Номинации за най-голяма муня

• 3 560 012
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 290
Малките намерили купа със стотинки. Разделили ги и всеки взел да си играе. По едно време 7 годишното нададе аларма, че тригодишното си тъпче устата със стотинки. Питам го аз, защо?
"Аз съм паркинг автомат!!!" Flushed
Бъди благодарна, че не е банкомат. Тези деца...

# 13 291
Най-съм благодарна, че нямаме глътнати стотинки:)
Как му е хрумнала тази роля, изобщо не знам.

# 13 292
Детето има въображение, радвай се Wink Хубаво ме усмихна за лека нощ малката ти душичка Hug

# 13 293
  • На брега на реката
Писах днес уж в темата за Муня, а то се оказа, че е в темата за Муньо. Усетих се преди малко, когато прочетох новите мнения, а не видях моето от по-рано днес.
Правя обяд. Наредих всичко в тавата, включих фурната и се заех със салата и да нарежа малко плодове. С измиване, нарязване, овкусяване и т.н., колко да са минали - десетина минути. Малката се завъртя покрай мен и с жалостив глас измрънка, че е гладна. Добре бе, маме, пече се...викам аз. Ей сега ще е готово! Мхм, само ако вкарам тавата във фурната Grinning Поседя на салата за известно време, мъъъничко се забави обяда днес Grinning

Щяха да чакат банкомата на изхода да ги снася тия стотинки. Изобретателни деца!

# 13 294
Не знам дали съм писала, същото 3- годишно успя за моя изненада да се вмъкне в детски клуб за 5+. Представила се като "Аника, на 5". За възрастта, ясно, но защо си е сменила името, не се разбра.

# 13 295
  • София
И моят син се беше пробвал да се прави на касичка. Нямаше глътната стотинка, но в Пирогов го "почерпиха" с активен въглен. Доста дълго време след това сменях черни памперси.

# 13 296
Може би причината е ранния час, ама прясно от преди час.
Подготвям си задачи и разглеждам разни електронни ресурси, снимам задача и половин час по -късно се опитвам да отворя решението на снимката.Надявам се съседите да не са ме чули как се смея.

# 13 297
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Тaзи сутрин вместо пaстa зa зъби сложих върху четкaтa си веро Joy

# 13 298
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Не знам дали съм писала, същото 3- годишно успя за моя изненада да се вмъкне в детски клуб за 5+. Представила се като "Аника, на 5". За възрастта, ясно, но защо си е сменила името, не се разбра.

е как.
не може да си смени възрастта, а името не.  Wink

# 13 299
Това ми напомни как като малка бях решила, че ще се казвам Ребека сред като изчетох "Том Сойер". Даже контролните си ги надписвах с Ребека и баналната ми българска фамилия. Grinning
На родителите ми им отне време да ме убедят да ползвам все пак името, което са ми избрали. Wink

# 13 300
  • в кукувиче гнездо
Снощи бях на зъболекар. Сложих си на влизане чинно еднократните калцуни, но забравих да ги сваля на тръгване. Излизам от клиниката и като почна едно пързаляне по снега... Чудя се какво им става на ботушите, като че ли преди не се пързаляха така. Продължих смело да пазя равновесие по улиците и да гоня едно такси в снежната буря, еле хванах го без да падна, после успях да мина и през плод зеленчука. Едвам се добрах до вкъщи и чак пред вратата видях, че съм още с калцуните.

# 13 301
Такова фигурно пързаляне с калцуни изпълнявах миналата година. Само дето чак до наемателите се домъкнах по калцуни, а те бяха очаровани как си нося калцуни, за да не цапам апартамента. Или са били достатъчно тактични.

# 13 302
  • Майничка
... Даже контролните си ги надписвах с Ребека и баналната ми българска фамилия. Grinning ...

Случи ми се подобно, но бях от другата страна. Нов клас, всички с български имена, български фамилии, училището е ново за всички, минава родителската, запознаваме се и т.н. ... и след месец на първото писмено изпитване ми цъфва един подпис, примерно Милка + английска фамилия. И си продължава така на  всички писмени изпитвания и домашни. Връщам ги за подпис - подписват се от родител без никакви коментари. Въртя се, суча се, зная, че родителите са разведени, чудя се как да попитам майката има ли някаква промяна на обстоятелства и т.н., така че да не е клюкарско. И ненадейно, след два месеца, фамилията се сменя, пак с английска! Този път не устисках и направо изцепих на девойката: "Ожени ли се, Милче, или се разведе, какво да честитим?".
И момата чинно обяснява - фамилиите са на членове на някаква тийн група - харесвала единия, ама той се подстригал и минала на другия. ooooh!
Добре поне че не се изложих пред майката!

# 13 303
И ненадейно, след два месеца, фамилията се сменя, пак с английска! Този път не устисках и направо изцепих на девойката: "Ожени ли се, Милче, или се разведе, какво да честитим?".
И момата чинно обяснява - фамилиите са на членове на някаква тийн група - харесвала единия, ама той се подстригал и минала на другия. ooooh!

hahaha hahaha hahaha Joy Joy

Ми така де, какви са тези подстрижки без съгласието на половинката.... Mr. Green

# 13 304
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... Даже контролните си ги надписвах с Ребека и баналната ми българска фамилия. Grinning ...

Случи ми се подобно, но бях от другата страна.
Скрит текст:
Нов клас, всички с български имена, български фамилии, училището е ново за всички, минава родителската, запознаваме се и т.н. ... и след месец на първото писмено изпитване ми цъфва един подпис, примерно Милка + английска фамилия. И си продължава така на  всички писмени изпитвания и домашни. Връщам ги за подпис - подписват се от родител без никакви коментари. Въртя се, суча се, зная, че родителите са разведени, чудя се как да попитам майката има ли някаква промяна на обстоятелства и т.н., така че да не е клюкарско. И ненадейно, след два месеца, фамилията се сменя, пак с английска! Този път не устисках и направо изцепих на девойката: "Ожени ли се, Милче, или се разведе, какво да честитим?".

и на вас не ви е лесно.
Simple Smile братовчедката е учителка в една професионална гимназия и какви ги разправя....
понякога си мисля, че си измисля, но тя нямаше такава развинтена фантазия навремето. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт