Номинации за най-голяма муня

• 3 560 633
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 570
  • о`майна лунна нощ е
Колежка - муня от темата, беше споделила преди време, че чакайки дълго на спирката, спряла една жълта кола и тя се метнала отзад в нея, защото я помислила за такси. Дала направлението, закарал я човекът и чак като спрели да слиза, видяла, че това всъщност няма касов апарат, автомобилът не е такси, а обикновена жълта кола /не помня дали не е имало и човек на предна дясна седалка/. Явно хорицата са били в същата посока и са й направили услуга с превоза.

# 12 571
Моя колежка слязла от колата на братовчед си, за да иде до магазина, а той тръгнал, за да обърне преди да я вземе. На неговото място спряла друга кола същия цвят, нашата муня излязла от магазина, влязла в колата и почнала да обяснява каква самобръсначка си купила. След като не й отговорил никой и колата не тръгнала, питала защо не тръгват и погледнала шофьора, а там се блещело едно момче невярващо какво се случва 😄

# 12 572
Аз веднъж се върнах до горе за нещо, мъжът ми се качи да чака в колата. Връщам се, него го няма. Реших, че ме е забравил (случвало се е) и се прибрах.
Пък той обръщал колата и се върнал да ме чака. По едно време ми звънна, така се разбра за недоразумението. Simple Smile

# 12 573
Аз май съм го споделяла вече, но ще го напиша пак, защото много ме радва жената от историята Grinning

Преди години в един проливен дъжд, ама много проливен, едвам се мятаме в колата с приятеля ми и тъкмо настанили се, се отваря задната врата и ние очудени поглеждаме назад. И виждаме една жена, която ни примолва да я хвърлим до близката спирка на автобуса  Mr. Green Така чеее, да си знаете... Ако някой ден закъсате при лоши метеорологични условия, не му мислете много, много, а действайте  Mr. Green Няма да ви бъде отказано  Crazy

# 12 574
Да, имам в миналото една история която завършва с качване в чужда кола.
Един колега от университета минава през Пловдив. Понеже с него ни свързваше много спомени - бе на най-добрата ми приятелка гадже, на мен редовно ми правише курсовите работи по ВМ. И така, разбираме се да мине покрай Тримонциума на спирката, аз да се кача. Така, той казва - Аз съм същия, колата е същата.
Доообре, но каква му бе колата? Казвам си, че като го видя, ще си спомня ииии....Blush Спира една кола, шофьора ми изглежда досущ като моя колега, номера, забележете номера бе Бургаски!, щото аз и това погледнах!  и аз се мятам в нея. Сядам си и казвам - Ела у нас, ММ много ще ти се зарадва, защото много съм разказвала за тебе. Чувам едно Моля, произнесено като с женски глас. Подскочих като маймунка ухапана от насекомо, погледнах го пак, уверих се, че той все пак не е пълно копие на приятелят ми и веднагически излязох. Толкова бях стресирана, че даже не казах извинение. Исках да се измета от погледа му по най-бързият начин. Най-смешното обаче бе, че моят колега, за малко да катастрофира, защото момиче приличащо на мен пресичало. Той се загледал дали вече е доближил хотела и за малко да стане белята. И забелижете, това в един и същ ден!

# 12 575
Слагам тук една майка Муня. Не я познавам и добре, че. Излизам вчера от паркинга на нашия блок и забелязвам една майка, която държи детето си за ръка. Детето бе на не повече от 4 годинки. Майката приказва по телефона и така, както си върви хваната за ръка с детето си, то се заби в един уличен знак. Интересното е, че то реве, та се къса, тя си приказваше все така по телефона. Rolling Eyes

# 12 576
Леле ShockedКак сме живели толкова години без телефон,закачен 24/7 за ухото не знам ooooh!

# 12 577
Като казвате за припознаване.
И аз преди няколко години бях на гости при нашите и отивам да разходя кучето им, виждам в далечината познато момче (кавалера ми от бала). Ама аз и с цайси, недовиждам надалеч добре.
Загледах го от далеч с повече брада от колкото съм го виждала до сега, ама какво пък...решил да пусне повече окосмение по лицето.
Загледа ме и той и двамата си махаме (не помня кой първи) и вървим един към друг. Като приближихме на около 2-3 метра спряхме рязко и двамата една сконфузена физиономия и рязко се обърнахме и всеки си пое по - пътя обратно.
Ами не беше кавалера ми от бала, не го и познавах, това момче, явно и аз не бях тази за която ме е помислил 😀

# 12 578
Явно и ти не си била дамата му от бала  Mr. Green

Разбрали сме се с приятеля ми днес да хапнем навън, след като той приключи работа. Ще си взимам душ и се запътвам с хавлията към банята и в това време си мисля какво да облека. И аха да посегна да си закача кърпата и виждам, че вместо това съм взела едно покривало за легло.

А преди банята решавам да си направя пилинг маска от нашумелите напоследък черни маски. Но тъй като с махането се отскубват и мъхчета по лицето, решавам да се намажа само в Т-зоната. Така де, имам нужда от махане на черни точки, а не от епилация. И ми скимва да му пратя една такава снимка, но за по-голям разкош, решавам да нарисувам инициалите на имената ни на едната ми буза. Става време да я махам и с ужас забелязвам, че мястото с инициалите е зачервено от издърпването на маската и направо се чете какво е пишело  Mr. Green  Закрепих положението с малко крем и пудра  Mr. Green

# 12 579
Марко оф топик, но помага ли маската? Наистина ли почиства толкова добре?

# 12 580
Ако питането е специално за черната пилинг маска, според мен няма разлика от другите подобни маски. Просто някой много хитро се е сетил да я оцвети в черно, така че да се вижда лесно всяко едно нещо, залепнало за маската... Иначе при почистено и напарено лице върши някаква работа  Simple Smile

# 12 581
Ако питането е специално за черната пилинг маска, според мен няма разлика от другите подобни маски. Просто някой много хитро се е сетил да я оцвети в черно, така че да се вижда лесно всяко едно нещо, залепнало за маската... Иначе при почистено и напарено лице върши някаква работа  Simple Smile
Точно за нея питам. Във фейсбук ми излиза реклама. Коментарите обаче са от пълен боклук до супер продукт.
Благодаря. 

# 12 582
Сутринта станах в 6и към 8,20 вече съм пред градината, за да оставя малкото дете. Виждам един познат, спиаме се за 2 минути и накрая се разделяме, той ми казва "Чао!", аз се усмихвам широко "Хубава вечер и на теб"

# 12 583
Влязох вчера в магазин за дрехи втора употреба. След като разбрах че има промоция 4 дрехи за левче, освен че накупих на мен си сума ти и неща, взех и 20 мъжки ризи- страхотни. Сега на кого ще ги подарявам, идея си нямам. ooooh! Май ще отидат до контейнера- каквото съм слагала там, винаги се взема.

# 12 584
  • София
В София има едни контейнери на БЧК за дрехи, виждам, че пише, че си от В. Търново, не знам там дали има. Може и там да се сложат.

Общи условия

Активация на акаунт