Номинации за най-голяма муня

• 3 559 261
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 335
запис с мускулна треска в корема  Joy  Joy  Joy

# 1 336
При последното ходене на вилата и аз имах изцепки. В колата питам майка ми дали е взела ключовете, да не идем пък да седим навън и тя вика " Бе аз ги сложих, ма сега като ме питаш и се съмнявам"  Rolling Eyes Спряхме да проверим в багажника, че тя не ги носи в дамската чанта, а в сака при дрехите, че са цяла връзка. Преди да излезем от града се сещам за старото куку на сина и един леген, които от две седмици бях сложила на портмантото (да не ги забравя)...ама кой ще ти се връща сега за легени и гърнета, та продължихме. Пристигаме ние и аз викам на мъжа ми: " Дай лигавника от червената раничка! " Бях приготвила храни за детето- сухари, каши, АМ, бисквити, пюрета. Той все не доразбрал пита: " Коя раничка?...Ми тя къде е?"  newsm78 "Къде...Sick в Пловдив.  ooooh!" Ние въобще не я сме взели.  Whistling " Е, до Пловдив ще ми е трудно да ида за червената раница" hahaha
Като била отворена вратата, докато изнасяхме другия багаж съответно зад нея са останали и гърнето, и легена, и...червената раница  Laughing

# 1 337
  • София
Flocke  newsm18 много се кефя на историйките ти, пиши и в другата тема  Hug
Между другото, няма ли някой да пусне нова тема, че тази се претовари доста? (че да се впиша и аз в достойните редици  Mr. Green)

# 1 338
  • До хладилника, който обичам
Между другото, няма ли някой да пусне нова тема, че тази се претовари доста? (че да се впиша и аз в достойните редици  Mr. Green)
Ще се пусне скоро Simple Smile
Няма как да не се претовари, сума народ се вписва само да каже 'кикики'.

# 1 339
Като казахте за забравения куфар се сетих, че съм си забравяла ученическата чанта в училище...сетих се чак в автобуса  Crazy  То разбирам яке примерно да забравиш, ама чантата  ooooh!
Аз също съм си забравяла ученическата чанта в училище...
Прибират се родителите ми у дома... сядаме да вечеряме и баща ми пита: Ти научи ли си уроците? По това време имах дежурната реплика "Аз си знам".
Обаче човека явно бе имал тежък ден и ме скастри: Я да видя какво си знаеш? Дай да ти погледна тетрадките, домашните ... донеси си учебника по математика!
Аз влизам в стаята си и започвам да го търся, после се сетих, че същия ден бяхме имали математика и сигурно ми е в чантата... после започвам да търся чантата... оказа се, че я няма.
После всички започнахме да търсим чантата... накрая се сетих, че най-вероятно съм я забравила в училище  Rolling Eyes в резултат на което майка ми  smile3515 smile3511
На другата сутрин отидохме заедно в училище, но се оказа, че не е в класната стая... най-накрая я намерихме на един кестен в училищния двор... последно там си бях играла и съответно си седеше закачена там където я бях оставила... ама аз нали си знам....

# 1 340
Да се разпиша и аз с една случка преди  много години с една приятелка. Излизаме ние на разходка и кафенце. Зимно време. Обути  сме с ботуши .... По едно  време приятелката ми  казва - нещо никак не ми е удобно  с единия крак куцам ...не мога да  вървя  като хората. Какво ли пък ще е това. В този момент  стигаме кафенето и  намираме маса да  седнем ... Като сядам  я поглеждам... Shocked казвам и : " искаш ли да  знаеш защо куцаше ? Обула си ботуши с един цвят но  с различен модел и подметка  hahaha hahaha hahaha hahaha
Единия  на висок ток  а другия на по-нисък ,че даже и не беше ток  а цяла  излята подметка  Joy Голям  смях ...а после голям  срам докато се прибере  у тях !   chef
Една комшийка пък разправя как  между етажите вижда  друг съсед , който  я попитал къде  отива в този вид а тя като се погледнала видяла че е по сутиен а иначе с пола, дамска чанта и сандалки  bowuu hahaha
Аз веднъж излязох на пазар  с глинена  маска на  лицето .....  Shocked и през цялото време се чудех защо  е толкова прашно и какъв  е този пясък по лицето ми .... а тя  маската изсъхнала и пресъхнала - аз просто съм забравила за нея ...  Joy Joy

# 1 341
Тази сутрин събудих цялото домочадие, с писъци биещи по децибели излитащ самолет.Това в 6 сутринта. Mr. Green
Спала съм цяла нощ с ръка под възглавницата, толкова ми е изтръпнала, че изобщо не я усещам.
И опитвайки се да пъхна и другата там, напипвам "нещото" и веднага ми минава през акъла какво ли не...

Аз сутрин много трудно мисля и още по-трудно си координирам движенията, вестибуларният ми апарат почти не функционира и се пускам на автопилот. Twisted Evil
Та вчера обувам второкласника, който също като мен е в полубудно състояние, сутрин му е мъка това ставане, ама му обувам моите маратонки, които преди това съм приготвила до вратата.
Неговите са еднакви по цвят с моите, само дето са с няколко номера по-малки де...
И потегля човека, без изобщо да усети, че са му големи, добре че аз се затрудних с с по-малките, та ги сменихме.

Веднъж носейки спалното бельо в детската градина, взимаме го вкъщи да си го перем, заедно с него "разходих" и боксерките на либето ми, които са били в пералнята и са се наместили в плика.
Леличката ми подава дискретно малко НЕпрозрачно пликче, а аз шматката, веднага да видя какво има вътре, че как ще изтрая до нас.Е, засрамих се... Embarassed Embarassed Embarassed

Чанти и куфари не забравям! Sunglasses
Една сутрин си забравих детето, което уж се беше насочило към колата, ама се върнало горкичкото да си вземе нещо забравено.
Отпрашвам си аз, спирам пред училището, казвам чао, не получавам отговор, обръщам се-гледам няма никой на задната седалка. Thinking
Айде пак обратно до вкъщи, намерих го на стълбите, с раничката на гръбчето, дремещ и чакащ.

# 1 342
# 1 343
  • Карлово
Относно търсенето на разни неща из цялата чанта, из цялата къща, из целия гардероб - винаги ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много се изненадвам когато ги намеря на мястото им. Rolling Eyes Да ги пита човек какво правят там!

# 1 344
Относно търсенето на разни неща из цялата чанта, из цялата къща, из целия гардероб - винаги ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много се изненадвам когато ги намеря на мястото им. Rolling Eyes Да ги пита човек какво правят там!

Аз моите като ги питам, ми отговарят, че друг ги е преместил там  Laughing

# 1 345
Днес в разговор с колегите на темата за муньовщината се сетих за майка ми как пъхнала дистанционното на телевизора в калъфчето за мобилния си телефон и така излязла на работа. А баща ми обикалял в несвяст из къщата да търси дистанционното. Най-комичното е, че майка ми даже не се беше усетила Joy И вечерта най-невинно каза "А аз се чудя защо никой не ми звъня цял ден..."

# 1 346
  • В събота
Тиквичке, какъв СОТ 87-88 година?  newsm78

Аааааа, имаше си, имаше си, то вие сте били малки тогава, аз бях 7-8 клас и много добре си спомням, че даже и го изпитах  Mr. Green

# 1 347
2 попадения и от мен:
Купих си колан и понеже ми беше голям реших да го поотрежа малко,после още малко,защото все още беше голям и така няколко пъти по малко и се оказа,че съм прекалила-сега колана е подходящ за 5-6 годишно дете,но не и за мен.Умирам си от яд,чисто нов колан,съсипах го за секунди.
Миналата седмица летим със самолет и аз решавам,че няма да ям от гадната суха храна,ами ще пия кафе,да се поразсъня малко.Толкова ми се спеше,че вместо захар съм си сложила черен пипер в кафето.Добре поне,че се усетих още преди да го изпия.

# 1 348
...
Купих си колан и понеже ми беше голям реших да го поотрежа малко,после още малко,защото все още беше голям и така няколко пъти по малко и се оказа,че съм прекалила-сега колана е подходящ за 5-6 годишно дете,но не и за мен.Умирам си от яд,чисто нов колан,съсипах го за секунди...

Три пъти режа и все късо, а? Laughing

# 1 349
Сега,за Муня предлагам...себе си.

Преди 2-3 години в малко градче си вървя по пътя,
поглеждам вляво и виждам Жорж Ганчев разговаря
с няколко мъже.Незнам откъде ми идва,но като видя
известни личности и ме хваща яда,че и те са хора като
нас и че с нищо не съм по-различна от тях и че това,че
ги дават по ТВ-то,не ги прави големи личности. Crossing Arms
И че и те са простосмъртни и мога да си говоря с тях. Crossing Arms

Та ми дойде една такава смелост,отбих от пътя си и се
отправих бързо към него и мъжете.Прекъснах им разговора