Номинации за най-голяма муня

• 3 560 637
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 555
Всъщност тази "свещ" какво е било?

фойерверк някакъв. не за торта явно Simple Smile

потърсих снимка, но не я разпознах. видях обаче това Sad

има го на сайта на КЗП като опасна стока, забранена за продажба в ЕС.
преди няколко години им писах, че още се продава по магазините и сайтовете и получих отговор, че мога да докладвам само ако съм я купила и представя касова бележка.
още я има Sad Sad

Това го купих от български магазин през юни за рождения ден на детето. Shocked
Добре, че нямаше проблеми.

# 12 556
сутринта в пощата отивам да си взема колет. Жената ме пита за име......дупка. МП се обажда - "Муня Люлинска ако имате в списъка - за нея е "

# 12 557
  • Cyberspace
Днес отново чупя тъпомера, в серия съм. Първо, минавайки покрай една кола видях още отдалеч един кокер шпаньол да ме зяпа весело от задния прозорец и не мога да го пропусна. Приближавам и зяпам кучето, спъвам се в един камък и направо целунах стъклото, залепих си физиономията на него. Освен, че уплаших хайванчето, в колата имало и шофьор.... Пита човека добре ли съм, а аз отговарям с най-тъпия поглед, който притежавам: "По принцип да, но с главата май не..." Joy Отивам в един магазин за играчки да купувам СпонджБоб и Патрик на дететооо... На тръгване ми казват "Довиждане", а аз допълвам "Приятен ден и заповядайте отново!"... Видимо главозамаяна и не от самия лек, челен сблъсък със стъклото малко по-рано, а от собствената си тъпотия, си излях последните глътки кафе в дамската чанта. Бях се разпростряла на една масичка и си говоря, и тръгвайки започвам да мятам в чантата - покупката от детския магазин, телефон, портфейл, цигари, запалка.... Кафее... Flushed СпонджБоб и Патрик са плюшени и го поеха, поне. Достатъчно за днес - пускам щорите, заключвам се отвътре в офиса и не мърдам от стола. Точка.

# 12 558
Всъщност тази "свещ" какво е било?

фойерверк някакъв. не за торта явно Simple Smile

потърсих снимка, но не я разпознах. видях обаче това Sad

има го на сайта на КЗП като опасна стока, забранена за продажба в ЕС.
преди няколко години им писах, че още се продава по магазините и сайтовете и получих отговор, че мога да докладвам само ако съм я купила и представя касова бележка.
още я има Sad Sad

Това го купих от български магазин през юни за рождения ден на детето. Shocked
Добре, че нямаше проблеми.

И аз съм купувала такава за РД на дъщеря ми, проблем не съм имала. Тези дни видях същата да се продава по магазините, т.е. не е изтеглена от пазара.

# 12 559
  • София
сутринта в пощата отивам да си взема колет. Жената ме пита за име......дупка. МП се обажда - "Муня Люлинска ако имате в списъка - за нея е "

Значи има 2 Муни Люлински Simple Smile

Днес отново чупя тъпомера, в серия съм. Първо, минавайки покрай една кола видях още отдалеч един кокер шпаньол да ме зяпа весело от задния прозорец и не мога да го пропусна. Приближавам и зяпам кучето, спъвам се в един камък и направо целунах стъклото, залепих си физиономията на него. Освен, че уплаших хайванчето, в колата имало и шофьор.... Пита човека добре ли съм, а аз отговарям с най-тъпия поглед, който притежавам: "По принцип да, но с главата май не..." Joy Отивам в един магазин за играчки да купувам СпонджБоб и Патрик на дететооо... На тръгване ми казват "Довиждане", а аз допълвам "Приятен ден и заповядайте отново!"... Видимо главозамаяна и не от самия лек, челен сблъсък със стъклото малко по-рано, а от собствената си тъпотия, си излях последните глътки кафе в дамската чанта. Бях се разпростряла на една масичка и си говоря, и тръгвайки започвам да мятам в чантата - покупката от детския магазин, телефон, портфейл, цигари, запалка.... Кафее... Flushed СпонджБоб и Патрик са плюшени и го поеха, поне. Достатъчно за днес - пускам щорите, заключвам се отвътре в офиса и не мърдам от стола. Точка.

Леле, как се смях с това кафе Simple Smile
Аз, преди години се смея с една приятелка (бяхме деца на около 12-13г) и смеейки се полягвам на капака на една кола. Добре, обаче вътре имало шофьор. И явно зад да ме изгони човекът реши да запали. Такъв подскок направих, че вероятно подобрих олимпийския рекорд на Стефка Костадинова о т 2,09м

# 12 560
  • София-Младост
Вчера в Лидл, влязох да взема три понички за синът ми и приятелчета...те чакат на площадката. На касата взимам и мокри кърпички, за да не ядат с мръсни ръце. Обмислям да ги сложа на удобно за изваждане място...колебанието ми беше м/у джоба и чантата...пъхнах си ги в чантата. И го направих с такава лекота, че чак се уплаших...
Извадих ги де и си ги платих...

# 12 561
Говорим си днес с една колежка и в този момент и звъни служебния телефон. Обикновено като вдигнеш казваш името на фирмата и личното си. Тя на личното зацепи Simple Smile. Така се разхилихме всички около нея, че тя накрая затвори Simple Smile. Добре че беше познат колега от другата страна Simple Smile.

# 12 562
Леле, това майчинство не ми се отразява добре.
Като храня бебето й пускам музика на телефона да не шава много, че става мазало. И днес така. Взимам телефона, пускам ю тюб и започвам да я храня. Давам лъжичка, поклащам се н такт  и си мисля нещо. След минута се усещам, че нещо не е както трябва.  Бебето гледа ту мен, ту телефона и се разсейва нещо. След още 30 сек. осъзнавам , че музика НЯМА. Уж съм натиснала плей, но не съвсем.  Поправих се де, но ми отне 2 минути да зацепя. Май имам нужда от сън.😶

# 12 563
  • до най-прекрасния мъж
Прясно от преди малко. Говорим с ММ по телефона и той ми обяснява,  че след малко си идва, да се приготвям, че ще излизаме. Аз му съобщавам с весел глас: Ааа, не се притеснявай, аз дрехите съм си ги приготвила. Ти докато хапнеш, аз ще се наям. Е, имах предвид, че ще се облека, ама...уж съм вечеряла, пък....

# 12 564
Много се смях момичета.
Аз днес за малко да се кача в чужда кола. Последните дни ММ ме взима с колата.
Та така и днес. Така де, си помислих. Blush Заключвам аз магазина и тръгвам. И виждам насреща ми кола с нашият цвят и номер  завършващ на същата цифра. Усмихвам се и.... още малко ще отворя вратата
 Е, не отворих. Останах си с глупавата си усмивка. Вътре седеше момче шофьор, който ме изгледа доста странно. И не го обвинявам де. Joy

# 12 565
  • Countryside
Ооо, почти си се качила... А аз направо се качих... Физиономията на шофьора- безценно!

# 12 566
Моя приятелка не само, че се беше качила, но беше попитала шофьора "няма ли да тръгваме вече".

# 12 567
А сестра ми пък я бяха превозили от точка А до точка Б. Стояла си на спирката, спряла кола и тя се качила, а по нея и една друга жена. Едва вътре видяла, че това всъщност не е Х, за когото се припознала. Шофьорът и жената си говорили, тя си стояла тихо отзад и си умирала от срам. Добре, че и жената била до точка Б, та слезли и двете. После много се смя. Беше сигурна, че шофьорът е решил, че тя е с жената, а жената вероятно е помислила, че и сестра ми познава мъжа.

# 12 568
А сестра ми пък я бяха превозили от точка А до точка Б. Стояла си на спирката, спряла кола и тя се качила, а по нея и една друга жена. Едва вътре видяла, че това всъщност не е Х, за когото се припознала. Шофьорът и жената си говорили, тя си стояла тихо отзад и си умирала от срам. Добре, че и жената била до точка Б, та слезли и двете. После много се смя. Беше сигурна, че шофьорът е решил, че тя е с жената, а жената вероятно е помислила, че и сестра ми познава мъжа.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Ехеееее.....това като виц направо!

# 12 569
Майка ми така махала за такси, явно мъжът в колата се припознал, спрял и тя се качила. Казала адреса и той я питал :"Познаваме ли се?", Тя нервно (защо трябва да се познават с шофьор на такси) : "Не,  не се познаваме". Той пак същото, тя пак : "Не, не се познаваме." Човекът все пак потеглил и тя в един момент се усетила: Ама вие не сте ли такси? Joy

Общи условия

Активация на акаунт