Номинации за най-голяма муня

• 3 560 407
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 885
Ами гледайте си касовите бележки, докато сте в магазина. По-нагоре хора, които са работили споделиха, че се случва да се объркат. Все си мислите, че някой гледа да ви прецака...

# 12 886
  • UK
Продавачката не си прибира парите в джоба, като маркира нещо грешно, освен ако не е квартално магазинче със съмнителни касови бележки, ако ги има още. На мен ми се е случвало няколко пъти да маркирам нещо два пъти по грешка, на всички се случва.

# 12 887
хихи г-жицата с пицата ме подсети за първата ми среща с ММ във вкъщи. Ще готвя пържолки на тиган със сос. Е ако някой се беше сетил да пусне котлона щеше да е много хубаво. Определено не се получи добре, но моето прасенце си го хапна и не се оплака , да ми е жив и здрав Simple Smile
А от днес: обожавам риба и 6-ти декември ми е любимият ден от годината . Преди 2 седмици ми бяха донесли пресни  пъстърви и една щука. Вчера с ММ изпаднахме в някакъв нелеп спор относноо работа и познайте кой забрави да извади рибата от фризера....

# 12 888
  • here and now
Два пъти, точно два, задрямах днес на зъболекарския стол. Първия път зъболекаря ме усети и ми каза, че е добре да съм будна, втория се усетих сама...

# 12 889
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Май не съм объркала темата - номинация за муня. Т.е. един вид се номинирам. Не си мисля, че все се някой опитва да ме прецака и знам, че продавачката не си ги прибира в джоба. Просто разказвам случката и разсъждавам по темата.

# 12 890
Точно преди 2-3 дни бях свидетел на подобна случка в Лидъл - клиент се беше върнал, защото са му маркирани 3 парчета бекон, вместо 1, колкото всъщност е взел.
Върнаха си му парите без проблем.

# 12 891
  • о`майна лунна нощ е
На малката клавиатура 1 и 4 са едно под друго. Случва се да се закачи другата цифра. Изградила съм си навик да преглеждам бележката още преди да напусна магазина. Не веднъж се е случвало да коригирам грешно маркирани цени на информация и да си търся разликата.

# 12 892
  • София
Аз по  тъп мунски начин се прецаках сама в Билла миналата седмица. Бях с малката, а тя беше решила, че този ден ще се тръшка като бебе и ще мрънка дразнещо за всичко. Съответно нервите ми бяха пред скъсване и  за да не й лепна обещания шамар по дупето пред хората, прегледах бележката съвсем набързо. Всичко й беше наред. Излезнахме с торбите и се позиционирахме на спирката, където зверчето дивееше отстрани в снега, а аз се молех да дойде по-бързо тролея, че зъзнех. И от торбата наднича бележката. Поглеждам и установявам, че не са ми маркирали на промоция една от покупките, обявени като промоция. Тъкмо реших да се върна в Билла и да искам сторниране, си припомних как трябва да мъкна торбите обратно, детето ще вземе да мрънка, че го откъсвам от снега, тролеят ще мине и замине ... Отказах се. А докато се приберем ми мина и яда, така че и малката отново си остана само със заплахата за ошамарено дупе. Ама трябва да я изпълня тази закана някой път, за да не си мисли, че мама само така си говори. Satisfied

# 12 893
И аз да се номинирам!  Преди няколко дни решавам да си поръча вълнено боди от един интернет- магазин. Проблема е, че съм едра, и моя номер трудно се намира, а и живея в малък град. Не съм свикнала да нося бодита, не ми е удобно с тях,  но сега, като стана студено, изведнъж взех да ги бленувам.
Намерих, оформям поръчката. Обаче, докато нагласявам други параметри, все ми се връща номера S вместо зададеното XL. Най- накрая пускам поръчката, убедена, че вече всичко е наред, и не проверявам номера, защото в същия момент виждам едно друго боди, което също искам, и започвам да се притеснявам, че сега, ако пусна две отделни поръчки, ще ми вземат два пъти доставката. Трябва да отбележа че всичко това става много късно и съм наполовина заспала. Най- накрая решавам да им напиша на E- male, да ми съберат двете поръчки в една.
Сутрин получавам съобщение, че всичко е наред, че ще имам една пратка с две неща. Радвам се, и пак не проверявам фактурата.
В Еконта пристигам забързана и изнервена, имам да получа сума ти пратки, чудя се, как да ги побера в една чанта с колелца, която предвидливо взех със себе си, и пак не проверявам нищо, защото нали няма да се събличам и да пробвам бодита в Еконта, я!  Laughing
Вкъщи хвърлям пратката в шкафа и забравям за нея за няколко дни, понеже нямам време. През цялото време, обаче, разправям на майка ми и на една приятелка, какви чудесни боди съм си взела. Те ми казват, що да не ги отвориш, аз- после, та после!
И ония ден най- накрая отворих. Едното от бодита се оказа номер S, което ни ми става никак, пък другото, което чак XXL, ми стана. Обаче така ме опъва, че не мога да дишам.
Звънях в магазина, за да попитам, може ли да ми го сменят за по- голям номер, ама не вдигат, написах на мейла им- никаква реакция. И така, 40 кинта минус, и сама съм си виновна. Disappointed

# 12 894
Незнам как е в БГ, но масово по магазините бельо не се подменя, т.е. дори и да беше успяла да върнеш навреме, можеше и да не ти сторнират пратката..
по-добре ги подари на приятелки, поне да си ги носят с кеф Simple Smile

# 12 895
Така ще направя.

# 12 896
Незнам как е в БГ, но масово по магазините бельо не се подменя, т.е. дори и да беше успяла да върнеш навреме, можеше и да не ти сторнират пратката..
по-добре ги подари на приятелки, поне да си ги носят с кеф Simple Smile
След като си ги купила онлайн, имаш право да върнеш пратката, а те ще ти върнат парите.

# 12 897
  • София
Аз по подобен начин сглупих в реален магазин. Харесах си бикини, но нещо номерациите им се разминаваха. Гледам аз, че номер М ми се струва малко, но нали съм между С и М си казвам, че то сигурно се разтяга при обуването и смело вземам М. Винаги пера бельото преди проба, така че и етикета си замина. Обувам с кеф за пръв път и установявам, че ми стигат до средата на Д-то. Laughing Мисля, че допълнително се бяха свили и при прането, защото изглеждаха още по-малки преди да ги обуя. Rolling Eyes При подобно свиване наследих една пижама от баща ми, която при първото пране стана на половина. Не ми дреме, че е мъжка - спя си с нея с кеф, топличка и мека. А той клетникът установил свиването й когато я облякал в болницата, в която го приеха планово (за там я беше купил ). Laughing Ходел 1 седмица с 3/4-ти крачоли и ръкави по коридорите.

# 12 898
аз съм същата с бельото, или ще взема твърде малко или ще ми е дълбоко. 37кг сещате се какво ми е дупето. Добре че усетих това лято и вече си пазарувам от детския щанд само - там всичко си е баж за моето дупе.

# 12 899
  • out of space
Абе какво бельо си купувате бре? На мен ми е ок Ес, Ем и Ел...
Като ме питат за размер, само казвам това, което съм си избрала...

Общи условия

Активация на акаунт