любопитно какво ще се получи. Поне със слънцето нямам проблем да го намеря.

пробай първо на кичур. моята коса не е боядисвана от много време. може върху боя да има друг ефект.  Peace
пази си и кожата на лицето, за да не се впишеш и ти омунена тук  Joy
няма махане това жълто  Crazy

# 12 042
asyalein, ти ако не искаш да се боядисваш с химична боя, можеш да пробваш къносването. Но къната трябва да смесиш с индиго за да получиш кестеняв цвят. Виж в темата за къносването, как става.

# 12 043
asyalein, ти ако не искаш да се боядисваш с химична боя, можеш да пробваш къносването. Но къната трябва да смесиш с индиго за да получиш кестеняв цвят. Виж в темата за къносването, как става.

да, ама къната не хвана на белите коси, 3 пъти пробвах. Peace
индиго не се слага на бели коси, става синьо  Mr. Green
а след куркумата щеше да стане зелено  hahaha

иначе жълтото от куркумата го махнах с коприва: варих я доста време и си намазах косата, сега белите коси са с лек кестеняв отенък, но са си по-светли. Peace поне не са огнено жълти  Crazy

# 12 044
Ейй, заинтригувахте ме сега с този куркумян цвят  Mr. Green Дайте една снимка, че да си го представя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт