. Днес правя пиле с ориз, идва моментът за подправките, избирам едно пакетче и го накланям над ориза. Решавам в последния момент да го обърна, за да видя надписа отпред - Канела! Трябваше да е Къри. Та ето, темата има и анти-мунски ефект!
. Днес правя пиле с ориз, идва моментът за подправките, избирам едно пакетче и го накланям над ориза. Решавам в последния момент да го обърна, за да видя надписа отпред - Канела! Трябваше да е Къри. Та ето, темата има и анти-мунски ефект!
Тъкмо взе да ми дотяга от заниманията, които му предлага, защото той на логопеда прази въщото. И си размишлявам какъв е смисъла, след като работят абсолютно еднакво, че и с еднакви материали даже, да посещава и двата специалиста... Та усоях да замажа единствено с думите, че искам само още едно мнение и че знам за страничните ефекти на паралелните посещения...
Не успях да склоня малкото да се качи на друга атракция - зор за колички. Качих се с нея и започна шоуто. Доказах на себе си и света, че от мен шофьор наистина НЕ става и правилно не съм карала шофьорски курсове. Уж имаше и други желаещи за количките, казах си, че поне няма да сме сами и резила ми няма да личи много. Ама не знам какво стана с всички желаещи - в един момент се оказахме само ние. Останалите желаещи се изпариха. Появиха се нови, които чакаха да свърши нашето време и ме наблюдаваха с интерес как се мъча да подкарам нещастната количка. Закъсвахме на няколко пъти, забивайки се отстрани. Въртя волана, въртя, ама не помръдва бричката. Натискам педала - тц. Бръмчи, напъва нещо, но не става. Казвам на дребното да върти поне волана докато аз се потя с педала, ама то не ще. Човекът отговаряше за няколко атракции, не му бяха само количките и все пак прехвърчаше чат-пат и удряше едно рамо помощ с количката, обясняваше ми неуморно да въртя волана и да натискам педала - то друго какво да правя на таз кола, ама ... Не става шофьор от мен. Доказано вече.
Препоръчани теми