Номинации за най-голяма муня

• 3 560 193
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 140
Ти пак добре, аз облякох якето на детето върху себе си и то в ресторант.  Mr. Green

# 13 141
  • Countryside
Вие пък с тези якета ми напомнихте как, муня моя милост се опита да сложи лигавник на таткото на дЯтитУ. Физиономиите и на двама ни след моя опит- безценни!  Mr. Green

# 13 142
Онзи ден имах среща с една позната и стоя на тротоара и я чакам да дойде. Изведнъж виждам познат бус да минава по улицата и от него позната физиономия, наш семеен приятел. Съсредоточено вдигам ръка и се усмихвам. Изведнъж буса спира и аз се запътвам към него, викам си, сетил се е нещо и иска да ме пита. В момента, в който отивам до буса виждам, че от него се подава съвсем различен от моя познат човек. Усмихва се той и ми вика-как си? Аз доста неубедително поклащам глава и викам дооообре съм. Animal Hear No Evil  Пожелахме си приятен ден и си тръгнахме. Няма да Ви описвам колко се смях на себе си после.. Animal Rooster

# 13 143
Ти пак добре, аз облякох якето на детето върху себе си и то в ресторант.  Mr. Green
Ееее, то това при нас граничи с фантазия.  Все пак съм 176 см. 😶

# 13 144
То и аз съм около 1,70, ама на детето му е малко големичко якето, пък на мен ми поопъна....то затуй се и усетих, де!  Mr. Green Crazy

# 13 145
😂😂😂
Бебето няма метър, а каката няма 25 кг.
Няма шанс да набутам мойто тяло в техните дрехи.
П.п. редактирам се. Преди време й обух чорапите.😉

# 13 146
  • На брега на реката
Едно време в гимназията играехме физическо само с бели тениски и къс черен клин. Майка ми изпрала клина и го прибрала при боксерките на баща ми. Беше изненадан защо не може да се побере в новите си гащЯ Joy
Малката муня си прибра тази сутрин празната купичка в хладилника.

# 13 147
  • Карлово
Сложих курабиите в студена фурна и 5 минути по- късно видях жълтъка на плота , е успях навреме да извадя и намажа.
Преди месец правих макарони на фурна и установих едва след като се изпекоха че съм забравила сиренето, сега ме проверяват всеки път, как ги помнят тези неща ...
Aз нарочно не слагам сирене, понеже щерката не ги харесва с него.

# 13 148
  • here and now
Пуснах сушилнята и излязох, прибрах се, а дрехите мокри. Помислих си, че не съм натиснала копчето, натиснах го и я чух как тръгна. Проверявам след това, дрехите мокри, проверих казанчето на водата - изхвърлила съм я. Седя и си мисля как простирам в студа и как трябва да взема решение дали и кой да викам да я ремонтира, че наблизо ни майстор ни сервиз, или как ще изчета всичко по темата сушилни из форума, докато си избера нова и как ще изровя всички сайтове за техника за да я взема по-изгодно... И докато размишлявах се загледах в дисплея, че свети за проблем с филтъра... Изчистих го и тръгна...
Така е... муня мислител, не е читател...

# 13 149
  • София
Аз пък снощи ще стоплям баничка на дъщеря ми. Е, стоплих я. Пареше! Само, дето беше черна почти до дъното, след като Муня я забрави и отиде да я извади, защото в кухнята се стелеше гъст бял дим...

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 10:04 от Светулчица

# 13 150
И аз продължавам с мунските готварски изпълнения. Правя пилешка супа вчера, сядаме да хапнем с детето, бре нещо не е както трябва. След малко се усещам, че съм забравила да сложа фиде. 😒

# 13 151
  • София
С уговорката, че муните сме 2 - аз и баща ми.
Миналата седмица си купувам чистачки от един магазин. Едни такива, чернички, но чистачката отпред, където ще чисти стъклото е резида-зелена. Не бях виждала такива, супер. Та моля баща ми да ми ги сложи като по-вещ, всичко точно. Пръскам вода, включвам ги, те започват, ама... ами ужасно чистят. УЖАСЯВАЩО УЖАСНО! Става ми адски чоглаво, с предните бях по-добре (като имайте предвид, че на едната гумичката се беше скъсала, на другата телта ѝ падна)... Катастрофално положение. И днес водя колата на автомивка. Отивам след час да си я взема и виждам, че предната зелена част на едната чистачка явно от водата на маркуча се е извадила. Казвам аз на момчето, той смутолевя нещо и се опитва да я оправи. След "Аз такива чистачки за пръв път виждам в живота си" му светва гениалната мисъл, която ми споделя със смесица от чувства на смях, учудване, деликатност, гняв ("Що ме занимаваш с глупости,  ма"):
- Ама това ви е защитата. Тя е от пластмаса, то гумата чисти. Не видяхте ли, че не чисти стъклата?
Тук Муня 1, тоест аз, смутолевих засрамена "Ами, то аз онзи ден ги купих и не съм ги пускала...", щото ако му бях казала, че съм ги пуснала и изразила възмущението си от "некачествената стока" предполагам, че щеше да ми се изсмее в лицето.

Някъде измежду репликите споменах, че аз съм жена-шофьор и май понамалих срама. Донякъде

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 20:40 от Светулчица

# 13 152
  • Сф
Още на описанието" хубави чистачки със зеленичко" мм прихна да се смее и разля кафето..

# 13 153
Е, много съм зле.
Пия си кафето в леглото 😶, чашата върху завивката. Естествено забравих за него и с такъв замах отметнах завивката; че и стената е мазало.
От рано започнах с чистенето днес. 😥

# 13 154
  • София
Аз така преди около 2-3 седмици. Гушкаме се сутринта в леглото с малката, четем книжка, а тя решава, че ще пие ДЗП, но не иска да го остави на бюрото, а трябва да го държи докато лежи. Обяснявам й как ще го разлее и ще я карам тя да си чисти. Детето прояви разум и реши все пак да остави ДЗП-то на бюрото, а Муня продължава да дудне, че ще го разлее докато става с него  и я по-добре да ми даде аз да го държа, че е по-сигурно. Даде ми го детето, държах, ама какво стана не мога да кажа. Просто в един момент го изпуснах на пода (поне не беше в леглото). Не мога да опиша какъв поглед ми хвърли горкото дете. Laughing Някаква смесица от "абе ти нали щеше да го държиш по-добре!"    и    " мамо, всичкото ли разля, или остана нещо вътре?". Слава Богу остана повече от половината. Не ми е за чистенето, но нямахме друго, а тя от предния ден се точеше как ще го изпие сутринта. И все пак дребното не пропусна да вмъкне  "Сега ти ще си чистиш". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт