Номинации за най-голяма муня

• 3 560 460
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 975
Четох приключенията с тенджери под налягане в темата и се чудих как може такива неща да се случват в хорските къщи. Sunglasses  Няколко дни след това, мъжът ми сложил да вари мазно домашно пиле, за да е готово като си дойда от работа. Прибирам се и се заемам с готвене. Тенджерата ми се стори изстинала и вдигнах винтила. Като шурна една мазна вода - по печката, щорите, навсякъде! Не мога да докопам винтила. Грабнах кухненската кърпа и я метнах над тенджерата. После бърсах като замаяна мазни петна и се мъчех да си спомня поговорката, в която се казваше нещо от сорта,че на каквото си се почудил, все те е застигнало....

# 12 976
  • София
Влизам вчера в аптеката. На едно и също листче съм записала покупките от магазина и лекарствата от аптеката. Изтипосах се на гишето и започнах да чета на глас: "3 кисели млека, 1 хл ... опа, извинете, Виброцил получихте ли вече?". Grin

# 12 977
  • при късмета
Редовно в Мтел диктувам глобулския номер и обратно, като плащам телефоните. Добре, че от вивателския се отървах

# 12 978
  • sf
През улицата има базар, изтипосал се отпред един Дядо Коледа. Цял ден го гледам и се чудя как издържа на студа, пък и в една и съща поза, чак късния следобяд обърнах внимание, че не е човек 😂

# 12 979
Понеже приготвям багажа за празниците,та се сетих за мунщина от миналата година.Късна есен,студ,сняг,канени сме на сватба в родният ни град.ММ е на работа,аз събирам багажа.Тръгваме късно,ще минем само да оставим колата и да се преоблечем и директно на сватбата.По средата на пътя ММ ме пита-"нали ми взе костюма?!" Аз-даа.....опааа.И избухнах в смях.Костюма и моята рокля взех,но забравих чантата с якетата ни!Понеже колата спира почти пред вратата ни и направо се качваме без връхни дрехи,за по-удобно.И така якетата ни си остамаха в София.Аз си намерих едно старо спортно яке,а свекървата измъкна на ММ някакво яке дето му било от гимназията,направо бяхме като карикатури! нямахме търпение да влезем в ресторанта и да ги свалим.
Тази година натоварих първо якетата! Какво ли друго ще забравя...

# 12 980
  • European Union
И аз имам подобна случка, моята дори е с продължение.
Канени сме на гости в Румъния. Решаваме, че ще пътуваме с автобус София-Букурещ. Натоварваме се в колата и по магистралата към София, се сещам, че съм забравила якетата. Звъня на една приятелка да ми намери нещо. Междувременно тя ме убеди, че няма смисъл да оставяме колата на паркинг около автогарата, а може да я оставим пред техния блок.
Пътуването свършва, в автобуса към София ѝ звънвам, а телефонът ѝ е изключен. И аз осъзнавам, че нямам идея къде точно живеят, съответно изобщо не можем да си намерим колата. Последните стотина километра от пътуването ни минават в трескаво звънене и аз си представям как се качваме на такси и аз му казвам квартала, след което пътуваме от блок до блок, докато аз видя нещо познато да се ориентирам къде точно паркирах. Само да добавя, че за разкош автобусът пристига в София някъде около 23 часа.
Накрая завържи с хепиенд, хората ни чакаха на автогарата, просто не се бяха прибирали целия ден и батерията на жената паднала.

# 12 981
Днес сме у свекърите и сме им подготвили подаръци насочващи ги към това, че живот и здраве ще стават баба и дядо. Свекървата отваря и се разревава, а моя милост изръсва: „ Ама не се разстройвай толкова!” Joy Ще видим утре вкъщи как ще е при мама и тати. Честито Рождество Христово! Със здраве да е изпълнено тялото ви и с обич - душата Purple Heart

# 12 982
  • София
Понеже приготвям багажа за празниците,та се сетих за мунщина от миналата година.Късна есен,студ,сняг,канени сме на сватба в родният ни град.ММ е на работа,аз събирам багажа.Тръгваме късно,ще минем само да оставим колата и да се преоблечем и директно на сватбата.По средата на пътя ММ ме пита-"нали ми взе костюма?!" Аз-даа.....опааа.И избухнах в смях.Костюма и моята рокля взех,но забравих чантата с якетата ни!Понеже колата спира почти пред вратата ни и направо се качваме без връхни дрехи,за по-удобно.И така якетата ни си остамаха в София.Аз си намерих едно старо спортно яке,а свекървата измъкна на ММ някакво яке дето му било от гимназията,направо бяхме като карикатури! нямахме търпение да влезем в ресторанта и да ги свалим.
Тази година натоварих първо якетата! Какво ли друго ще забравя...
Наши наематели ще се женят - и бяха забравили костюма на младоженеца - наложи се аз да отварям с моя ключ на бъдещата кума тя да вземе костюма.

# 12 983
  • Карлово
Oх, на Бъдни вечер приготвям някои неща, други като лозови сърмички и пълнени чушки с боб купих от магазина, но за да не ми пречат сложих в хладилника на долния етаж.
Идва празника, редя масата седем, осем, девет неща. Хубаво...
Прекадих трапезата, къщата... Похапваме.. Мъжът ми вика "какво ще ядем?" Аз "леща". Той - "Леща ядох на обед." Аз - "Е, това да не е стол?" И човекът хапва боб, след бобена салата...
На другия ден търсих нещо в долния хладилник и гледам сърмите и чушките си седят, ама така дълбоко ги бях забравила, като не съм вложила труд...

# 12 984
  • София
Коледа. В хотела ще пристига белокосият старец и ще раздава подаръци. Разбира се, родителите трябва да са ги оставили на рецепция преди 16:00ч. Всичко точно, в 17:00ч простига дядо Коледа и започва раздаването на подаръците за децата. Стига и до дъщеря ми, дава ѝ грижливо надписаният подарък (от бабата и дядото), тя го отваря, получава, разбира се каквото си е написала в писмото до него, което аз грижливо пуснах в пощенската кутия на нашите. Радост безпределна, в един момент моя милост забелязва, че торбичката, в която е подаръкът е същата, която детето миналата година направи за тях (тоест, хартиена оранжева подаръчна торбичка, но малката беше залепила ръчно направена една елхичка и едно квадратче, с лилава лентичка, като подаръче). Изобщо няма начин да има такава другаде Simple Smile За щастие дребната очарована от пожелания и получен подарък въобще не я отразява, а аз ставам, тихомълком се приближавам и обръщам торбичката, за да не се вижда украсата. Обаче подредената ми майка пак го обръща с лицето нагоре. Започвам да правя маймунджулъци, накрая баща ми се намесва и за всеобща радост случката остава неразбрана от 8годишната ми дъщеря (която вече започна много да се усеща, включително и в директно зададен въпрос "Мамо, вие ли купувате подаръците", на който  моя светлост се прави на приятно разсеяна. Simple Smile

# 12 985
И аз забравих за бобената салата. На другия ден я сервирах. Какво е бъдни вечер без фасул. Ама муня я прибрала в хладилника на студено...и до там.

# 12 986
  • Карлово
Продължение на моите забравени сърми и чушки. Днес съобщавам, че ще ям постните сърми, дъщерята постните чушки с боб. Мъжът ми вика: "Ами аз чух, че слагаш 9 постни ястия на софрата. Гледам леща и боб. Викам си сигурно брои един орех, една ябълка и така до 9..!"

# 12 987
  • Сф
Ха ха, ами аз така броих- орехи, фъстъци,плодове, питка( купешка) , трушия, боб..до 7 ги докарах.Мм вика" хубава работа, а какво ще ядем Simple Smile))

# 12 988
Нечетен брой ястия, но трябва да са сготвени.

# 12 989
Купени не може ли?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт