Номинации за най-голяма муня

• 3 560 336
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 13 035
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Накарах всички в семейството да търсят нещо, което ми беше в джоба и даже ги обвиних, че те са го преместили някъде.

# 13 036
  • Карлово
Оооо, Светлица, не можеш да ме минеш. Преди години така хубаво полях цветята с ракия.....
И аз, и аз. И оттогава нямам бенжамин....

# 13 037
Мога да ти дам да си захванеш..... Peace

# 13 038
Пръснах няколко пъти енергично  обезмаслител върху листата на едно... "дръвче", което си отглеждаме в саксия, май е някакъв цитрус. Вместо пулверизатора с вода, съм взела този с обезмаслителя. Наложи се после да къпя дръвчето с душ слушалката

# 13 039
  • София
Пръснах няколко пъти енергично  обезмаслител върху листата на едно... "дръвче", което си отглеждаме в саксия, май е някакъв цитрус. Вместо пулверизатора с вода, съм взела този с обезмаслителя. Наложи се после да къпя дръвчето с душ слушалката
И моя мъж така грижливо си стопанисваше един лимон и го беше „поосвежил” с обезмаслител 😅
И ние го къпахме в душ кабината после....

# 13 040
Надали ще им стане нещо от обезмаслителя, не е като да е ракия.... hahaha

# 13 041
  • Карлово
Мога да ти дам да си захванеш..... Peace
За да имам какво да поливам с ракийка ли? Или за саладка....

# 13 042
Да си имаш, бре! Подариха ми на мен, опитвам се от 3 г. да го уморя, ама то не се дава.... Mr. Green Ракията обаче ММ я крие, не му е за цветята,а да не иде зян. Mr. Green

# 13 043
  • София
От преди час и половина:
Та, качва се Муня, /тоест аз/ в метрото на станция "Софийски университет", за да си ходи в Люлин. След около 10-11 минути къде е? Пак на станция "Софийски университет". Ми като се е качила в обратната посока, къде да е?
Пак добре, че се усетих само след 3 спирки. Можеше до летището да стигна...

# 13 044
  • sf
Ъъъ? Как така след три спирки пак си на тази, на която си се качила 🤔

# 13 045
  • София
Ъъъ? Как така след три спирки пак си на тази, на която си се качила 🤔

След 3 спирки се усетих, че съм в грешното метро и слязох. След, което изчаках, правилното и се качих в него. Но за да стигна до Люлин, трябваше отново да мина през тази, на която се качих

# 13 046
  • sf
Аааа аз реших, че без да слизаш 😂😂😂
Не съм в час 🤣

# 13 047
  • Германия
Последните дни съм усърдно заета с писане на домашно за университета. За целта прекарвам по цели дни на лаптопа. За по-лесно съсредоточаване съм си пуснала музика, която помага на концентрацията. Вчера ми направи впечатление, че звукът не е толкова силен като обикновено, но не се вторачих толкова в причината. Чак към края на деня, когато исках да чуя нещо през слушалките, които лежаха до лаптопа, установих, че през цялото време звукът е идвал от тях.   doh

И едно не толкова весело допълнение към темата. Номинирам доцентката, за която в момента пиша домашното. Използвах специален тест за домашното, с което събрах данни от няколко човека. До базата данни достъп само доцентката. В четвъртък я помолих да ми ги прати, в петък тя ми отговори. И всичко щеше да е наред, ако не ми беше изпратила файл от грешна база данни... Писах ѝ веднага, но тя така и не отговори. Вчера ѝ писах пак, но все пак е уикенд и нямам отговор...
Разбирам, че е много заета жена (наистина!), но въпреки това е много тъпа ситуацията - срокът за предаване на домашното е тази вечер...
Не е фатално, има втори период, в който мога да го предам, но ми се щеше да приключа с него и да го забравя след целия стрес тази седмица да го завърша навреме...

# 13 048
Доцентката няма ли телефон?

# 13 049
  • Германия
Нямам представа честно казано. Не съм и мислила за този вариант. Мисля, че има публикуван служебен телефон, но със сигурност няма как да я намеря на него събота и неделя. Само като доуточнение: става дума за лекторка, която е външна за университета. Тя си има собствени фирми и е само гост за тези лекции. Та донякъде разбирам, че не сме ѝ само моите колеги и аз в главата.

Общи условия

Активация на акаунт