Номинации за най-голяма муня

• 3 560 296
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 13 050
  • София
Ще правя крем супа. Беля картофи. Щерката дойде и реши да ми помогне, но много бързо се отказа. Дообелвам картофа ѝ и го мятам за миене. Обелвам втори и пак за миене. 1вият картоф ми се струва странен... ами обелила съм го наполовина. Докато мих картофите видях, че доста обелки съм пропуснала Simple Smile
Щерката реши да ми помага и при пасирането. Реши че е много страшно... след като видя майка си как окъпа плочките Simple Smile

# 13 051
Напоследък няколко пъти вече ми се случва да прехвърлям сготвената и останала храна в стъклен съд с капак, за да съхранявам в хладилника. Обаче,  същият този стъклен съд го прибирам в шкафа, където му е мястото по принцип, но...ако е празен.

# 13 052
  • Бургас
Предстои ми пътуване зад граница утре и си приготвям по приоритет паспорт, бордна карта, пари да са ми пред очите. Сутринта ММ става и вика : Паспорта няма ли да си вземеш. Аз наежена: Как, първо него приготвих!!! Той се смее: Залагам цялата си заплата, че ще си останеш в къщи. Поглеждам купчината, сложила съм Винения паспорт от Лидл където се събираха някакви марки. Досущ червен като задграничния Simple Smile

# 13 053
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

разсмя ме рано сутринта Simple Smile

# 13 054
Избяга ми темата за Мунчовците, затова тук ще го похваля:

моят любим запалянко гледа мач и междувременно готви, сновейки между бокса и трапезарията.
При един от головете бил точно под арката между двете, и като подскочил от радост...сега доста го боли  Grinning

# 13 055
Анабел, ето ти ги мунчовците.
http://www.bg-mamma.com/?topic=433381.2625

# 13 056
  • в кукувиче гнездо
Уикендът правя сладкиш дамски каприз. Първо го изгорих отгоре и се наложи да го поизрежа доста, но си викам няма срашно ще замаскирам с ягодовото сладко. Намазах го хубаво и до тук добре. После почвам да бия белтъците на сняг. Свекърва ми ме предупреди да сложа щипка сол, за да станат твърди и после захарта да я добавя бавно. Всичко ок. Сложих щипка сол, започнах да разбивам, наистина станаха твърди. Намазах сладкиша и го бутнах да се суши във фурната. По едно време гледам белтъка спаднал и станал като коричка. Бре, вадя го, пробвам, мииии то ужас забравила съм да сложа захар на белтъка и той станал като омбелт. Еми няма такъв отврат. Навивах мъжа ми така да го ядем, ама той като го пробва и го изплю. Вика - или правиш нова заливка или ти си го яж така. Еми направих нова и стана чудесен. Само дето не знам дали скоро пак ще се навия да го правя.

# 13 057
  • София
Бре, не ми работи нета. Някакво съобщение ми дава. Правя скрийншот, питам тоя, оня - нъц. Не ме пуска в някои сайтове и това е. Рестартирах, трих, махнах файруола, махнах всички антивирусни.
По едно време пак чета надписа на страницата - оправете си датата!!! Mr. Green
Беше ми спрял тока и показва 2014 година!

# 13 058
Най-добре си смени и вътрешната батерия, която поддържа датата. Не е скъпа.

# 13 059
  • София
Компа е толкова стар, че според мен няма такава.

# 13 060
  • София
Не е чак толкова стар, в противен случай нямаше да можеш да пишеш във форума.

# 13 061
Е, колко да е стар, щом е върнал на фабрична дата 2014та година

# 13 062
  • София
Е, колко да е стар, щом е върнал на фабрична дата 2014та година
2005 ми го дава Уикипедията.
Леле, време е за смяна!

# 13 063
Стига, в далечната 1995 имах една щайга, на която като й смених батерията десет години по-късно още ставаше в редене на пасианси. (Любимо занимание на майка ми).

# 13 064
И аз така преди време съм си отглеждала едно авокадо, то порасна около половин метър високо, и нещо ми хрумна да понауча повече за това дърво. Отварям енциклопедията и чета: " Дървото е високо около 20 метра..." )))

Общи условия

Активация на акаунт