Номинации за най-голяма муня

• 3 560 563
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 12 600
  • Бургас
И нашия татко ги умее ремонтите с цъкане с език Grinning много му се отдават.

# 12 601

Цитат
Онзи ден ще уча дъщеря ми да простира.
Няма да ти кажа как го прочетох това простира Embarassed
И как се изцъклих само #Crazy

# 12 602
  • София
Е, аз го прочетох като "протестира".

# 12 603
  • София
Е, аз го прочетох като "протестира".
Ми че то това си е професия направо. Сигурно добри пари могат да се изкарат като професионален протестър Wink

То и онуй другото, за което шоколадче говори също е професия, де. Може и добри пари да се изкарват дори. Но благодаря съм, щерката да я практикува, хеле пък аз да я уча!

# 12 604
  • Бургас
Неуместно изказване за дете,пък каквото и да си се объркала там в текста. Wink

# 12 605
Славче,не се филмирай,никой не е искал да обиди което и да е дете.Шокирах се като го прочетох по този начин,мисля,че Onna-bugeisha ме разбра.

# 12 606
вчера след вечеря с любимия си направихме стандартната разходка из квартала. Връщаме се и се качваме в асансьора, обаче той спрял малко по-високо. Аз обяснявам нещо разпалено и не си гледам в краката. Така хубаво целунах пода на асансьора...онзи моя галантен младеж се скъса да се хили. А на мен учудващо ми нямаше абсолютно нищо, една синка дори не можах да си докарам.  Но като се върнахме му го върнах на моя /бе да искам/ .Излязъл на терасата да си провери прането дали е изсъхнало, аз не го виждам и затварям вратата и отивам в банята.... Милия 10 минути вися на простора в 1 през нощта Simple Smile

# 12 607
Пак щом не е откарал цяла нощ...Wink

# 12 608
Онна, разсмя ме. Grinning

# 12 609
  • София
Аз имам три знакови заключвания на терасата. Първото беше от големият ни син, някъде около 3 годишен беше - съвсем нарочно маймуната му с маймуна ни заключи - мен, простирайки на едната тераса и баща му, който майстореше нещо на другата. Не беше страшно, защото беше лято - топличко, приятно.... баща му го убеди да му отвори за има няма петнайсетина минути, а после освободиха и мен.
Второто заключване беше много ужасно обаче. Ранна пролет, още има сняг дори и е много студено. Аз отново на терасата да просна нещо набързо (изобщо така като се замисля това простирането е много неблагодарна за мен работа, трябва да почна да го делегирам) само по тениска. Дръпвам вратата, за да не излезе след мен дребосъчко, който още дори няма две години. Спокойна съм, защото знам, че още е нисичък и не може да достигне дръжката на вратата. Да, обаче детето взело че мъъъничко пораснало и като се изправи на пръстчета и се протегне много силно успява да хване дръжката. Не може да я дръпне навътре към себе си за да отвори, а я натиска надолу и съответно ме заключва. Не е напълно заключено, леко, но достатъчно че да не мога да отворя. Ужас и безумие! Първо, че е много студено, второ, че сме си съвсем сами вкъщи - аз на терасата, детето от вътрешната страна. Видях в двора на съседната кооперация някакъв човек и викайки му обясних ситуацията и го помолих да звънне на мъжа ми. Виковете ми привлякоха и други любопитни. Един от тях, жив и здрав да е човекът, каза да накарам малкият да хване дръжката и да я разклати до колкото може, а аз да бутам силно през това време вратата. Стана! Поревах си после от облекчение.
И третия път пак простирах (хъмм, това простиране), но беше вечер, всички си бяха вкъщи и някой дойде да ми каже нещо, а като се прибираше вътре заключи вратата по инерция и изчезна в другата стая. Е, потропах, потропах, накрая дойдоха да проверят какво се случва и ми отвориха.

Как решавахме вчера задачи със сина ми ще ви разкажа някой следващ път, че обсебих темата направо Grinning

# 12 610
  • на Мелмак
Онна, така се смея с това  твое простиране Hug
Мислила ли си за сушилня?  😁

# 12 611
  • Северозапада
И аз така звънях на домофона на едни хора. Детето заключило майката на терасата, а бащата спял ли е, що ли, не разбрах. Видях, че жената ръкомаха нещо и ме помоли да звънна на домофона, че да я освободят. Май беше излязла да простира.

# 12 612
  • Варна
Е, айде сега, не давай такива идеи. Ако си купи сушилня ще секнат постовете тук, които ни карат да се усмихваме Simple Smile

# 12 613
О, това със заключването и аз го преживях. Дъщеря ми беше на 2 и нещо, излизам да простирам и тамън да приключвам чувам тряс и вратата се затваря. Диването ми се смее от вътре,а аз отвън нареждам отвори, моля те, мама ще измръзне. Тя продържава да се смее, завъртя се и даже отиде да полегне на дивана. Поседях, потропах, повориках не ме отваря и това е, вече бях решила да чупя прозореца. Като се поогледах видях старата ми преса, чийто кабел се беше запалил няколко дни преди това и я бях изкарала на терасата. Промуших я през малкото прозорче ( още бяхме със старата дограма и щерката нямаше как да стигне до горе, та беше останало незаключено) засилих я и заудрях дръжката с нея, след малко се отключих. Като излезнах и дъщерята ми видя физиономията избяга в другата стая и си легна. След случая почти винаги когато простирам я взимам с мен, ако сега ме заключи няма да успея да се измъкна, на новата дограма няма малко прозорче. 😄😄

# 12 614
  • София
Имам си сушилня аз. В нея "оплетох" 3 бебешки пуловерчета, като за целта изсуших три мъжки пуловера Grinning

Ползвам си я и по предназначение, де, суша понякога. Обаче тя е с малък капацитет и не може да насмогне на неистовото пране удома. А и особено през лятото, много ми харесва миризмата на друхи сушени на слънце - ухаят на лято

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 10:23 от Onna-bugeisha

Общи условия

Активация на акаунт