Номинации за най-голяма муня

• 3 560 005
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 305
И аз имам такъв ученик всичко е написано с име различно от истинското футболист.Първата седмица проверявам тетрадки и ги връщам, още не съм запомнила имената.Прочитам етикета, и питам коя е ..... Клас прихва да се смее, показват въпросния Всеки път повтарям че трябва да смени етикета..

# 13 306
... Даже контролните си ги надписвах с Ребека и баналната ми българска фамилия. Grinning ...

Случи ми се подобно, но бях от другата страна. Нов клас, всички с български имена, български фамилии, училището е ново за всички, минава родителската, запознаваме се и т.н. ... и след месец на първото писмено изпитване ми цъфва един подпис, примерно Милка + английска фамилия. И си продължава така на  всички писмени изпитвания и домашни. Връщам ги за подпис - подписват се от родител без никакви коментари. Въртя се, суча се, зная, че родителите са разведени, чудя се как да попитам майката има ли някаква промяна на обстоятелства и т.н., така че да не е клюкарско. И ненадейно, след два месеца, фамилията се сменя, пак с английска! Този път не устисках и направо изцепих на девойката: "Ожени ли се, Милче, или се разведе, какво да честитим?".
И момата чинно обяснява - фамилиите са на членове на някаква тийн група - харесвала единия, ама той се подстригал и минала на другия. ooooh!
Добре поне че не се изложих пред майката!
Моля ти се, кажи, че помниш групата.  Joy Joy Joy Или поне времето, по което се смени фамилията.

# 13 307
Гаргамела ми припомни времето, когато една година се подвизавах като учителка по история. Аз-млада и зелена 23-годишна даскалица. Младежът- дванадесетокласник. И двамата сме фенове на Пинк Флоид, но той залага на Роджър Уотърс, аз- на Дейвид Гилмър. И така, младежът ми предава един тест, на който не е дал нито един верен отговор, но го е подписал:"Дай, Боже, тройка! Ник Уотърс" В отговор, аз написвам:"Господ може да дава тройка, но госпожа Гилмър не дава. Слаб (2)".

# 13 308
Имам си хранилка за птици и сега в студа непрекъснато покрай нея се върти едно ято птички - всякакви синигери, врабчета, виждала съм кралчета и орехчета понякога.

Тая сутрин съвсем в просъница, докато си правя кафе, гледам навън птица киви! Първо много се зарадвах, че и киви вече съм си завъдила, после, след като посръбнах малко кафе, се сетих, че все пак едва ли е киви, щото все пак живея в София. Laughing

Излязох да проверя точно за какво става въпрос (пилетата вече са ми свикнали и не се плашат) и гледам едно настръхнало, чак кръгло от пършивост, проскубано дребно черно пиле с дълга оранжева човка. Малко приличаше на кос, ама човката беше по-издължена и телцето му беше по-кръгло, та не знам какво точно е моето киви, но чирика много приятно. Laughing Мъжът ми ще каже какво е, като се прибере.

# 13 309
И аз имам такъв ученик всичко е написано с име различно от истинското футболист.Първата седмица проверявам тетрадки и ги връщам, още не съм запомнила имената.Прочитам етикета, и питам коя е ..... Клас прихва да се смее, показват въпросния Всеки път повтарям че трябва да смени етикета..

Извини любопитството ми, но по какво преподаваш?

# 13 310

Извини любопитството ми, но по какво преподаваш?

Аз честно да си кажа не можах да разбера потребителката какво е написала...  Тъкмо щях да попитам същото. Прочетох няколко пъти написаното, но полза нямаше.

# 13 311
  • София
Аз-млада и зелена 23-годишна даскалица. Младежът- дванадесетокласник. И двамата сме фенове на Пинк Флоид, но той залага на Роджър Уотърс, аз- на Дейвид Гилмър.
Та вие практически сте си били на един акъл, по соцвреме дали пращаха толкова млади учителки на гимназистите? Или беше зората на демокрацията?

# 13 312
  • София
Заведох малката Муня на джънгъл в МОЛ-а. Там слагат някакви "копчета" на блузките  на децата - аларма, която пищи, ако детето напусне района. Свалят се с някаква машинка от персонала на изхода. И така. Влиза детето и играе. Помаха ми от висините, а аз не я виждам добре от съоръженията около нея и мисля, че маха за здрасти. Махам и аз и се хиля широко като идиотка. Ама по едно време ми прави впечатление, че дребното аха и ще заплаче и все стои на едно място. Приближих се и забелязах, че се е закачило за предпазната мрежа с тази машинка - залитнала докато прескача нещо, подпряла се на мрежата и това чудо се закачило за мрежата. Няма откачане. Виках персонала на помощ с машинката да я откачат. Надеждата ми е , че след тази случка малката няма да поиска повече да я заведа там.

# 13 313
Аз-млада и зелена 23-годишна даскалица. Младежът- дванадесетокласник. И двамата сме фенове на Пинк Флоид, но той залага на Роджър Уотърс, аз- на Дейвид Гилмър.
Та вие практически сте си били на един акъл, по соцвреме дали пращаха толкова млади учителки на гимназистите? Или беше зората на демокрацията?
Баш в зората- 93/94-та някъде. Помня, че бях на половин щат- 10 часа седмично.

# 13 314
  • София
Снощи пак се прецаках, сложих си на тампона за почистване на грим интимен шампоан, вместо тоалетно мляко...и двете са с помпи та....Нещо май трябва да размествам.Rolling Eyes

# 13 315
  • София
Снощи пак се прецаках, сложих си на тампона за почистване на грим интимен шампоан, вместо тоалетно мляко...и двете са с помпи та....Нещо май трябва да размествам.Rolling Eyes
Добре че не си се мила с тоалетно мляко вместо интимен гел...Твоето е по-лека мунщина

# 13 316
  • София
Хаха, ми не съм, ама бях си взела веднъж интимен шампоан и измиващ гел за лице на Билка, еднакви шишенца, с помпи, едното по прозрачно само....еми познай най редовно кое с кое измивах.Laughing

# 13 317
  • София
Хаха, ми не съм, ама бях си взела веднъж интимен шампоан и измиващ гел за лице на Билка, еднакви шишенца, с помпи, едното по прозрачно само....еми познай най редовно кое с кое измивах.Laughing
Не щипе ли?  Joy Чак ме предизвикваш да опитам

# 13 318
Със сълзи съм се смяла на историите с калцуните. Образно си го представих.

# 13 319
На моя позната синът при такава неволна размяна (взел интимния гел на майка си, вместо гела за лице) откри, че му действа страхотно добре на акнето, имаше много пъпки по лицето и последва закупуване на такъв гел специално за него. Не знам дали има значение, преди години беше, но го поръчваше на орифлеймска дистрибуторка. Та, не се знае откъде ще изскочи заекът! Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт