Номинации за най-голяма муня

• 3 560 603
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 540
  • Варна
Това си бях казала, че трябва да забравя. Но си мунско отвсякъде. С целият си акъл си натопих пръста в разтопяващата се захар за карамел, който майка ми бъркаше на котлона. Бях дете, но още помня как боли и как прогаря кожата.

# 12 541
Като ученичка в общежитието много ми се беше прияла препечена филийка, но в стаята нямахме котлони, тостери, фурни и пр. уреди. Реших, че може с бързоварче да си я препека. Успях малко, докато бързоварчето не се нажежи до червено и не ми гръмна в ръцете.

# 12 542
  • Шумен
Като дете и аз съм бъркала в топящ се карамел на котлона, баба ме остави за момент сама да го бъркам а аз реших да си опитам с пръстче

# 12 543
Почувствах се мунски, когато на отворена кола кабрио уверено дъпнах лостчето за вода на чистачките, с цел да позачистя стъклото, но по-скоро си стилизирах прическата. Laughing

# 12 544
  • София
Публика имаше ли?

# 12 545
  • Варна
Сещам се как едни познати си купили за Нова година фойерверки ама огромни, някакви ракети направо. И понеже ги дострашало на ръка да ги пуснат, с целия си акъл вързали "ракетата" за парапета на терасата и я подпалили. Онова като се разтресло, само дето не изкъртили желязото. Бая се бяха наплашили.

# 12 546
След онази случка забравих за всякаква пиротехника, даже пиратки не съм палила. И от бенгалския огън ме беше шубе.

# 12 547
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
наша позната купила фоерверк-свещ за торта.
на мъжа му се видяла голяма свещта и я запалили на балкона. тя нещо клюмнала и паднала под него. там, където паднала станал кратер с диаметър около метър и поне 5см дълбок.
опитвах се да си представя какво би станало, ако тя се беше преборила свещта да е върху тортата му.
сценариите включват болници, арест, присъда и в най-добрия случай - генерален ремонт на хола.

но си мисля, че не само тя е мунята. не е такъв човек, че да го убива по такъв зрелищен начин.

# 12 548
Всъщност тази "свещ" какво е било?

# 12 549
  • София
Вчера сутринта излязох с чадър, като всеки нормален жител на София. Вечерта ММ дойде да вземе детето от у-ще, а аз останах на родителска. За да не разнасям един плик с дрехи, го дадох на ММ да го карат вкъщи и си мисля: По тв казаха, че днес дъждът вече ще спира, ето сега не вали, за кво ми е чадър да нося и него (в 18,00 ч.)
Мушнах чадъра в плика при дрехите и - познайте - в 20 ч. отново валеше.

# 12 550

фойерверк някакъв. не за торта явно Simple Smile

потърсих снимка, но не я разпознах. видях обаче това Sad

има го на сайта на КЗП като опасна стока, забранена за продажба в ЕС.
преди няколко години им писах, че още се продава по магазините и сайтовете и получих отговор, че мога да докладвам само ако съм я купила и представя касова бележка.
още я има Sad Sad

# 12 551

фойерверк някакъв. не за торта явно Simple Smile

потърсих снимка, но не я разпознах. видях обаче това Sad

има го на сайта на КЗП като опасна стока, забранена за продажба в ЕС.
преди няколко години им писах, че още се продава по магазините и сайтовете и получих отговор, че мога да докладвам само ако съм я купила и представя касова бележка.
още я има Sad Sad

Миналата година купих 5 такива на баба от Али експрес, много си ги беше харесала.
Какъв е проблема с тях реално?

# 12 552
Предполагам калпавата пластмаска от която е направено лесно може да се подпали

# 12 553
не можем да спрем китайците, но в Европа и България е забранена за продажба от 2008
https://www.kzp.bg/opasni-stoki-v-bulgaria/details/YUAelawFevVzS … vVBY51xOw2xWMA-3d

преди имаше подробно описание на опасността.
съкратили са го, но помня, че не винаги се разтварят листенцата, а свещите се запалват, от което се пали цялото цвете.
и не гаснат, когато достигнат края, а запалват листенцата.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 12:58 от st. Dobri

# 12 554

Аз съм против такива свещи от миналогодишния рожден ден на детето. Едната като се разпали и разпръска изгорял барут през цялата торта. Първо, че окепази всички марципанени фигурки, които децата с нетърпение чакаха да изядат, после кой знае каква химия имаше, та изрязахме цялата глазура...

Общи условия

Активация на акаунт