Номинации за най-голяма муня

• 3 560 245
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 13 065
  • София
Вчера пак ударих тъпомера. Сутринта бях добре, но следобеда се почна. Влизам в ДМ, награбих много неща на промоция, а на касата не можах да си намеря картата. Връщахме продукти, платих колкото мога кеш и пред магазина си намирам картата в едно странично джобче на портфейла!

Отивам да нося едни бележки на каката в училище. После отивам до аптеката и установявам, че съм й дала и една рецепта, по която трябваше да пазарувам.

Трето - прибрах се вкъщи, цъкам си на компа. По едно време звънна телефона - шефката ми вика. А то било петък и аз съм на работа. Добре, че съм наблизо, облякох се и изхвърчах.

# 13 066
  • София
Трето - прибрах се вкъщи, цъкам си на компа. По едно време звънна телефона - шефката ми вика. А то било петък и аз съм на работа. Добре, че съм наблизо, облякох се и изхвърчах.
С това ме спечели! Smiley

# 13 067
  • София
Вчера пак ударих тъпомера. Сутринта бях добре, но следобеда се почна. Влизам в ДМ, награбих много неща на промоция, а на касата не можах да си намеря картата. Връщахме продукти, платих колкото мога кеш и пред магазина си намирам картата в едно странично джобче на портфейла!
Вчера и аз се опитах да пазарувам на вересия. Подавам картата и в последният момент казвам "не тази". Ама другата я няма. Кротко седи на топло у дома. Добре че ме познават и живея близо до магазина.

# 13 068
  • Пловдив
В сряда след нощно дежурство знам, че съм дневна смяна /в 8:00ч. трябва да съм в офиса/. Ставам аз, поглеждам през прозореца дали има сняг /евентуално да отделя време за размразяване стъклото на колата/, установявам, че не е валяло и че е много тъмно. Изкъпах се, правя си кафе, поглеждам часовника на интервали, гримирам се. Прибрах си лап-топа и останалите бумаги. Отключвам колата и продължавам да констатирам, че е много тъмно, отварям вратата и избухвам в смях проблясвайки ми мисълта, че е 6:45, а не 7:45. Та така...отидох час по-рано в офиса.
Приятел ме успокои, че поне съм била на работа, защото той имал случай в почивен ден да отиде.

# 13 069
  • Майничка
И аз се подредих така вчера - имам от втори час (8.55), сутринта станахме с ММ, пием кафе, приказваме си, влизам в банята и след минута той ми носи телефона под душа - колежката ме предупреждава, че има проблем с парното и часовете ще са намалени на 20 мин. Поглеждам телефона - и 5, смятам на ум, че часът ми ще започне в и 30. Буквално за 5 минути приключих с душа и се облякох, през това време ММ викна такси, заковахме в и 29 пред училище и в свински тръс се понесох през двора към сградата. А наоколо редички групички ученици се подмотават като на разходка, подминавам трима от моите и тъкмо зинах да ги спеша, поглеждам си часовника - 7.29! Даже до първият час имаше още 30 мин.!

# 13 070
  • София

Хахахаха! Уникално! Ама нали е на чужд гръб, та ми е весело. Grin Един от големите ми страхове е, че ще забравя да отида на работа (работя на график и понякога се обърквам кога съм на работа).
Миналата година в началото на март имахме едно служебно обучение. Във вътрешен портал на компанията бях гледала, че ще се провежда това обучение, даже и график имаше, но Муня е над тези неща. Гледала-недогледала графика по диагонал решавам, че този график е за следващото ниво на квалификация и тези от моето ниво ще сме по друг график. Та чакам си другия график, живота си тече и в един почивен за мен ден ми звъни шефа. Пита къде съм, а аз полувъзмутено отговарям "Вкъщи". Оказа се, че обучението е този ден и аз вече съм закъсняла с 30 минути. Толкова бързо не се бях обличала до сега. Метнах се на едно такси и бях там след 15 минути, но такъв срам брах на влизане в залата пред погледите на всички колеги, отишли на време и присъствали на разговора с шефа ... Close

# 13 071
  • София
Аз закъснях само 20 мин всъщност.

# 13 072
На по-предната си работа, на която към края ходех с доста неудоволствие, за период от месец-два се оказвах ДВА пъти в офиса без лаптоп. Пристигам сутринта, влизам (отворен офис бяхме), поздравявам доколкото ми е възможно ведро и се оказвам пред празно бюро Bowtie

А по-лошото е, че в случая съм взела лаптопа за вкъщи уж да довърша нещо, но само при мисълта за работа ми става лошо и накрая нищо не свършвам. И не вадейки го тотално изключвам сутринта, че трябва и на обратно да го занеса. Нула свършена работа и един екстра курс до вкъщи и обратно. С право казват, че който няма акъл, има крака Joy

# 13 073
Какво работиш че трябва да си носиш личния комп

# 13 074
  • Варна
Явно е служебен, не личен.

# 13 075
Да - вярно
Сори Wink

# 13 076
Да, служебен Computer

# 13 077
  • out of space
И  аз работех по графих, обаче два пъти ми се е случвало вместо да си поспя, да отида на работа..
Последното ми мунско не е кой знае какво- пуснах пералнята без прах.

# 13 078
  • София
Преди два-три дни малката си разля Данонино-то, ама така хубаво го изпрати чак зад компютъра, че местих бюро и компютър, за да чистя. Попитах я риторично как можа чак там да го разлее и си казах, че май ме е задминала по "сръчност". ОБАЧЕ вчера в офиса решавам да си отворя кутията с обяд и да похапвам докато работя на бюрото. Идея нямам как се случи, но половината обяд  го изпратих зад компютъра. И повтарях местенето, което правих вкъщи преди няколко дни, за да почистя. Grin

# 13 079
Е, сега те погнаха, че си ядеш на бюрото Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт