Номинации за най-голяма муня

• 3 560 609
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 585
  • sf
А защо въобще купи 20 ризи? 😂

# 12 586
Ненаситно е човешкото око. hahaha А и са много хубави, сакън, да не ги купи някой друг.

# 12 587
  • София
Пази ги за сина, като порасне Simple Smile

# 12 588
Ако можеш да шиеш, от мъжките ризи могат да се ушият хубави роклички.

# 12 589
Контейнери за дрехи има и пред Кауфландите или поне пред някои.

Аз вчера излязох по сутиен. Бързах за детето и бях загряла. Добре че, като влязох в асансьора ми стана хладно, та се усетих.

# 12 590
  • Карлово
Пази ги за сина, като порасне Simple Smile
Ох, това ми наведе на спомени...... Дъщерята, тогава 4-5 годишна, имаше приятел Ваньо. Разтребваме след покойния чичо на мъжа ми и аз казвам за един костюм, че е много хубав. ММ отговаря, че е много голям размер - да го изхвърлим. Малката се затръшка - "Ще го пазим за Ваньо!".

# 12 591
Хаха, запазихте ли го?
Ще ги дам на баща ми, измислих, той и без това няма много.
Нямаме тук такива контейнери, поне не съм чувала и виждала.

# 12 592
Аз само се присещам някакви неща, покрай вашите истории.
Та Ваньо ме подсети.
В ученическите години с най - добрата ми приятелка (и до сега е) постоянно се удряхме (на шега), иронизирахме се, една пред друга, пред хората, дори такива с които скоро сме се запознали ни гледаха много странно, питаха ни наистина ли сме приятелки 😀
Та в този период моята приятелка ми викаше "Ванко", ама и двете толкова бяхме свикнали с това обръщение, че изобщо не ни правеше впечатление, че е мъжко.
Бях и дала мои токчета за повод и се мина седмица, баба и ги видяла у тях и я питала на кой са тези обувки.
Моята приятелка веднага "А, на Ванко"
Баба ѝ ама как на Ванко, кой е този Ванко и защо носи токчета 😀

# 12 593
  • София
Купувам си днес маратонки и боти от МОЛ-а. Маратонките, с които бях, бяха последен сезон и ги слагам в кутията на новите, за да ги изхърля и обувам новите. Към колата виждам контейнер за боклук и с театрален жест мятам кутията със старите маратонки. В колата да си видя ботите.  Shocked Ясно, нали. Та ги вадих от контейнера. Добре, че беше наблизо.  Embarassed

# 12 594
Мунщина от вчера. Решавам да отида до библиотеката да върна книгите. Тръгвам, почти съм стигнала до метрото и осъзнавам, че не съм взела въпросните книги. Добре поне, че не се бях качила.

# 12 595
  • Германия
Мунщина от преди половин час. Решавам да пера и слагам дрехите + препаратите в един кош. За да стигна до пералнята трябва да мина през тесен коридор, който се използва частично и като склад. Като казвам тесен, имам предвид, че свободният проход е широк около 80см и трябва да повдигна коша за пране доста нагоре, за да се промъкна покрай купчините багаж. И както го повдигах,  почти пълната 1,5-литрова бутилка с омекотител се изплъзна и падна на земята. Капачката се пръсна и близо половината съдържание се изля. Expressionless Та сега имам един куп микрофибърни кърпи, напоени с омекотител (използвах ги, за да го попия) и подозрително свежо ухаещ коридор.
Сериозно обмислям сега да седна някъде и до края на деня да не пипвам нищо. Не ми се мисли иначе какво още ще успея да натворя.

# 12 596
Илайза, със сигурност не трябва да пипваш домашна работа. Направи си кафе, като много внимаваш с чашата и кафето и седни пред телевизора. Ако мъжът ти пита защо не е свършена работата, кажи, че от форума са ти направили такова предписание!  Mr. Green Peace

# 12 597
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile д-р Радева като кажеш и всичко ще стане ясно Simple Smile

# 12 598
  • София
Онзи ден ще уча дъщеря ми да простира. Не чувам пералнята да върти, значи е изпрала и пращам детето да извади дрехите в леген и да го изнесе на терасата, след което да ме извика за да ѝ покажа и да продължи сама. Речено-сторено. След като му извикаха да дам ОЦУ-та отивам на терасата, хващам първата дреха.... абе нещо ми е странна... оставям я, хващам втората, пак така, разравям всичко в легена, ами те съвсем сухи бе! При което аз много притеснена, влитам при мъжа ми, развълнувано плясакам с големите си бели криле и грача как пералнята се е развалила и обрисувам краткият ни живот и мъчителна смърт, затрупани от мръсни дрехи... това защото у нас се пускат поне по 2 перални дневно, големи сме прасета, особено онези другите четирима, аз съм просто суетна Simple Smile
След развалнуваната ми тирада, благоверният стана да погледне какво ѝ е станало на пералнята и дали не може да я ремонтира с почукване, разтърсване или цъкане с език и... сетихте се, нали... моя милост просто е забравила да я пусне.Innocent

# 12 599
  • Варна
Онна, искрено ме разсмя с описанието на краткия живот и смъртта след него. Благодаря, имах нужда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт