Номинации за най-голяма муня

• 3 560 432
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 12 990
Че те купените пак са готвени Simple Smile.

Аз да се изтипосам и тук. Предисторията е, че от февруари до ноември смених 3 лаптопа. Моят, старият, предаде богу дух и си купих нов след голямо избиране. Той се оказа дефектен на третия месец. Възстановиха ми парите, защото отказах ремонт и си взех нов, друг вид уж мноооо як. Е и той се оказа дефектен на третата седмица май Simple Smile.

Представете си инсталиране, теглене на програми и други такива неудобства.  Замениха ми го  де и както си го ползван ма двора, чувам някакъв шум, механичен. Няма какво друго да е, освен вентилатора. Аз изпадам в ужас, защото си представям цялата процедура по заменяне, преинсталиране, а да не говорим и, че домашните и у Форума ме взеха на майтап, че аз им правя нещо.

Звъня на поддръжката на Делл и от там, сериозно обезпокоени ми казват веднага да го нося на диагностика. Викам си, няма как, ама след празниците.

Ден-два-седмица нищо не чувам и си викам, ще издържи машинката. Излизам обаче пак на двора и...отново същия звук. Все едно в мозъка ми се забива. Ядосвам се, мърморя под нос и....звука пак, ама компютъра го няма при мен.

Оказа се, един автоматичен ароматизатор, който пръска против мухи и комари и стои на масата от "незнамси" кога и е точно зад лаптопа, когато седна там. Свършил му пълнителя, но батериите си работят и като се пробва да пръска се чува само натискането на пулверизатора, ама нищо не излиза от там.

Та така, май за сега няма са сменям техниката.

# 12 991
  • Шотландия
Нечетен брой ястия, но трябва да са сготвени.

Това пък за пръв път го чувам... майка ми броеше както сготвените ястия, така и ошав, хляб, вино, ядки и др.

# 12 992
  • Бургас
Не знаех, че виното е ястие Grinning

# 12 993
Комплект муньо и мунка  Mr. Green.Преди Коледа влизам в магазин за месо и казвам на продавача да ми смели кило месо на кайма.Той ме поглежда и се разпозваме ,че сме съученици от средното училище.
Какво сме си говорили и колко време ми се губи,но накрая си платих и си тръгнах.
Прибирам се в къщи и вадя покупките и що да видя-не стига,че месото не е килограм ами и е забравил да го смели...Домашните много ми се смяха  Embarassed

# 12 994
  • Сф
Не знаех, че виното е ястие Grinning
Виното се слага за дълголетие и сила, всъщност нещата на масата са символични, чесъна също не е ядене, но се брои.Плодовете също.
Не е номера да се наплющиш с готвено все пак. Joy

# 12 995
Down, миналата година половин пътешественически форум помага на една муня в екзотична държава, която във фейса се оплакваше от странни звуци от вилата, в която е отседнала. Не смееше да слезе от леглото и да иде до рецепция, защото се страхуваше от животното, което издава съскащи звуци. И така няколко часа. Накрая се оказа един лош, лош ароматизатор Joy

# 12 996
Down, миналата година половин пътешественически форум помага на една муня в екзотична държава, която във фейса се оплакваше от странни звуци от вилата, в която е отседнала. Не смееше да слезе от леглото и да иде до рецепция, защото се страхуваше от животното, което издава съскащи звуци. И така няколко часа. Накрая се оказа един лош, лош ароматизатор Joy

Ха ха, значи има и по-зле от мен Simple Smile.

# 12 997
  • до най-прекрасния мъж
И аз съм подскачала от ароматизатора в колата, който пръска и беше сложен в задната врата зад шофьора. Нашият издаваше звук, приличащ на кихане от котка. Първият път бая се оглеждах, че се прибирах сама от вилата, а там имаме котарак. Викам си на глас - кога пък успя да се качиш, пък и кихаш даже...По-късно разбрах, че съм правила опит да си говоря със спрея...

# 12 998
  • Бургас
Като казахте котка се сетих, че сина ми като беше малък играеше на таблета на една игра - Talking Tom (или нещо подобно). Та тази игра като не се изключи нацяло работи във фонов режим и от време на време издава някакви звуци котешко мяукане. Един ден така се стреснах и подскочих, хем знам, че в къщи няма котка. Ама няколко секунди се озъртах стреснато.

# 12 999
  • София
Даун, попадам във фейса веднъж на линк, който като го отвориш се появява една страшна жена, а за фон се чува скърцащо-ръмжащ звук. Добре, обаче натискайки линка не го поглеждам, а продължавам да си ровя из Фисибукито. И онова като заскърца и заръмжа, аз реших, че компютърът се прецакал. Веднагически го изключих от копчето и след малко го пускам отново. Всичко точно. Отварям си браузера и съотвено то ми дава restore на ФБ. Виждайки отново поста на приятелката, който гласеше нещо от рода "Как изглеждам сутрин за работа без грим" или нещо в този дух, отварям линка и отново същия ужасяващ звук. Викам си, край, ще го водя на ремонт да им обясня в сервиза, че нещо вътре скърцоръмжи (е...и думата, ама точно тъй си беше). И викам си, преди да го изключа окончателно, я да видя отвореното на другия прозорец...

# 13 000
  • Варна
Муня от класа съм. Купих украински бонбони за Коледа да хапнем. Някой да дойде да ги намери. И малките зверченца не успяха. А те подушват от входната врата шоколад.

# 13 001
Купихме вчера картофи, но май съм ги загубила по пътя някъде... newsm78

# 13 002
Купихме вчера картофи, но май съм ги загубила по пътя някъде... newsm78
Ние с ММ редовно, заедно и поотделно, като сме, забравяме в кварталния магазин плодове и зеленчуци.
Тъй като там до касата има кантар и ние ги слагаме на кантара, минаваме от другата страна за плащането, касиерката няма достъп до кантара, а ние сме шматки и си тръгваме редовно без краставици, домати, лимони, моркови.
И като се сетя след няколко часа, върви се обяснявай, че си си платил, пък не си си взел, като и бележката съм я изхвърлил още в магазина.

# 13 003
 hahaha

Така преди време пращах ММ да се връща на пазара, платих, пък торбичка не взех.  ooooh! Познайте дали се върна с нещо.  Mr. Green Продавачът му казал, че няма такова нещо, никой не си е забравял торбата.  Twisted Evil

# 13 004
  • София
Ех, че е хубаво да разбера, че не съм неповторим заплес. Grin Имало и други от моята порода. Все повече заобичвам тази тема. Smile

1. Два-три пъти съм се връщала на сутринта да си взема забравен багаж, заключен в шкафчето в кварталния супер.

2. Веднъж се усетих вкъщи, че не съм си прибрала в торбата една от покупките, които със сигурност касиерката маркира и остави при останалите покупки, но идея нямам как съм я пропуснала. Беше нещо голямо от рода на пакет леща, не дъвки или друго дребно, че да не го видя. Не помнех къде е касовата бележка - вероятно при забравената покупка.

3. Миналата седмица пък пазарувам и си пъхам всичко в торбата. Тръгвам и се усещам, че е много лека тази торба. Гледам - всичко на пода. Казах си - "брей, колко съм затрита. Как пък нито един път не уцелих торбата!?" Почвам процедурата отначало и се усещам, че всъщност прекрасно  уцелвам торбата, но тя има дупка на дъното. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт