Номинации за най-голяма муня

• 3 560 000
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 320
  • София
Не щипе ли?  Joy Чак ме предизвикваш да опитам
Ми не, на никоя част.Laughing
labrex ще взема да му сипя на моя син в шишето с измивен гел малко интимен гел, може да се отрази добре и на неговото акне.Rolling Eyes

# 13 321
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Моя син преди известно време ме попита какъв е този странен шампоан, който съм купила. Стана ясно, че използвал интимния ми гел.

# 13 322
Скрит текст:
Не щипе ли?  Joy Чак ме предизвикваш да опитам
Ми не, на никоя част.Laughing
labrex ще взема да му сипя на моя син в шишето с измивен гел малко интимен гел, може да се отрази добре и на неговото акне.Rolling Eyes

Не пречи да пробва, знам ли, аз затова написах какъв беше гелът, че точно него търсеше да му купува. Предполагам и друга марка да е, съставът му ще е подобен. Мисля, че няма да има отрицателен ефект, все пак предназначен е за деликатни зони. Simple Smile Peace

# 13 323
  • о`майна лунна нощ е
Ооо, в муньовската тема някой беше споделил за едно такова объркване на обикновен шампоан за глава с оцветяващ. Нечий баща се беше оказал с оранжева глава след баня Simple Smile Та един интимен гел едва ли е толкова страшен Wink

# 13 324
  • София
Преди години отивам с едно гадже на почивка. Настаняваме се в хотела. Аз си зареждам козметиките в банята. Той влиза да се къпе. Излиза и ми хвали шампоанчето, което са оставили от хотела. Аз се изненадах, защото банята беше празна, само кърпи имаше преди аз да я заредя с козметиката си. Той отива и ми показва шампоанчето, което се оказа моя интимен гел. Информирах го, че това не е шампоан, а интимния ми гел, а той - "хм, ми нищо, значи става и за шампоан". Аз го питам сеща ли се за какво се използва по принцип, а той - "да, дреме ми". Най-странно ми беше, че бях сложила и шампоан, но той е налетял на гела ми, а не на шампоана. И още докато ги нареждах тези неща ми мина през акъла лудата мисъл, че той може да обърка гела с друго, но си казах, че то все пак пише какво е, а той може да чете.
Разбрахме се да излезем да се разходим, аз отскочих само до пералното на хотела, за да изгладя две блузи. Върнах се и господинът спеше. А аз като абсолютна тъпачка го изчаках да се наспи и то времето за разходка мина, че той се събуди за вечеря вече. А можеше да се разходя и без него, вместо да се чудя какво да правя 3 часа без телевизор и забавления - дори книга не си носих, защото отидохме да бъдем в движение сред природата.

Мунщините по време на тази почивка продължиха. Още на следващата сутрин маратонките, които си бях взела се разлепиха - ама окончателно, на едната й падна подметката изцяло (не бяха нови де, но не им личеше, че са пред разпад). Освен тях имах само едни джапанки. В района така и не открихме работещ магазин за обувки и два дни шляпах по джапанки.

# 13 325
  • София
Хаха, той затова моя мъж мине не мине и се провиква от банята с кое да си мие главата. Отивам аз изреждам - шампоан, балсам, маска, душ гел, интимен шампоан, скраб.....тва не го пипаш....В един момент го хванах горкия да си къпе всичко от горе до долу само с шампоан Smile, не смеел да вземе друго да не обърка нещо. Ми викам чети де, но той каза, че ако трябва да изчете всичко в банята ще виси там по 5 часа. Та сега съм свела всичко за него от шампоан до душ гел. Проста работа. Smirk

# 13 326
Без да се записвам при Мунките да кажа, че интимния гел супер ефикасно премахва грим от лицето! Имайте го в предвид!

# 13 327
  • София
LaughingИзводът е, че интимния гел е мултифункционален.Open Mouth

# 13 328
Та това е известен лайфхак да си сваляш грима с интимен шампоан. А някъде съм чела, как една жена се е справила с тоя проблем, мъжа и сина и да посягат към неин такъв. Тя просто си е взела красиво розово шишенце и е залепила за него брокати. Никой мъж няма да грабне толкова момичешко нещо.))
Макарон, а това, вероятно не е било птица киви ), а е било майна.))
Не ми се смейте, а напишите в Гугъл- птица майна и ще видите.

# 13 329
Аз за сина ми, който е тийнейджър, съм купила едно нещо 3 в 1 - за коса, лице и тяло! Веднъж го бях купила за негова ски седмица, за да носи по-малко неща, но се оказа успешно. Вече не намирам супер специалния си скъп шампоан празен, защото детето мислело, че е душ гел и щедро то изсипало върху себе си, докато си пее щастливо в банята. Един продукт за всичко за него, а всичко останало в банята си е мое.

# 13 330
Точно така и аз реших проблема - с мъжки 3х1, много шукаритетна мъжка опаковка, няма как да посегне към нашите.

# 13 331
Предистория - със съпруга ми сме заедно от 14 години, женени сме от 11, имаме две деца.
Та, снощи си говорим със скъпия да сменим метода за контрацепция. Обмислям да сложа спирала, но той е притеснен и не иска.
Аз обаче го контрирам:
- Е, какво ще правим ако забременея? Ти да не би да искаш да станеш баща за ВТОРИ път?
30 секунди мълчание от страна на двама ни и бурен смях Simple Smile

# 13 332
Хич не съм в час. Цял ден чакам пратка от спийди. Викам, чакай да проверя дали е в куриера. Изненада, най-нагло написали, че съм я получила преди три дни. Леле като се ядосах, добре, че мъжът ми ме спря да не им се обадя. Вчера ме видял да чета една от книгите от въпросната пратка.

# 13 333
Windekind, направо избухнах!  Joy Тъкмо си викам, е, защо я спира, нека ги насоли хубаво и дочетох. Ама съм изключила, че съм в мунската темичка! Peace bouquet

# 13 334
Преди малко приспивам бебето за n ти път. Приспивам го в дневната,защото по-голямото дете спи в детската и да не реве там,ясно ви е...Взимам го на ръце с идеята да го пренесат в кревстчето му в детската.Бре не се побира това бебе в креватчето,видях се в чудо.А то какво-оптвам се да го напъхам в проходилката,ама не изправено,защото,нали,спи,Ами легнало.Проходилката е в дневната,където го приспивам.А познайте,кой игра приспиване на бебе за n+1 път.

Общи условия

Активация на акаунт